Favoriete tools & favoriete partners voor je praktijk!

Maak het jezelf makkelijk met de juiste software en tools

Al mijn favorieten op een rijtje

De afgelopen jaren heb ik hele fijne tools ontdekt die me echt verder geholpen hebben met mijn praktijk en die ik altijd aanraad. Hieronder staan ook de partners met wie ik graag samenwerk en binnenkort deel ik extra inspiratie (zoals boeken). Sommige links zijn affiliate links, waarmee ik een kleine commissie verdien, maar ik raad alleen aan wat ik zelf echt achter sta. 

E-MAILMARKETING SOFTWARE

MailBlue 

Een heel fijn e-mailsysteem voor nieuwsbrieven en campagnes. Hierin kun je ook makkelijk een gratis weggever instellen of een online training in bouwen zelfs. Ik gebruik het zelf ook voor de formulieren op mijn website, zodat ik iedereen meteen kan mailen die uiteindelijk klant geworden is. MailBlue is goed te koppelen met bijna iedere andere software. Ik vind het een makkelijk systeem waar je veel mee kan, en geef voorkeur aan MailBlue boven andere e-mailmarketingprogramma’s. 

WEBSITE SOFTWARE VOOR COACHES & THERAPEUTEN

Bloomsite

Bloomsite is websitesoftware voor coaches en therapeuten. De website waar je nu naar kijkt, is er gebouwd met Bloom. Ik gebruik Bloomsite al sinds het begin en ben er erg blij mee. Het systeem is makkelijk in gebruik en er zijn veel mogelijkheden waaronder een boekingssysteem en online betaling. Ik heb er een tijdje geleden een eerlijke review over geschreven. 

ONLINE BETALINGEN VIA JE WEBSITE

Plug & Pay

Als je geen webshop hebt, of geen boekingssysteem in je website hebt waar al een betaalmodule in zit, is Plug & Pay wat mij betreft het beste alternatief. Je bouwt in Plug & Pay als het ware een betaalscherm, dat aan iedere website te koppelen is. Werkt goed samen met andere systemen, zoals je e-mailmarketing. Je kunt ook kassakoopjes en een upsell toevoegen! Geen gedoe en laagdrempelig starten, ook als je nog kleiner bent. Het scheelt een hoop handmatige handelingen en gedoe. 

COMPLETE ONLINE LEEROMGEVING

Huddle

Als je toe bent aan een volledige leeromgeving met alles erop en eraan, dan zit je goed met Huddle. Het werkt makkelijk, je hoeft geen technische kennis te hebben en alles wat je zoekt zit erin. Als je net start met het maken van online trainingen kan je ook nog wel uit de voeten met je e-mailmarketingprogramma, maar als je het professioneler aan wil pakken (of als online trainingen een belangrijk onderdeel van je bedrijf zijn) zou ik Huddle zeker aanraden. 

DESIGN TOOL VOOR IEDEREEN

Canva

Met Canva kan iedereen mooie dingen maken. Een logo, je visitekaartjes, flyers, een ebook, een social media post… Je kan letterlijk alles maken met Canva, en iedereen kan het. Je kunt kiezen uit talloze formats (handig om te starten met iets dat er al is) of helemaal vanaf 0 beginnen. Onmisbaar voor iedere praktijk, zeker als je niet handig genoeg bent voor de zwaardere grafische programma’s. Dat hoeft dus ook helemaal niet!

PLANNING, PROJECT MANAGEMENT & ALLES WAT JE MAAR WIL

Notion

Notion is een systeem waar je alles mee kan bouwen. Dat trekt je aan, of je vindt er juist niks aan. Ik heb het door iemand laten inrichten en werk er nu heel fijn mee. Je kunt er letterlijk alles in maken: to do lijsten, een cliëntportaal met dossiers, maar het is ook een plek waar je je eigen creatieve ruimte voor je eigen marketing kunt maken of waar je je financiële doelen in kunt bijhouden. 

Anderen met wie ik graag samenwerk:

(en jij met een gerust hart kunt benaderen)

COLORS & CLOUDS

Business shoot voor je praktijk 

THE CLEVER COMPANY

Paardencoaching & therapie in Weert

ROOTS WEBDESIGN

Een website die bij jou past

BLOOMSITE (VROEGER WEBSITES VOOR THERAPEUTEN)

Websitesoftware speciaal voor coaches en therapeuten