Home » Persoonlijk » Nieuw: Sparkling Business Programma

Nieuw: Sparkling Business Programma

door | 5 mrt, 2019 | Persoonlijk

Al een tijdje ben ik bezig met het ontwikkelen van hét programma waar ik zelf heel gelukkig van word en waarvan ik zeker weet dat het je echt gaat helpen met het laten groeien van je praktijk!

Ondertussen geef ik al bijna een jaar Zichtbaarheidsdagen met de paarden, maar ik kom er steeds weer achter dat die ene dag niet genoeg is. En logisch ook, want ondernemen en het laten groeien van je praktijk kost nou eenmaal tijd.

En daarom heb ik nu – tromgeroffel – het Sparkling Business Programma opgezet!

Tijdens het Sparkling Business Programma gaan we 4 maanden intensief werken aan jezelf en je praktijk. Mijn doel is om jouw praktijk stevig neer te zetten en je marketing in de basis goed op te zetten om je praktijk echt te laten groeien zodat je er fulltime van kunt leven.

Het Sparkling Business Programma is een 4-maanden programma, of eigenlijk meer een reis, waarin we gaan werken aan jouw eigen zichtbaarheid en aan de zichtbaarheid van je praktijk. Een uniek programma waarin marketing en coaching met de hulp van paarden samenkomen. 

We gaan terug naar JOUW KERN. Jij bent immers je praktijk en alles is energie. In dit programma werken we aan een super sterke basis voor je praktijk. Om jouw praktijk vervolgens met veel power en liefde de wereld in te zetten! Zichtbaar worden van binnen naar buiten dus.

4 maanden word je ondergedompeld live trainingsdagen met de paarden, een online community, 1-op-1 coaching en hulp bij de uitvoering. Ik doe er alles aan om samen met jou jouw praktijk krachtig van de grond te krijgen! 

Wat krijg je concreet:
♥ 4 live trainingsdagen, waarbij we ‘s ochtends met de paarden werken en ik je ‘s middags marketingtraining geef
♥ 4 implementatiemiddagen, om alles wat je geleerd hebt te implementeren. Geen nieuwe cliënten zonder actie!
♥ 1-op-1 Powersessie van 2,5 uur, waarin we je strategie gaan bepalen
♥ Iedere maand 2 uur hulp bij de uitvoering. Dat betekent dat ik dingen voor je uit handen ga nemen! Geen technische hobbels meer dus! 
♥ Tussen de live trainingsdagen door ondersteuning in de community
♥ Een traject waarin we werken in een groepje van 4 gelijkgestemde coaches en therapeuten, zodat er altijd genoeg persoonlijke begeleiding is. 

Waarom paardencoaching, denk je misschien? Paarden spiegelen oordeelloos je gedrag. Ze reageren op de kleinste signalen van je lichaam, zoals je houding en je ademhaling. Jij bent je praktijk! Wat er gebeurt als jij met de paarden in de bak staat, dat gebeurt ook in jouw dagelijks leven en in je praktijk. 

Dit programma is voor iedereen die uiteindelijk graag fulltime van zijn praktijk wil leven en bereid is om liefde, geld en tijd te investeren. Ik weet dat je al veel geïnvesteerd hebt in je opleidingen en in alle kennis, maar het ondernemerschap is weer een heel vak apart :). Ik ga je helpen om marketing leuk en praktisch te maken!

Alles over het Sparkling Business Programma lees je hier. 

Maakt je hart een sprongetje? Dan wil ik je van harte uitnodigen om naar de info bijeenkomst te komen op donderdag 14 maart vanaf 13:00 uur in Oirschot. Je kunt je hier aanmelden. 

Kun je dan helaas niet omdat je andere verplichtingen hebt? Meld je dan aan voor een gratis mini sessie bij de paarden onderaan deze pagina.

En als je wil weten of dit iets voor jou is, kunnen we er natuurlijk ook altijd even over bellen!

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin