Leren hoe je cliënten kunt aantrekken als coach of therapeut?

SCHRIJF JE IN VOOR DE GRATIS ONLINE WORKSHOP OP WOENSDAG 11 NOVEMBER 20:00 UUR
Ik geef je inspiratie en praktische tips over wat er nodig is om
een stevige basis neer te zetten voor je praktijk, op een manier die echt bij je past.

Nieuwe kennis en inspiratie

Helpt je uit je comfortzone

Zorgt dat je echt gaat “doen”!

Je verdient het om een praktijk succesvol te hebben!

Hi, ik ben Ilaria! Ik geloof dat jij als coach of therapeut de wereld echt iets te bieden hebt. Dat je dat mag laten zien en mag staan voor je kwaliteiten! Niet door moeilijke strategieën toe te passen, maar door stapje voor stapje jezelf te leren kennen en te laten zien. Door liefdevolle, zachte marketing toe te passen die bij jou past en die jij je eigen kan maken.

Als marketingcoach heb ik de afgelopen 5 jaar al tientallen coaches en therapeuten geholpen met hun marketing.

Ik geloof dat je praktijk de meest persoonlijke reis is die je ooit zult maken. Dat je zichtbaar mag worden van binnen naar buiten. Dat een succesvolle praktijk ontstaat als je consistent aan je zichtbaarheid werkt. In dit webinar geef ik je graag tools en praktische tips die je daarbij gaan helpen!

 

Herken je je als coach of therapeut hierin?

Je wil graag meer cliënten, maar je hebt niet echt een plan. Je kijkt van dag tot dag en weet eigenlijk niet goed welke acties je moet nemen om meer cliënten te krijgen. 

Je hebt wel dromen met je praktijk, maar soms ben je bang dat het niet voor jou weggelegd is. Je houdt jezelf – bewust of onbewust – klein. 

Je vindt het best eng om jezelf te laten zien. Wat zouden anderen er wel niet van vinden… Je bent bang voor negatieve kritiek en afwijzing. Dit zorgt ervoor dat je het liefste alles perfect wil doen, maar je weet natuurlijk ook wel dat dat niet kan… Toch zorgt het voor uitstelgedrag. 

Je weet wel dat het handig is om zichtbaar te zijn op social media en om aan marketing te doen, maar je twijfelt regelmatig. Wat is nou het beste om te doen? En hoe zorg je ervoor dat je jezelf niet vergeet?

Verkopen is niet echt jouw ding. Je wil het liefste dat je cliënten uit zichzelf komen, omdat ze echt geloven in wat jij doet. Toch schiet het niet echt op. Mensen die enthousiast zijn over wat je doet zeggen dat ze contact gaan opnemen, maar doen dat uiteindelijk niet. Je snapt niet wat er verkeerd gaat.

Het is niet gek dat je dit voelt! Ondernemen is een vak apart en het ondernemerschap is de meest persoonlijke reis die je ooit zult maken.

Je mag leren wat werkt in de praktijk voor JOU. Ik zeg expres voor JOU, omdat jij er wel achter moet staan. Jij moet immers de acties nemen. Ik geloof in simpel ondernemen. Dat betekent een marketingstrategie waarbij je niet verzuipt in technische hobbels en moeilijke strategieen. Dat betekent alleen niet dat je achterover kunt leunen en op de bank kunt wachten!

In dit webinar leer ik wat er nodig is voor een stevige basis van je praktijk!

Meer cliënten aantrekken voor je praktijk?

Schrijf je in voor het webinar van woensdag 11 november om 20:00 uur

Wil je weten hoe ik omga met je gegevens? Lees dan de privacyverklaring. Iedere mail die je van me krijgt is met veel liefde opgesteld. Je kunt je onderaan iedere mail uitschrijven. 

Vragen die je misschien nog hebt

Hoe ontvang ik de inlog voor het webinar?

Je krijgt een bevestigingsmail met daarin de link naar het webinar. Het webinar vindt plaats via Zoom. 

Is dit webinar gratis?

Ja, dit webinar is gratis te bekijken. 

Ik kan die datum en het tijdstip niet, kan ik het terugkijken?

Nee, bij dit webinar is er geen herhaling beschikbaar.