In alle rust kijken naar je doelen voor de komende maanden met je praktijk?

DOWNLOAD HET BEWUST-ZIJN-DAGBOEK VOOR EEN STRALENDE PRAKTIJK!
Vanuit flow schrijven over de dromen en doelen voor je praktijk! In het werkboek vind je inspiratievragen die naar boven halen wat je graag wil bereiken. 

Echt even stilstaan bij wat je wil

Helpt je uit je comfortzone

Haalt je passie naar boven

Je verdient het om je dromen waar te maken!

Hi, ik ben Ilaria! Ik geloof dat jij een speciaal talent hebt en dat jij het verdient om zichtbaar te worden. Dat je het verdient om te doen waar jij het allerblijst van wordt en waar je dagelijks met een glimlach voor opstaat. Niet door moeilijke strategieën toe te passen, maar door stapje voor stapje jezelf te leren kennen en te laten zien. Door liefdevolle, zachte marketing toe te passen die bij jou past en die jij je eigen kan maken. Ik heb al tientallen coaches en therapeuten geholpen met hun marketing.

Het bewust-zijn-dagboek onstond opeens toen ik zelf aan het reflecteren was over mijn jaar. Bewust Zijn dus. Even stil staan. Er zijn een aantal belangrijke vragen die je voor jezelf moet beantwoorden om uiteindelijk actie te kunnen ondernemen!

Herken je je als coach of therapeut hierin?

Je weet eigenlijk niet zo goed wat je wil bereiken met je praktijk. Je kijkt van dag tot dag. 

Heb je wel dromen, maar ben je bang dat het niet voor jou weggelegd is? En probeer je je dromen daarom zorgvuldig onder het tapijt te houden?

Vind je het eng om groots te denken en jezelf te laten zien, omdat je bang bent dan anderen er iets van vinden en je afwijzen?

Je wil het anders… Maar je ontwijkt wat er dan precies anders moet. Omdat je niet weet waar je moet beginnen. 

Zoek je naar de beste tips en trucs, kijk je veel naar wat anderen doen, en vergeet je daar af en toe jezelf in?

Houden je eigen overtuigingen je tegen om echt actie te ondernemen?

Laat dan je gegevens achter en ga aan de slag met het bewust-zijn-dagboek.

De vragen die in dit dagboek staan, zijn niet nieuw voor je. Je hebt er vast al ooit over nagedacht. Maar het is belangrijk om er WEER over na te denken. Opnieuw, en om het nog specifieker voor jezelf te maken. Alles is energie. Als je weet wat je wil, zend je dit uit het universum in. Daarnaast kun je daarna een concreet stappenplan gaan maken voor je marketing om je dromen en doelen te bereiken. En uiteindelijk gaan DOEN! 

Meer cliënten aantrekken voor je praktijk?

Schrijf je in om wekelijks tips te ontvangen & ontvang GRATIS het Bewust-zijn-dagboek voor een Stralende Praktijk. 

Wil je weten hoe ik omga met je gegevens? Lees dan de privacyverklaring. Iedere mail die je van me krijgt is met veel liefde opgesteld. Je kunt je onderaan iedere mail uitschrijven.