Zelf leren hoe je stapje voor stapje je praktijk kunt laten groeien?

Krijg toegang tot de kennisbibliotheek met meer dan 20+ uur aan videomateriaal

 

Te combineren met een 1-op-1 sessie

Ja, dat wil ik

Zelf leren hoe je stapje voor stapje je praktijk kunt laten groeien?

Krijg toegang tot de kennisbibliotheek met meer dan 20+ uur aan videomateriaal

Te combineren met een 1-op-1 sessie

Op jou tempo leren hoe je marketing kunt inzetten op jouw manier! Speciaal voor coaches en therapeuten.

Moeite om echt aan de slag te gaan met je marketing omdat je de kennis niet hebt? In de online academy vind je video’s over alle onderwerpen die je nodig hebt om het ondernemerschap te omarmen en er nu echt gemotiveerd mee aan de slag te gaan.

Herken je je hierin?

Doe je wel wat aan marketing, maar kost dit je veel energie? Wil je het liefst gewoon lekker met cliënten aan de slag? Heb je het idee dat je nog net een stukje kennis mist om je marketing minder vermoeiend te maken?

Heb je soms het idee dat je losse flodders schiet? En lijkt het ook niet voldoende op te leveren? Wellicht had je verwacht dat de cliënten makkelijker op je pad zouden komen, maar lijkt dat in de praktijk nog best lastig.

Krijg je wel cliënten, maar komen ze nu nog als het ware per ongeluk op je pad? Heb je behoefte aan een plan, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Vind je het lastig om in actie te komen? Maak je wel een planning, maar kom je er steeds maar niet aan toe, ondanks je goede voornemens?

Loop je tegen je eigen beperkende overtuigingen aan, waardoor je soms vastloopt en letterlijk gaat uitstellen?

Vind je het spannend om groter te denken? En vooral om groter te gaan “doen” en dus de stappen te nemen om daarbij horen?

Ben je blij met waar je nu staat, maar besef je je ook dat je meer in je mars hebt, maar komen er allerlei beperkende stemmetjes voorbij die zorgen dat je dingen uitstelt

Stop met jezelf klein houden en neem zelf de regie over je marketing!

Zichtbaar worden is een heel proces!

Ik ben Ilaria. Ik help coaches en therapeuten met hun (online) zichtbaarheid, door te werken aan marketing, strategie en mindset. 

Marketing doen voor anderen, appeltje eitje. Maar voor mezelf… Dat vond ik echt heel moeilijk en dus stelde ik het maar gewoon uit. Ik had een behoorlijke uitdaging op het gebied van zichtbaarheid. Ondanks dat ik precies wist wat ik moest doen, durfde ik simpelweg niet.

Jij als therapeut of coach hebt één of meerdere opleidingen gedaan om anderen te helpen, maar met dat hele ondernemerschap en marketing moet je ook nog iets. Helaas komen de cliënten niet vanzelf en staan ze niet in de rij nadat je je website online hebt gezet. 

Het goede nieuws: marketing kan je leren. Stapje voor stapje wordt het makkelijker! 

De afgelopen 2,5 jaar heb ik talloze video’s gemaakt en die gebundeld in een online kennisbibliotheek. Op dit moment kan ik zeggen dat het een complete online training is die je zelfstandig kan volgen, waarbij je echt voldoende kennis hebt om zelf aan de slag te gaan en te gaan uitproberen wat voor jouw praktijk werkt. 

Ik gun het jou dat marketing tenminste leuk wordt om te doen en dat je niet alles vanaf het begin hoeft uit te proberen.

Ik gun het jou dat je je eigen persoonlijke obstakels in de ogen kunt kijken, terwijl je toch doorpakt en je niet laat demotiveren.

Ik gun je een fijne groep cliënten die jou weten te vinden, zodat jij hen kunt helpen, en zij jou naar waarde kunnen betalen. 

Ik begeleid je graag een stukje in jouw proces! 

Liefs,

Ilaria 

Zelf aan de slag met de Sparkling Business Academy

LEER OVER MARKETING

Video’s over onderwerpen als een goede website, verkopen, social media, adverteren en nog veel meer.

PRAKTIJKVOORBEELDEN

In de video’s laat ik veel praktijkervaringen zien van coaches en therapeuten die je al voor zijn geweest.

OP JE EIGEN TEMPO

Intuïtief kiezen voor de video’s die op dit moment het beste aansluiten en die volgen op je eigen tempo. 

OPTIONEEL MET COACHING

Een 1-op-1 coachsessie via Zoom kan een liefdevolle schop onder je kont zijn om richting te bepalen en  je doelen echt te behalen! 

De Sparkling Business Academy….

Krijg een inkijkje, via de onderstaande video :).

 

Alles samen in één online omgeving voor een laagdrempelig tarief

 

Alle lesvideo’s, alle Q&A’s, alle werkbladen en alle opdrachten staan gebundeld in een online omgeving! Hier staan alle video’s die ik. deafgelopen 2,5 jaar heb opgenomen. Zo kun je altijd starten met de video die op dit moment het beste bij je past!

Ik ben ontzettend blij met de goede begeleiding die ik van Ilaria krijg. Ik heb twee keer meegedaan aan haar Sparkling Business Community, en dat was voor mij echt de stok achter de deur die ik nodig had. Ik ben hierdoor echt in actie gekomen, en met resultaat! Mijn praktijk groeit elke maand een beetje verder, en ik haal dit jaar zowaar mijn omzetdoel – ondanks corona, overuren op mijn werk en wat persoonlijke problemen. Dit is echt mede te danken aan de steun die ik van Ilaria heb gehad, en de kennis die ze met me gedeeld heeft!
Ilaria weet ontzettend veel van marketing, en brengt dit op een fijne, rustige manier over. Geen schreeuwerige praatjes, geen snelle trucjes, maar ‘liefdevol verkopen’, zoals ze het zelf noemt. Echt connecten met je klant, inzien wat je hem of haar te bieden hebt… en vooruit, dan wel even doorpakken om echt tot een afspraak te komen. Dat laatste kan best eng zijn, maar ook daar steunt ze je bij. Ilaria heeft mij echt helpen inzien wat ik zelf waard ben, wat ik te bieden heb, en hoe ik dat ook echt in de wereld kan zetten. Ik raad het echt heel erg aan om met haar een samenwerking aan te gaan!

Monique Dorst
www.moniquedorst.nl

Met welke thema’s kun je aan de slag in de online leeromgeving?

IDEALE CLIËNT

Wie is het? Hoe pas je je aanbod hierop aan? Hoe kun je je ideale cliënt vinden? 

TEKSTEN SCHRIJVEN & STORYTELLING

Hoe schrijf je goede teksten die echt je doelgroep aanspreken en zorgen voor aanvragen?

AANBOD BEPALEN

Wat is het beste aanbod voor je cliënt en wat maakt jou daarmee uniek? Hoe kun je zorgen voor continutiteit en dat cliënten dus vaker terugkomen?

MINDSET

Welke dingen houden jou tegen om de volgende stap te nemen in je praktijk? Hoe ga je om met angsten en beperkende overtuigingen?

FOCUS

Waar focus je op en vooral: hoe kun je focus houden?

GELD & MONEY MINDSET

Wat voor tarief vraag je? En wat voor geldblokkades heb jij nog waar je mee aan de slag mag?

PRAKTISCHE MARKETING & CLIËNTVERHALEN

Wat werkt bij anderen en waarom werkt het zo goed? En hoe kun jij dat in jouw praktijk toepassen?

E-MAILMARKETING & NIEUWSBRIEVEN

Hoe start je met e-mailmarketing en hoe zorg je voor een gratis weggever inclusief funnel?

SOCIAL MEDIA 

Wat plaats je wel en wat plaats je niet? Hoevaal plaats je iets? Op welke kanalen? Wat zijn bewezen technieken die goed werken voor coaches en therapeuten? Wat moet je wel of juist niet doen bij het adverteren?

WEBSITE

Wat moet je veranderen op je website om meer cliënten aan te trekken? Hoe kom je je websit e optimaliseren voor je cliënten? Wat moet je erop zetten of juist eraf halen?

SPECIALISEREN

Wat maakt jou anders dan anderen? Hoe kun je je specialiseren? En hoe kun je dit communiceren?

BEREIK VERGOTEN

Wat kun je doen om zichtbaarder te worden? Hoe kun je zorgen dat meer mensen jou kennen? 

LIEFDEVOL VERKOPEN

Wat kun je doen om potentiële cliënten over de streep te halen, zonder te pushen?

ADVERTEREN OP FACEBOOK

Wat zijn do’s en dont’s en wat maakt een advertentiecampagne juist zo succesvol?

STRATEGIE

Hoe kom je nou tot een goede strategie? Wat doen anderen? Wat zijn verschillende modellen?

OPSCHALEN

Hoe kun je meer verdienen zonder dat je heel veel extra hoeft te werken? En hoe verandert dan ook je marketing?

De Sparkling Business Academy is de plek waar je…

Erachter zult komen dat het ondernemerschap iets is waar je stapje voor stapje beter in wordt

Lopen ging ook niet vanzelf…. het ondernemerschap ook niet! 

Juist gemotiveerd wordt om gewoon jezelf te zijn.

Juist om jezelf. te zijn! Je hoeft je niet anders voor te doen dan je bent in je marketing. Jouw potentiële cliënten komen immers ook bij jou omdat jij jij bent.

Mag ontdekken wat JOUW manier is.

Marketing is een mega breed vak. Je mag onderzoeken wat bij jou past en wat werkt om cliënten te krijgen. Daarvoor zul je moeten starten, en gewoon iets moeten uitproberen. De praktijkvoorbeelden helpen daar bij. 

Antwoord op je vragen zult vinden in jip-en-janneke taal

Geen moeilijke vaktermen. Ik weet zeker dat je alles zult begrijpen!

Erachter komt dat niet alles perfect hoeft.

Bij mij zul je ongetwijfeld soms een spelfout of een rare zin in de video’s tegenkomen. Maakt dat het minder waardevol? Nee? Bij jou dus ook niet. 

En nog veel meer! 

Het allerbelangrijkste… Dat het simpel en leuk is en dat je stappen gaat nemen, op jouw manier en op jouw tempo (met een duwtje in de rug).

Praktisch

Na je aanmelding krijg je een mailtje met alle informatie en kun je jezelf registreren. Ik keur je aanmelding dan zo snel mogelijk goed en dan kun je van start!

Al meer dan 90+ coaches en therapeuten gingen je voor!

Een aantal reacties van anderen:

Jouw cliënten kunnen alleen voor jou kiezen als ze weten dat jij bestaat. Zorg dus dat je jezelf zichtbaar gaat maken! 

Inschrijven voor de academy

Start wanneer je wil

Vragen waar je vast antwoord op wil!

Kan ik in termijnen betalen?

Betalen in 3 termijnen is mogelijk in overleg.

Voor wie is deze academy

De Sparkling Business Academy is voor alle coaches en therapeuten die willen verder bouwen aan hun praktijk, en die zelf hun marketing willen leren doen. Ik probeer het je op een laagdrempelige manier te leren, zodat je een manier vindt die bij jou past.

Ik heb hulp nodig met implementatie, zit dat hierbij?

Als je verdere ondersteuning wil, kan dit op uurbasis of dmv mijn 3-maanden traject. Stuur anders even een mailtje naar ilaria@coloursofhappiness.nl en beschrijf je situatie en je vraag, dan kan ik je makkelijker antwoord geven.

Ik wil graag 1-op-1 sparren, kan dat?

Ja, dat kan met de combinatiedeal!

Ik ben pas net begonnen, is het dan wat voor mij?

Ja, natuurlijk! Het is nooit te vroeg om te starten met zichtbaar zijn. Je zorgt ervoor dat je het wiel niet zelf hoeft uit te vinden en dat je meteen weet waar je je op gaat richten en welke acties daarbij horen. Ik vind het juist leuk om met je uit te zoeken waar je hart echt ligt en hoe je daar gaat komen!

Hoe werkt het na 6 maanden?

Na 6 maanden loopt je lidmaatschap af. Een paar weken van te voren zal ik je vragen of je wil verlengen. Als je dat wil, ontvang je een nieuwe factuur. Als je dat niet wil, word je na afloop uit de academy verwijderd.