Leren hoe je cliënten kunt aantrekken als coach of therapeut?

Download de gratis video over de basisstappen voor een succesvolle praktijk! (1 uur) 

Ik geef je inspiratie, praktische tips en praktijkverhalen over wat er nodig is om een stevige basis neer te zetten voor je praktijk, op een manier die echt bij je past.

Nieuwe kennis, inspiratie en praktijkverhalen

Helpt je uit je comfortzone

Zorgt dat je echt gaat “doen”!

Je verdient het om een praktijk succesvol te hebben!

Hi, ik ben Ilaria! Ik geloof dat jij als coach of therapeut de wereld echt iets te bieden hebt. Dat je dat mag laten zien en mag staan voor je kwaliteiten! Niet door moeilijke strategieën toe te passen, maar door stapje voor stapje jezelf te leren kennen en te laten zien. Door liefdevolle, zachte marketing toe te passen die bij jou past en die jij je eigen kan maken.

Als marketingcoach heb ik de afgelopen 5 jaar al tientallen coaches en therapeuten geholpen met hun marketing.

Ik geloof dat je praktijk de meest persoonlijke reis is die je ooit zult maken. Dat je zichtbaar mag worden van binnen naar buiten. Dat een succesvolle praktijk ontstaat als je consistent aan je zichtbaarheid werkt. In deze video geef ik je graag tools en praktische tips die je daarbij gaan helpen!

 

Herken je je als coach of therapeut hierin?

Je wil graag meer cliënten, maar je hebt niet echt een plan. Je kijkt van dag tot dag en weet eigenlijk niet goed welke acties je moet nemen om meer cliënten te krijgen. 

Je hebt wel dromen met je praktijk, maar het voelt nog zo onwerkelijk. Is dit wel echt voor jou weggelegd? Je houdt jezelf – bewust of onbewust – klein. 

Je bent stiekem best bang voor wat anderen ervan vinden als jij zichtbaarder wordt. Je bent bang voor negatieve kritiek en afwijzing. Dit zorgt ervoor dat je het liefste alles perfect wil doen, maar je weet natuurlijk ook wel dat dat niet kan… Toch zorgt het voor uitstelgedrag. 

Je weet wel dat het handig is om zichtbaar te zijn op social media en om aan marketing te doen, maar je twijfelt regelmatig. Wat is nou het beste om te doen? En hoe zorg je ervoor dat je jezelf niet vergeet?

Verkopen is niet echt jouw ding. Je wil het liefste dat je cliënten uit zichzelf komen, omdat ze echt geloven in wat jij doet. Toch schiet het niet echt op. Mensen die enthousiast zijn over wat je doet zeggen dat ze contact gaan opnemen, maar doen dat uiteindelijk niet. Je snapt niet wat er verkeerd gaat.

Het is niet gek dat je dit voelt! Ondernemen is een vak apart en het ondernemerschap is de meest persoonlijke reis die je ooit zult maken.

Je mag leren wat werkt in de praktijk voor JOU. Ik zeg expres voor JOU, omdat jij er wel achter moet staan. Jij moet immers de acties nemen. Ik geloof in simpel ondernemen. Dat betekent een marketingstrategie waarbij je niet verzuipt in technische hobbels en moeilijke strategieen. Dat betekent alleen niet dat je achterover kunt leunen en op de bank kunt wachten!

In deze video leer ik wat er nodig is voor een stevige basis van je praktijk!

Meer cliënten aantrekken voor je praktijk?

Laat je gegevens achter. Je krijgt de video meteen in je mailbox!

Nog even belangrijk om te weten: het is een live workshop van een uur, zonder verkoop aan het einde. De tips die ik geef kun je meteen toepassen in de praktijk.

Wil je weten hoe ik omga met je gegevens? Lees dan de privacyverklaring. Iedere mail die je van me krijgt is met veel liefde opgesteld. Je kunt je onderaan iedere mail uitschrijven. 

Het opbouwen van een succesvolle praktijk gaat niet vanzelf, maar je kunt het wel leren!