Powersessie voor je praktijk

Samen werken aan je marketing en je strategie
Dit wil ik

Powersessie voor je praktijk

Samen werken aan je marketing en je strategie
Dit wil ik

In 2,5 uur van idee naar uitvoering

Jij bent eigenlijk je praktijk! Daarom kiezen mensen voor jou!

Maar dat is nog niet zo makkelijk, want om iedere dag jouw droomwerk te kunnen doen, moet je zichtbaar zijn. Soms kan het het ondernemerschap best pittig zijn. Er komen dingen bij kijken die je nog nooit gedaan hebt of die je liever niet zou willen doen. Je moet continu uit je comfortzone om te kunnen groeien!

Herken je je hierin?

Ben je nog niet zo zichtbaar als je zou willen en vind je het spannend om jezelf te laten zien, bijvoorbeeld op social media?
Heb je super veel inspiratie en ideeën, maar weet je eigenlijk niet hoe je ze uit moet voeren en mensen aan kunt trekken die voor jouw diensten willen betalen?
Doe je al wel wat aan marketing, maar zijn het vooral losse flodders zonder echt doel erachter?
Schrijf je netjes iedere dag een to-do lijst, maar weet je niet goed wat prioriteit heeft?
Word je soms moedeloos van je eigen beperkende overtuigingen?
Zie je wat anderen allemaal posten op social media en word je daar onzeker van?
Zoek je naar de beste tips en trucs en vergeet je daar af en toe jezelf in?
Word je soms moe van marketing, omdat het je in je hoofd en achter je laptop houdt terwijl je gewoon mensen wil helpen?
Wil je gewoon je vleugels spreiden? Nieuwe cliënten aantrekken die bij je passen, de juiste acties nemen, en… weer nieuwe cliënten aantrekken? Ben je er echt aan toe om in een lekkere flow te gaan groeien en sta je nog wat te vaak “stil” voor je gevoel?
Gebeurt er van alles bij jou van binnen, en groei je iedere dag weer in jouw rol als ondernemer en als mens, maar blijven de cliënten weg?

Dan is een powersessie echt wat voor jou!

Je dromen naar boven halen

Orde scheppen in je hoofd

Een actieplan maken

Je verdient het om zichtbaar te zijn!

Hi, ik ben Ilaria! Ik geloof dat jij een speciaal talent hebt en dat jij het verdient om zichtbaar te worden. Dat je het verdient om te doen waar jij het allerblijst van wordt en waar je dagelijks met een glimlach voor opstaat. Niet door moeilijke strategieën toe te passen, maar door stapje voor stapje jezelf te leren kennen en te laten zien. Door liefdevolle, zachte marketing toe te passen die bij jou past en die jij je eigen kan maken. Ik heb al tientallen coaches en therapeuten geholpen met hun marketing en merk steeds weer dat dat is waar ik mijn bed voor uitkom. Ik zou het te gek vinden om een stukje op jouw reis te mogen meelopen!

Hoe werkt een Powersessie?

We gaan samen kijken naar jouw huidige strategie. Wat doe je al? Wat gaat goed? Wat werkt minder goed? Waar loop je op vast? Als we dat in kaart hebben gebracht, gaan we kijken naar je dromen. Wat wil je het allerliefste bereiken? We kiezen één van je dromen eruit, bijvoorbeeld het hebben van een volle workshop, het organiseren van een retraite, een aantal individuele cliënten… Vervolgens gaan we samen een nieuwe strategie uitdenken en een actieplan opstellen. We gaan kijken welke marketingacties je kunt gaan nemen om daar te komen. Stapje voor stapje, en vanuit wat echt bij jou past en waar je blij van wordt.

Wat bereik ik met een Powersessie?

Een powersessie is kort, maar krachtig. Je gaat een nieuwe blueprint maken voor (een deel van) je praktijk. Je krijgt meer structuur, inzicht in je patronen, inzicht in wat je kunt verbeteren, en je weet welke acties je moet gaan nemen. Je bent zelf verantwoordelijk voor jou en je praktijk, dus jij zult uiteindelijk zelf de acties moeten gaan nemen. Het belangrijkste is wat mij betreft dat je vanuit je diepste kern jouw passie weer kan voelen en er weer volop voor wil gaan. Dat je weet welke stappen je kan gaan nemen en dat je daar ook echt zin in hebt. Ik geloof namelijk dat het dan vanzelf weer gaat stromen! Kortom: een powersessie is de eerste meest logische stap als jij ff niet meer zo goed weet waar je naartoe aan het werken bent en je praktijk een boost wil geven.

Ik leer met liefde jouw praktijk echt kennen!

Ik wil jou graag leren kennen. Als je besluit om een Powersessie te boeken, zullen we samen een afspraak inplannen en stuur ik je een vragenlijst toe. Aan de hand van de antwoorden, leer ik je al een beetje kennen en weet ik welke richting we op zullen gaan tijdens de sessie. Tijdens de sessie zelf gaan we brainstormen en een strategie bepalen, zodat je weet welke acties je kunt nemen.

De Powersessie vindt online plaats, maar kan eventueel ook live plaats vinden in overleg rondom Harderwijk en omgeving. 

 

Hoe komen we van idee naar uitvoering?

Voorbeelden van waar ik je mee kan helpen.

Stel, je wil een volle workshop. We kijken dan bijvoorbeeld naar: voor wie is die workshop? Wat zijn de resultaten? Wat is de boodschap? Hoe kan je via social media de juiste mensen bereiken? Hoe zorg je via andere kanalen dat mensen informatie krijgen over deze workshop? Wat is de prijs? Wat kunnen mensen vanuit die workshop verder nog afnemen en hoe kun je ze dit op een aantrekkelijke manier laten weten? Hoe zorg je dat je na afloop een nieuwe workshop gevuld krijgt?
Stel, je wil meer 1-op-1 cliënten. We kijken dan naar: wie zijn dit voor mensen? Hoe komen ze nu bij jou? Hoe kun je zorgen dat huidige cliënten vaker terugkomen? Hoe kun je doorverwijzers voor je vinden? Hoe kun je je dienst bij nieuwe mensen onder de aandacht krijgen? Hoe kunnen ze kennismaken met jouw coaching of therapie? Hoe ga je ze bereiken via bijv. social media en andere kanalen?
Stel, je wil een online programma promoten. We kijken dan naar: voor wie is dit programma? Wat is een goede prijs? Hoe kun je gaan lanceren? Hoe zorg je dat zoveel mogelijk mensen te weten komen over je programma? Wat gaat ze overhalen om het daadwerkelijk aan te schaffen? Hoe zou je ze nog verder kunnen begeleiden met extra ondersteuning? Wat kun je doen om bezwaren weg te halen? Hoe kun je maximale resultaten krijgen uit de online training?

Jouw investering in jezelf

Samen aan de slag met een Powersessie voor je praktijk

Vragen waar je vast antwoord op wil!

Ik heb hulp nodig met implementatie, zit dat hierbij?
Een powersessie staat echt in het teken van het bepalen van je strategie. Hier hebben we de volle 2,5 uur voor nodig. Ik help je graag met de technische implementatie, maar de strategie is echt de basis dus daar beginnen we sowieso mee. Als je daarna nog verdere ondersteuning wil, kan dit op uurbasis of dmv mijn 3-maanden traject. Stuur anders even een mailtje naar ilaria@coloursofhappiness.nl en beschrijf je situatie en je vraag, dan kan ik je makkelijker antwoord geven.
Ik ben pas net begonnen, is het dan wat voor mij?
Ja, natuurlijk! Hoe geweldig is het dat je een vliegende start maakt met een uitgestippelde strategie? Je zorgt ervoor dat je het wiel niet zelf hoeft uit te vinden en dat je meteen weet waar je je op gaat richten en welke acties daarbij horen. Ik vind het juist leuk om met je uit te zoeken waar je hart echt ligt en hoe je daar gaat komen!
Ik heb al heel veel geprobeerd. Waarom gaat het jou wel lukken?
Goede vraag! Koppel die eens terug naar jezelf. Wat heb je dan precies geprobeerd? Waarom lukt het niet? Heb je blokkades? Weet je niet wat je moet doen? Marketing is een heel ingewikkeld vak eigenlijk… Als iets niet werkt kan het namelijk aan 1000 dingen liggen. Ik heb geen antwoord op je vraag, daarvoor moet ik je eerst beter leren kennen. Wat heb je te verliezen?