Hoe anderen de samenwerking met mij ervaren hebben

Wat anderen zeggen over mijn coaching

Ik heb het zichtbaarheidstraject bij Ilaria gedaan, en ik ben zooo blij dat ik mezelf dit heb gegund! Ik had het echt nodig om iemand te hebben die steeds checkte bij mij wat ik precies wil, en mij concreet hielp bij de uitvoering ervan. Hierdoor gebeurde er ook echt wat! Als ik kijk naar het begin en nu, dan is er zoveel ontstaan. Ik begon met 0 betaalde klanten, en nu kan ik ze niet meer op 1 hand tellen en ben ik nog groeiende, dus voor degene die nog twijfelt, het is absoluut de investering waard 😉. Wat ik heel fijn vond in de samenwerking: Ilaria voelde goed aan wat ik wilde, waardoor we op een aanpak kwamen die echt bij mij past. Ze vult niet zomaar voor de ander in, maar weet op de juiste momenten wel te zeggen wat ze ergens van vindt. Tel daarbij op haar skills om aansprekende teksten te maken, technische acties op te pakken, en je hebt de beste marketing coach voor coaches!

Swie Oei
Swie Coacht

Een mooie website, maar nauwelijks klanten. Voor mij was dit de reden om contact te zoeken met Ilaria. Ik wilde in eerste instantie mijn website teksten door haar laten herschrijven in de hoop meer klanten te kunnen trekken. Maar na een heel fijn telefoongesprek kon zij direct de vinger op de zere plek leggen. Het waren niet mijn teksten die zo slecht waren dat ik nauwelijks klanten had, maar ik was niet zichtbaar genoeg. In 3 maanden tijd heeft zij mij enorm geholpen om zichtbaarder te worden. De samenwerking was super! En het resultaat ook. In zeer korte tijd had ik zoveel nieuwe klanten dat ik had gewild dat ik de stap eerder had durven zetten. Dank je wel Ilaria, dat je mij uit mijn comfortzone hebt gehaald!

Eveline Noordtzij
Evelinescounselling

Eind 2017 liep mijn praktijk op mond tot mond reclame. Mijn clientenbestand steeg, maar te langzaam. Op het moment dat ik samen ben gaan werken met Ilaria aan zichtbaarheid ging het aantal cliënten met sprongen vooruit. Nu 2 jaar later zit de praktijk vol, en ben ik als mens en therapeut enorm veranderd. Ik voel me een ondernemer met een doel. Ilaria heeft me veel inzichten gegeven en me uit mijn comfortzone gehaald. Wat maakt dat ik nu durf te staan voor wat ik doe, mezelf durf te laten zien, en dit vertaald zich terug naar een volle praktijk.
Mede door de gerichte advertentiecampagnes die Ilaria voor mij maakt, behaal ik de doelen die ik me steeds stel.
Ilaria is creatief, denkt snel, en weet voor iedereen een passende marketing te creëren. Ze luistert naar wat en wie je bent, en neemt je steeds dat stapje verder om een doelgerichte succesvolle ondernemer met passie te zijn.
Lieve Ilaria, dank je wel dat je op mijn pad kwam. Ik hoop dat we samen nog veel wegen mogen bewandelen.

Annelies Holl
Massagepraktijk Cura

Januari 2019 ben ik samen met Ilaria gaan zitten om mijn wensen voor FB adverteren door te nemen. Na een goede intake hebben we een strategie opgesteld die direct succesvol was. We besloten om enkele succesverhalen van mijn clienten te beschrijven. Deze verhaal vormen hebben we telkens in verschillende rondes ‘aangezet’.

Vrijwel direct kwamen er aanmeldingen voor massage behandelingen binnen. De teksten raakten de mensen, ze herkenden zichzelf in het verhaal van een ander. Cijfermatig komt het erop neer dat ik tussen de €15 en €20 kwijt ben aan FB voor 1 behandeling van €62. In veel gevallen hebben de mensen 2 tot 3 behandelingen nodig waardoor ik dus eigenlijk €120 tot €180 omzet maak op een kostenpost van €20.

Het mooie is dat de code 10 maanden later nog steeds werkt!

Ilaria let goed op je wensen en de richting die je uit wilt slaan met je praktijk. Ik had al een beeld wat ik met de advertenties wilde laten zien, Ilaria heeft hierin wat technische zorgen uit handen genomen. Ze denk goed met je mee en houdt je ook de nodige spiegels voor. Ze durft te benoemen wat jezelf misschien liever uit de weg gaat. En juist daarin schuilt haar kracht. Met de hulp van Ilaria heb ik dit jaar de stap kunnen maken van een half gevulde praktijk en daarnaast werken voor anderen naar een goed gevulde praktijk en het niet langer voor anderen hoeven werken. Ilaria doet wat ze beloofd.

Daan den Ouden
VolDaan Massagepraktijk

Door Ilaria ontdekt dat marketing iets is wat je doet als je ontdekt wat bij je past. Ilaria begeleid je met haar invoelend vermogen daar goed bij. En zorgt ervoor dat je weer in structuur gaat bouwen aan je zichtbaarheid.

Hierbij kan ik je aanraden om de paarden coaching die zij doet te ervaren. Dat geeft zoveel inzichten en maakt je meer en meer bewust wat je kwaliteiten zijn.

En als je het toch allemaal niet meer weet haalt Ilaria je uit de knoop en laat je weer zien wat nu handig is om te doen.

Marcel Heijnes
Ontstoringskampioen van bedrijf Rug in balans.

De marketing met Colours of Happiness heb ik ( en nog ) als zeer fijn en positief ervaren. De teksten die jij schrijft zijn helder en herkenbaar voor de lezers en spreekt daarom ook de mensen aan. Het heeft mijn praktijk zeker een boost gegeven doordat er nieuwe cliënten bij kwamen. Het gros masseer ik nog steeds. Ook jij als persoon vind ik fijn om mee samen te werken. Je vraagt door en wat voor mij erg fijn was dat je geen genoegen nam met een oppervlakkig antwoord maar dat je mij naar mijn gevoel uitnodigde. Dat vind ik mooi.

Elna Timmermans
Massagepraktijk Jij-Massage

Ik heb Ilaria leren kennen als zeer lieve enthousiaste en meedenkende hippe tante en toen ik haar bij een evenement zo enthousiast aan het werk zag met anderen dacht ik die moet ik hebben! Ik was net begonnen met het opbouwen van mijn bedrijf Lymeherstel en wist niets van marketing en computer is ook al niet zo mijn ding. 
Ilaria pakte het direct op en zag waar ik hulp bij kon gebruiken en zo hebben we samen mijn bedrijf in korte tijd heel groot gemaakt. Ilaria neemt veel werk uit handen, signaleert de knelpunten en komt met creatieve oplossingen echt een aanrader!

Gerrie Hasselaar
Lymeherstel

Het eerste wat ik zei toen Ilaria  mij vroeg, wil je voor een referentie schrijven is; “Zal ik m’n marketing-coach even vragen, want die schrijft namelijk de beste teksten!” En dat is precies waar Ilaria voor staat. Als ze iets voor je doet of schrijft, dan lijkt het wel of ze even in je eigen huid kruipt. Waardoor ze precies kan verwoorden wat je bedoelt zonder dat je dat zelf zo op papier gezet krijgt. Ze begeleid ons al sinds de start van onze  onderneming oa met de website, visitekaartjes, flyers, en alle facebook artikelen en facebook advertenties.

Feiten;

Eerste artikel op facebook geschreven op 16 November 2018 , daarvoor; 0 volgers

Nu, vandaag 13 Februari 2019, maar liefst  449 volgers

Waar Ilaria mij oa  geholpen heeft is;

  • Bij de powersessie werd meteen duidelijk dat we eigenlijk nog geen idee hadden wat onze doelgroep was. Ohh… moeten we daar ook over nadenken bij de website?! Ja dus, zei Ilaria met een streng, maar met een grote smile op haar gezicht
  • Toen wij duidelijk hadden wat we wilde heeft Ilaria heel de website ontworpen, alle teksten geschreven, en de ze koos zelf de foto’s die ik had laten maken. En ook daarbij.. ze koos de foto’s zoals “ik” ben, helaas niet persee de foto’s waar ik het mooiste op stond. Ook hierbij werd duidelijk dat Ilaria leiderschap pakte door te zeggen; “mensen willen zien wie JIJ bent! Niet waar je mooi op staat. Dus laat jezelf zien!”
  • Al mijn vrienden uitnodigen op facebook. Hoppakeee, waar ik het nog spannend vond, heeft ze mij geholpen om in 1 klap zichtbaar te worden
  • Facebook berichten te schrijven die mensen delen. Oa de kerst en valentijnsactie.
    – Kerstactie; 20 reacties waar weer nieuwe mensen zijn getagd. Hiervan 7 aanmeldingen voor een 1stesessie en uiteindelijk 4 trajecten
    – Valentijnsactie loopt nog, maar nu al 26 reacties, waar weer mensen in zijn getagd. En deze loopt nog een aantal dagen
  • Teksten geschreven voor de Facebook advertentie December en Januari, samen 21 1ste sessies, sommige gewoon voor 1-malig te ervaren, voor sommige zijn de paarden iets te confronterend, en sommige gaan nog even sparen om alsnog een traject te kunnen volgen. Maar tot nu toe zijn er 10 trajecten uitgekomen.
  • Teksten geschreven voor de Facebook advertentie februari, tot nu toe 5 1ste sessies gepland (zitten op 13- feb)

Nu denk je natuurlijk, dat is handig die Ilaria!!! En dat klopt, maar hier komt de maar… Ze gaat je ook uitdagen! En dat is precies de bedoeling. Namelijk voor mij was dat zichtbaar worden. Dus m’n face op facebook, m’n persoonlijke verhaal op m’n website, ook een filmpje maken, en dat allemaal uit m’n comfort zone, gvd wat heb ik haar soms vervloekt. Want het is zo spannend als je je eigen bedrijf start, en in eens is het helemaal zichtbaar, zo kwetsbaar. En dat is precies waar Ilaria zooooo sterk in is, om jou in je kracht te zetten zodat je die stappen durft te nemen.

En ze heeft ook mega goeie ideeën, waardoor het letterlijk gaat stromen. En soms is het testen. OK, we maken nu deze advertentie, op deze doelgroep, we gaan even kijken of die aanslaat. Slaat ie wel aan, dan gaan we er op door. Werkt het niet, varen we een andere koers.
Waar Ilaria ook super goed in is, is focus houden op wat belangrijk is. OK, (startende) ondernemer… wat heb je nodig? Ja, zichtbaarheid zodat er klanten komen! Wat is je omzetdoel voor deze maand? Hoe ga je dit doen vraagt ze dan?  Wat ga ik doen? En welke stappen ga je zelf nemen?

Wil jij je punt en je komma correct hebben staan in elk verhaal, dan zegt ze “NIET MIERENNEUKEN”, hier krijg je geen klant meer of minder door, dat is wel belangrijk om te weten om succesvol met Ilaria te kunnen samenwerken. En aangezien ik zelf nogal een perfectionist ben, en dus vaak blijf hangen in “is het al goed genoeg?!” zorgt Ilaria hiervoor dat ik in actie blijf komen en er niet in blijf hangen op de punt, komma!

En nog belangrijker is dat ondanks dat llaria zelf marketing-coach is, ze zelf los van de marketing ook goeie coach is. Ze laat je precies zien waar je nog op je eigen persoonlijke stuk vast loopt, wat dan (eventueel) weer invloed heeft op je bedrijf. Dit doet ze op een hele liefdevolle manier, en maar ook met veel humor. Want lachen kun je wel met Ilaria, vooral om haar eigen grapjes 😉

Katja Leurs
The Clever Company

Wat anderen vinden over mijn trainingen

Succesverhalen via app en korte berichtjes

Wat anderen zeggen over de Sparkling Business Community

Wat anderen vinden over de paardencoaching bij mij

Een aantal coaches en therapeuten die ik heb geholpen met groeien:

Wil je onderzoeken of ik je kan helpen met je marketing?