Hoe anderen de samenwerking met mij ervaren hebben

Ik ben zo blij en dankbaar dat Ilaria op mijn pad kwam! 1 juni 2020 opende ik mijn eigen praktijk ruimte . Op dat moment had ik 1 soms 2 massage klanten per week. Ik had geen website en hoe het met social media moest….?? Géén idee!??

Woensdag 2 september had ik een power sessie met Ilaria in Den Bosch,  en wat er vanaf toen gebeurde…!! De energie veranderde totaal en ik werd tijdens die sessie al geappt door een nieuwe klant. Vanaf toen ging het in een sneltrein vaart.

We gingen aan de slag met berichtjes voor Facebook,  Instagram en de website. Ilaria heeft op mijn website prachtig omschreven wat ik bedoelde, maar wat ik zelf absoluut niet op ‘papier’ kreeg. Daar is ze echt super goed in!

In September had ik al 16 betalende klanten! Nu, 7 december,  zit ik tot half januari volgeboekt. Met nieuwe maar ook heel veel terugkerende klanten. De doelen die we aan het begin van het 3 maanden zichtbaarheidstraject bepaald hadden zijn hiermee ruimschoots behaald!

Ik ben ook heel blij met het vervolg van dit traject, een heel fijn idee dat Ilaria ‘op de achtergrond’ aanwezig is. Als ik vragen heb, ergens niet uitkom, een bericht schrijven niet lukt of even wil ‘sparren’ over iets….ik hoef maar te appen en ze staat voor me klaar ? en daarna kan ik altijd weer door.

En hoe heerlijk is het dat ik me kan richten op waar ik goed in ben, masseren en Ilaria in wat zij super goed kan : coachen én marketing.

Dank je lieve Ilaria!! En zeker niet alleen voor de groei van mijn bedrijf ,maar zeker ook voor de enorme persoonlijke groei die ik sinds ik met jou samenwerk heb door gemaakt! ??

Liefs van Lizzy

Bij Lizzy  massages en healing.

Ilaria is mijn beste keuze geweest voor mijn praktijk.

In 2018 dacht ik: ik moet gewoon beginnen met marketing op social media maar ik had veel weerstand en daarbij wist ik als Italiaanse dat mijn Nederlands niet voldoende is om een goed advertentie te kunnen schrijven. Ik heb me verdiept in marketing en toen besloten om iemand te vinden die het voor me kon doen. Ik kwam Ilaria tegdn via website voor therapeuten en omdat ze half Italiaanse is, dacht ik, ze zou de goede persoon voor me zijn. En inderdaad dat is een topscore geweest.

Samen hebben we gekeken wat het best zal zijn voor mijn craniosacraal behandelingen en de Vlow borstweefselbehandelingen, 2 bijzondere behandeling om te geven en moeilijk om goed uit te leggen, maar Ilaria heeft meteen alles goed kunnen begrijpen en vertaald in een fantastisch advertentie die nu al 2 jaar loopt met veel succes (meer dan 250 nieuwe behandelingen geboekt in totaal)

Ilaria neem de tijd met je, indiept ook in je emoties als ze weerstand ziet en ze is ook een hele vriendelijk en vrolijk mens, met veel professionaliteit en intuïtie, en ze kan hele mooie verhalen schrijven, een aanraden voor elke therapeut die graag een volle praktijk wil hebben.

Ook tijdens corona en lockdown heb ik vorig jaar heel goed kunnen werken en heb ik bijna geen verlies gehad ivm de jaar daarvoor.

Niet twijfelen gewoon doen want Ilaria heeft alles dat nodig is om je te helpen.

Unmani Casalini

Il Cielo 

Omdat marketing niet zo ons ding is wilden we dit graag uitbesteden iemand die daar echt veel vanaf weet. Zo kwamen we bij Ilaria terecht. Naast dat ze een prettige toegankelijk persoonlijkheid is, is ze ook een KEI in marketing.

Tijdens het gesprek met Ilaria heeft ze ons geholpen met de doelgroep bepaling en tips gegeven voor de advertentieteksten waardoor we hier vol inspiratie mee aan de slag konden. Ilaria heeft dit ingezet voor facebookadvertenties en met resultaat. Onze training ging als een speer.

Inmiddels heeft Ilaria ons al met verschillende trajecten geholpen en telkens met een zeer goed resultaat. Voor onze volgende activiteiten gaan we zeker weer met Ilaria in zee. Wil jij ook goede omzetresultaten boeken door het juiste publiek te bereiken dan raadden we je aan om met Ilaria in zee te gaan.

Ans & Gerard

Natuurlijkzijn & Shamanic Drum Academy 

Na mijn deelname aan de sparkling business community (aanrader!) ging ik een traject bij Ilaria aan. Samen hebben we mijn nieuwe bedrijfsnaam en website gelanceerd. Heel fijn dat Ilaria hier in mee liep en mij technisch en op gebied van mindset ondersteunde. De snelheid waarmee ze teksten schrijft en precies de weg weet in allerlei systemen is bewonderingswaardig!
Tijdens het traject kwamen er wel wat hobbels voorbij en Ilaria voelde haarfijn aan waar ik mijn eigen pad te lopen had en waar zij weer aansloot. Hierdoor leerde ik nog meer op mijn gevoel te vertrouwen, juist ook in mijn marketing en ondernemerschap en ontdekte ik mijn eigen manier. Nu een half jaar later, heb ik een bedrijf waarmee ik écht uit de voeten kan… ??

Lieve Ilaria, dank voor alles!

Marit Nieboer Klapwijk

“I am very happy to have worked with Ilaria, she is very professional and I could feel that she really wants to do her best to help her client, she does it from her heart. She is very supportive and seems to find good solutions to problems that we may go through.
I feel confident now about marketing for my own company and it doesn’t feel impossible to do. I don’t regret this investment at all and would advice it to anybody who wants to see his/her practice take off. Thank you sweet Ilaria!” 

Isabelle C

Ik heb het zichtbaarheidstraject bij Ilaria gedaan, en ik ben zooo blij dat ik mezelf dit heb gegund! Ik had het echt nodig om iemand te hebben die steeds checkte bij mij wat ik precies wil, en mij concreet hielp bij de uitvoering ervan. Hierdoor gebeurde er ook echt wat! Als ik kijk naar het begin en nu, dan is er zoveel ontstaan. Ik begon met 0 betaalde klanten, en nu kan ik ze niet meer op 1 hand tellen en ben ik nog groeiende, dus voor degene die nog twijfelt, het is absoluut de investering waard ?. Wat ik heel fijn vond in de samenwerking: Ilaria voelde goed aan wat ik wilde, waardoor we op een aanpak kwamen die echt bij mij past. Ze vult niet zomaar voor de ander in, maar weet op de juiste momenten wel te zeggen wat ze ergens van vindt. Tel daarbij op haar skills om aansprekende teksten te maken, technische acties op te pakken, en je hebt de beste marketing coach voor coaches!

Swie Oei
Swie Coacht

Een mooie website, maar nauwelijks klanten. Voor mij was dit de reden om contact te zoeken met Ilaria. Ik wilde in eerste instantie mijn website teksten door haar laten herschrijven in de hoop meer klanten te kunnen trekken. Maar na een heel fijn telefoongesprek kon zij direct de vinger op de zere plek leggen. Het waren niet mijn teksten die zo slecht waren dat ik nauwelijks klanten had, maar ik was niet zichtbaar genoeg. In 3 maanden tijd heeft zij mij enorm geholpen om zichtbaarder te worden. De samenwerking was super! En het resultaat ook. In zeer korte tijd had ik zoveel nieuwe klanten dat ik had gewild dat ik de stap eerder had durven zetten. Dank je wel Ilaria, dat je mij uit mijn comfortzone hebt gehaald!

Eveline Noordtzij
Evelinescounselling

Eind 2017 liep mijn praktijk op mond tot mond reclame. Mijn clientenbestand steeg, maar te langzaam. Op het moment dat ik samen ben gaan werken met Ilaria aan zichtbaarheid ging het aantal cliënten met sprongen vooruit. Nu 2 jaar later zit de praktijk vol, en ben ik als mens en therapeut enorm veranderd. Ik voel me een ondernemer met een doel. Ilaria heeft me veel inzichten gegeven en me uit mijn comfortzone gehaald. Wat maakt dat ik nu durf te staan voor wat ik doe, mezelf durf te laten zien, en dit vertaald zich terug naar een volle praktijk.
Mede door de gerichte advertentiecampagnes die Ilaria voor mij maakt, behaal ik de doelen die ik me steeds stel.
Ilaria is creatief, denkt snel, en weet voor iedereen een passende marketing te creëren. Ze luistert naar wat en wie je bent, en neemt je steeds dat stapje verder om een doelgerichte succesvolle ondernemer met passie te zijn.
Lieve Ilaria, dank je wel dat je op mijn pad kwam. Ik hoop dat we samen nog veel wegen mogen bewandelen.

Annelies Holl
Massagepraktijk Cura

Januari 2019 ben ik samen met Ilaria gaan zitten om mijn wensen voor FB adverteren door te nemen. Na een goede intake hebben we een strategie opgesteld die direct succesvol was. We besloten om enkele succesverhalen van mijn clienten te beschrijven. Deze verhaal vormen hebben we telkens in verschillende rondes ‘aangezet’.

Vrijwel direct kwamen er aanmeldingen voor massage behandelingen binnen. De teksten raakten de mensen, ze herkenden zichzelf in het verhaal van een ander. Cijfermatig komt het erop neer dat ik tussen de €15 en €20 kwijt ben aan FB voor 1 behandeling van €62. In veel gevallen hebben de mensen 2 tot 3 behandelingen nodig waardoor ik dus eigenlijk €120 tot €180 omzet maak op een kostenpost van €20.

Het mooie is dat de code 10 maanden later nog steeds werkt!

Ilaria let goed op je wensen en de richting die je uit wilt slaan met je praktijk. Ik had al een beeld wat ik met de advertenties wilde laten zien, Ilaria heeft hierin wat technische zorgen uit handen genomen. Ze denk goed met je mee en houdt je ook de nodige spiegels voor. Ze durft te benoemen wat jezelf misschien liever uit de weg gaat. En juist daarin schuilt haar kracht. Met de hulp van Ilaria heb ik dit jaar de stap kunnen maken van een half gevulde praktijk en daarnaast werken voor anderen naar een goed gevulde praktijk en het niet langer voor anderen hoeven werken. Ilaria doet wat ze beloofd.

Daan den Ouden
VolDaan Massagepraktijk

Door Ilaria ontdekt dat marketing iets is wat je doet als je ontdekt wat bij je past. Ilaria begeleid je met haar invoelend vermogen daar goed bij. En zorgt ervoor dat je weer in structuur gaat bouwen aan je zichtbaarheid.

Hierbij kan ik je aanraden om de paarden coaching die zij doet te ervaren. Dat geeft zoveel inzichten en maakt je meer en meer bewust wat je kwaliteiten zijn.

En als je het toch allemaal niet meer weet haalt Ilaria je uit de knoop en laat je weer zien wat nu handig is om te doen.

Marcel Heijnes
Ontstoringskampioen van bedrijf Rug in balans.

De marketing met Colours of Happiness heb ik ( en nog ) als zeer fijn en positief ervaren. De teksten die jij schrijft zijn helder en herkenbaar voor de lezers en spreekt daarom ook de mensen aan. Het heeft mijn praktijk zeker een boost gegeven doordat er nieuwe cliënten bij kwamen. Het gros masseer ik nog steeds. Ook jij als persoon vind ik fijn om mee samen te werken. Je vraagt door en wat voor mij erg fijn was dat je geen genoegen nam met een oppervlakkig antwoord maar dat je mij naar mijn gevoel uitnodigde. Dat vind ik mooi.

Elna Timmermans
Massagepraktijk Jij-Massage

Ik heb Ilaria leren kennen als zeer lieve enthousiaste en meedenkende hippe tante en toen ik haar bij een evenement zo enthousiast aan het werk zag met anderen dacht ik die moet ik hebben! Ik was net begonnen met het opbouwen van mijn bedrijf Lymeherstel en wist niets van marketing en computer is ook al niet zo mijn ding. 
Ilaria pakte het direct op en zag waar ik hulp bij kon gebruiken en zo hebben we samen mijn bedrijf in korte tijd heel groot gemaakt. Ilaria neemt veel werk uit handen, signaleert de knelpunten en komt met creatieve oplossingen echt een aanrader!

Gerrie Hasselaar
Lymeherstel

Het eerste wat ik zei toen Ilaria  mij vroeg, wil je voor een referentie schrijven is; “Zal ik m’n marketing-coach even vragen, want die schrijft namelijk de beste teksten!” En dat is precies waar Ilaria voor staat. Als ze iets voor je doet of schrijft, dan lijkt het wel of ze even in je eigen huid kruipt. Waardoor ze precies kan verwoorden wat je bedoelt zonder dat je dat zelf zo op papier gezet krijgt. Ze begeleid ons al sinds de start van onze  onderneming oa met de website, visitekaartjes, flyers, en alle facebook artikelen en facebook advertenties.

Feiten;

Eerste artikel op facebook geschreven op 16 November 2018 , daarvoor; 0 volgers

Nu, vandaag 13 Februari 2019, maar liefst  449 volgers

Waar Ilaria mij oa  geholpen heeft is;

  • Bij de powersessie werd meteen duidelijk dat we eigenlijk nog geen idee hadden wat onze doelgroep was. Ohh… moeten we daar ook over nadenken bij de website?! Ja dus, zei Ilaria met een streng, maar met een grote smile op haar gezicht
  • Toen wij duidelijk hadden wat we wilde heeft Ilaria heel de website ontworpen, alle teksten geschreven, en de ze koos zelf de foto’s die ik had laten maken. En ook daarbij.. ze koos de foto’s zoals “ik” ben, helaas niet persee de foto’s waar ik het mooiste op stond. Ook hierbij werd duidelijk dat Ilaria leiderschap pakte door te zeggen; “mensen willen zien wie JIJ bent! Niet waar je mooi op staat. Dus laat jezelf zien!”
  • Al mijn vrienden uitnodigen op facebook. Hoppakeee, waar ik het nog spannend vond, heeft ze mij geholpen om in 1 klap zichtbaar te worden
  • Facebook berichten te schrijven die mensen delen. Oa de kerst en valentijnsactie.
    – Kerstactie; 20 reacties waar weer nieuwe mensen zijn getagd. Hiervan 7 aanmeldingen voor een 1stesessie en uiteindelijk 4 trajecten
    – Valentijnsactie loopt nog, maar nu al 26 reacties, waar weer mensen in zijn getagd. En deze loopt nog een aantal dagen
  • Teksten geschreven voor de Facebook advertentie December en Januari, samen 21 1ste sessies, sommige gewoon voor 1-malig te ervaren, voor sommige zijn de paarden iets te confronterend, en sommige gaan nog even sparen om alsnog een traject te kunnen volgen. Maar tot nu toe zijn er 10 trajecten uitgekomen.
  • Teksten geschreven voor de Facebook advertentie februari, tot nu toe 5 1ste sessies gepland (zitten op 13- feb)

Nu denk je natuurlijk, dat is handig die Ilaria!!! En dat klopt, maar hier komt de maar… Ze gaat je ook uitdagen! En dat is precies de bedoeling. Namelijk voor mij was dat zichtbaar worden. Dus m’n face op facebook, m’n persoonlijke verhaal op m’n website, ook een filmpje maken, en dat allemaal uit m’n comfort zone, gvd wat heb ik haar soms vervloekt. Want het is zo spannend als je je eigen bedrijf start, en in eens is het helemaal zichtbaar, zo kwetsbaar. En dat is precies waar Ilaria zooooo sterk in is, om jou in je kracht te zetten zodat je die stappen durft te nemen.

En ze heeft ook mega goeie ideeën, waardoor het letterlijk gaat stromen. En soms is het testen. OK, we maken nu deze advertentie, op deze doelgroep, we gaan even kijken of die aanslaat. Slaat ie wel aan, dan gaan we er op door. Werkt het niet, varen we een andere koers.
Waar Ilaria ook super goed in is, is focus houden op wat belangrijk is. OK, (startende) ondernemer… wat heb je nodig? Ja, zichtbaarheid zodat er klanten komen! Wat is je omzetdoel voor deze maand? Hoe ga je dit doen vraagt ze dan?  Wat ga ik doen? En welke stappen ga je zelf nemen?

Wil jij je punt en je komma correct hebben staan in elk verhaal, dan zegt ze “NIET MIERENNEUKEN”, hier krijg je geen klant meer of minder door, dat is wel belangrijk om te weten om succesvol met Ilaria te kunnen samenwerken. En aangezien ik zelf nogal een perfectionist ben, en dus vaak blijf hangen in “is het al goed genoeg?!” zorgt Ilaria hiervoor dat ik in actie blijf komen en er niet in blijf hangen op de punt, komma!

En nog belangrijker is dat ondanks dat llaria zelf marketing-coach is, ze zelf los van de marketing ook goeie coach is. Ze laat je precies zien waar je nog op je eigen persoonlijke stuk vast loopt, wat dan (eventueel) weer invloed heeft op je bedrijf. Dit doet ze op een hele liefdevolle manier, en maar ook met veel humor. Want lachen kun je wel met Ilaria, vooral om haar eigen grapjes ?

Katja Leurs
The Clever Company

Ik ben ontzettend blij met de goede begeleiding die ik van Ilaria krijg. Ik heb twee keer meegedaan aan haar Sparkling Business Community, en dat was voor mij echt de stok achter de deur die ik nodig had. Ik ben hierdoor echt in actie gekomen, en met resultaat! Mijn praktijk groeit elke maand een beetje verder, en ik haal dit jaar zowaar mijn omzetdoel – ondanks corona, overuren op mijn werk en wat persoonlijke problemen. Dit is echt mede te danken aan de steun die ik van Ilaria heb gehad, en de kennis die ze met me gedeeld heeft!
Ilaria weet ontzettend veel van marketing, en brengt dit op een fijne, rustige manier over. Geen schreeuwerige praatjes, geen snelle trucjes, maar ‘liefdevol verkopen’, zoals ze het zelf noemt. Echt connecten met je klant, inzien wat je hem of haar te bieden hebt… en vooruit, dan wel even doorpakken om echt tot een afspraak te komen. Dat laatste kan best eng zijn, maar ook daar steunt ze je bij. Ilaria heeft mij echt helpen inzien wat ik zelf waard ben, wat ik te bieden heb, en hoe ik dat ook echt in de wereld kan zetten. Ik raad het echt heel erg aan om met haar een samenwerking aan te gaan!

Monique Dorst
www.moniquedorst.nl

Toen ik begin dit jaar mijn eigen praktijk als Gewichtscoach wilde gaan opstarten wist ik eigenlijk niet hoe, en hoe ik de marketing moest gaan aanpakken. Via via kreeg ik het adres van Ilaria. Ik had haar werk gezien en sprak me direct aan, zo vrolijk en toegankelijk. We hebben een afspraak gemaakt en samen besproken hoe te starten.

Ik kwam er snel achter dat een website niet perse moest, maar wel makkelijk is om duidelijk te zijn naar buiten toe wat je precies doet etc. Ilaria heeft tijdens ons gesprek de teksten geschreven voor de site. Ze heeft mijn logo ontworpen, mij flyer, visitekaartje. Hiermee kon ik direct een goede start maken en kreeg veel en super leuke reacties dat het zo vrolijk en professioneel is. Men zei letterlijk, ik wordt er blij van!

Daarna gestart met de marketing community, ik had geen idee wat ik kon verwachten maar het is voor mij onmisbaar geworden. Iedere week de doelen stellen en evalueren. Ook is er iets kun je altijd terecht bij Ilaria. Ook al zit het even niet mee en lukt het niet om die keer mee te doen dan is dat ook goed. Na 3 maanden week verder gegaan met de marketing community, en hierna ga we gewoon door.

Ze is voor mij letterlijk mijn ‘Stok achter de deur’ geworden en onmisbaar!

Super ga zo door, echt geweldig werk!

Olga Giesendorf

Happy Gewichtscoach

Ik weet dat social media en zichtbaarheid niet het meest favoriete onderwerp is van een hondenmasseur. Gewoon lekker aan de slag met de honden en het masseren dat is waar we eigenlijk mee bezig willen zijn.
Werken als hondenmasseur betekent ook dat we ondernemer zijn. En als ondernemer is het zo belangrijk om zichtbaar te zijn. De hondeneigenaren gaan pas contact opnemen voor hun hond als ze weten dat je er bent, weten wat je doet, weten wanneer ze contact op kunnen nemen, etc.
Ik heb Ilaria leren kennen via het masseren van haar paard. Ik was enorm enthousiast over haar tips, kennis en begeleiding van ondernemers. Zo enthousiast dat ik me heb aangemeld bij haar business community om 3 maanden lang aan de slag te gaan met de zichtbaarheid en marketing voor mijn bedrijf. Dat was zo waardevol dat ik er 6 maanden van heb gemaakt!
Misschien lijkt het van de buitenkant of het bij mij automatisch gaat, nieuwe klanten, lesgeven, volle agenda, maar ook voor mij is zichtbaarheid wel een ‘ding’. Ik deed altijd maar wat op social media zonder plan of structuur. Ik heb geleerd om meer structuur aan te brengen in mijn marketing, te focussen op waar ik naar toe wil en het belangrijkste: dat ik zichtbaar mag zijn.
In het begin was dit best een omschakeling, maar al snel merkte ik dat ik veel meer bereik had en er nieuwe klanten kwamen. En het leuke is dat het ook effect heeft op de lange termijn.
Daarnaast heeft het me heel veel inzicht gegeven in mezelf, mijn planning/structuur en dat geeft rust en duidelijkheid.

Sandra Vinken

Opleidingscentrum Sportmassage voor honden &
Sandra Vinken Dierentherapie

Ineens viel het kwartje: inzichtmassage! Een combinatie van massage en inzichtgesprekken.  Maar, hoe krijg ik mensen hiervoor geïnteresseerd? En toen kwam ik via een collega masseur bij Ilaria uit voor een facebook-campagne. Precies wat ik nodig had, handson, super praktisch, daadkrachtig en voor mij heel belangrijk dat ze met veel gevoel en innerlijke wijsheid werkt. Ze weet na een paar woorden precies wat ik bedoel. Het is en blijft mijn verhaal, maar Ilaria weet hoe ze mijn verhaal kan opschrijven zodat het echt aanspreekt. Heerlijk! En met als resultaat dat ik in 3 maanden tijd al 30 nieuwe inzichtmassages heb mogen geven. Ilaria bekijkt ook de statistieken en daaruit blijkt dat elke geïnvesteerde euro in de campagne voor 8 euro omzet zorgt. Een aanrader deze kanjer!

Denise Snel

Raaakt Massage & Inzicht 

Ik heb met veel plezier met Ilaria samengewerkt. Ze heeft mij bijzonder goed geholpen mijn ideeën visueel te vertalen naar een mooie uitgesproken website die echt mijn persoonlijkheid en mij product neerzet. Ilaria is een meester in het snel oppakken van wensen en behoefte en vertaalt dit binnen no time naar een tastbaar resultaat. Zij wist het geen naar voren te halen en vorm te geven wat voor mij soms nog niet helemaal helder was. Een enorme geruststelling en een vreugdevol proces.

Dank Ilaria en tot de volgende samenwerking! 

Romanie Bosman

Intrinsic Movement System

Op 1 maart 2022, 6 maanden na mijn ontslag, was mijn eerste Facebookadvertentie gepubliceerd.

Binnen 1 dag kwamen er al aanmeldingen voor een eerste sessie. De advertentie liep 10 dagen en het aantal volgers op Facebook groeide ook. inmiddels, 3 weken nadat de advertentie live was gezet, zijn er 10 nieuwe cliënten voor een intake met eerste sessie geweest en zijn er 16 vervolgafspraken gemaakt. Mijn advertentiebudget van € 50 was met de eerste nieuwe cliënt al dik terugverdiend want die leverde met 3 vervolgafspraken een omzet van € 225 op.

Ik ben heel blij met deze boost voor mijn praktijk en dat ik de stap heb genomen om met deze basiscursus aan de slag te gaan. Mijn advertentie kan ik voor de lange termijn inzetten.

Ik was een van de eersten die toegang had tot de Basiscursus Leren Adverteren maar ook de eerste die daadwerkelijk met deze cursus aan de slag ging. Ik was een dankbaar “proefkonijn”.

Ilaria’s hulp is heel waardevol. Zij heeft mij vertrouwen gegeven om op een duidelijke maar vooral liefdevolle manier aan zichtbaarheid van mijn praktijk te werken.

Eveline Sastrokarijo

Refliene Reflexologie

In oktober ben ik met hulp van Ilaria gestart om mijn website totaal te vernieuwen nadat ik had besloten om mijn website bij Bloom onder te brengen. Ilaria heeft me enorm geholpen om in begrijpelijke taal te verwoorden wat ik doe met kinesiologie en waar mijn hart ligt! Het fijne was dat zij super snel schakelt, terwijl zij gaat schrijven, kreeg ik ‘opdrachtjes’ om in de tussentijd andere zaken uit te werken. Dat was super fijn en sloot precies aan op wat ik beoogde. Daarna heb ik een logo laten ontwerpen en heeft Manar van Bloom me geholpen om mijn website te bouwen. Begin dit jaar heeft Ilaria 2 teksten voor advertenties op Fb geschreven en mij geholpen die te publiceren, en ik krijg daar al zeker 5 klanten door. Super fijn en zeker aan te raden om met Ilaria te sparren en dan snel door te pakken! Dank je wel Ilaria

Marlies van West

Centrum voor Kinesiologie

Rust in een hele hoop ideeën. Ilaria bracht mij duiding op een efficiënte manier.

 Ondernemer is iedere dag leren, kijken wat werk en wat niet werkt. Soms even met de handen in het haar zitten. En dan terug doelgericht doorgaan.
En daar bracht ilaria structuur en dat loonde. Ook bracht ze terug rust in mijn chaos en mijn ideeënfontein ging niet meer van links naar recht maar naar één doel.
Zo  zag ik alle statistieken omhoog gaan en ook kwamen er nieuwe aanmeldingen. Wat betekent dat er meer omzet kwam.
Maar dat was niet het enige wat Ilaria deed. Ze hielp me ook om door te zetten ik wist dat ik op iemand kon rekenen als ik even in de chaos zat.
Dit zorgde ervoor dat me niet alleen voelde in het ondernemerschap en dat maaktevoor mij een wereld van verschil.

Liefs Joke & de paarden

Joke Transaux

Coachhoeve

Sinds 2016 ben ik ondernemer in mijn bedrijf Sensiz-Massage & Leefstijlcoaching en had nog nooit geadverteerd via FB/Insta. Deels omdat ik er niet zo in geloofde en ik had geen idee hoe ik dit aan moest pakken.

Het doel was om meer vrouwen uit mijn doelgroep te bereiken, ik richt me voornamelijk op de vrouw van 45+ met (beginnende) overgangsklachten. Deze doelgroep kon mij niet goed vinden en daar wilde ik verandering in hebben.

Dit heeft me doen besluiten om het toch maar te gaan wagen…een campagne opzetten…maar hoe dan?

Na een zoektocht waar ik niet vond wat ik zocht, kwam ik bij Ilaria terecht.
Het fijne van Ilaria vind ik dat zij goed met me meedenkt en goed luistert naar wat mijn doel was met deze campagne. En zij biedt een traject aan voor een vast bedrag, waarin ze met je aan de slag gaat.
Samen hebben we de teksten gemaakt voor de advertentie en ze heeft me heel goed geholpen met het maken van een landingspagina. Dus geen haken en ogen of kosten achteraf, gewoon helder en duidelijk.

Voor zover ik heb ontdekt is Ilaria de enige die dit zo aanpakt!

De advertentie heeft een maand gedraaid. Terwijl ik dit schrijf hebben meer dan 30 vrouwen een kennismakingsmassage aangevraagd. Vervolgens zijn deze ingepland en er zijn wat vervolgafspraken uit gekomen. Het loopt zo goed dat ik per geboekte massage ongeveer €3,50 kwijt ben aan budget.

Ik had niet verwacht dat het zo goed zou lopen tegen zo’n laag budget!
Leuke bijkomstigheid is dat mijn maillijst gestaag aan het groeien is.
Door de gratis quiz “Ontdek of de overgang al bij jou aan de deur klopt” en de minicursus “Blijf fit, vitaal en gezond na je 45e” die vrouwen van 45+ downloaden.

En de volgers en de paginalikes op Facebook zijn ook met een 30- tal gegroeid in één maand tijd.

Kortom, ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb genomen.

Ilona Noordam

Wat anderen zeggen over mijn coaching

Wat anderen vinden over mijn trainingen

Succesverhalen via app en korte berichtjes

Wat anderen zeggen over de Sparkling Business Community

Wat anderen vinden over de paardencoaching bij mij

Een aantal coaches en therapeuten die ik heb geholpen met groeien:

Wil je onderzoeken of ik je kan helpen met je marketing?