Home » Marketing » Ervaring Leren Adverteren: 53 nieuwe behandelingen in 2 maanden

Ervaring Leren Adverteren: 53 nieuwe behandelingen in 2 maanden

door | 24 mei, 2021 | Marketing

Ik heb een mooi ervaringsverhaal ontvangen van Mariska van Crystal Vision, die ik graag met je wil delen. Zij vertelt hoe adverteren haar geholpen heeft met haar praktijk. 

‘Elke investering die je nu doet, verdien je later dubbel terug.’ Of driedubbel, vierdubbel… 😉 En wanneer dat ‘later’ is? Nou, dat kan heel snel gaan. Dat heb ik wel gemerkt…  

Op zoek naar die marketing-speld in de hooiberg die mij ook een schop onder m’n kont én motivatie kon geven, kwam ik een jaar geleden Ilaria tegen. Ik had zelf al flink wat aangerommeld met allerlei vormen van reclame maken voor ons bedrijf: van rondstrooien met flyers tot het bekende ‘Facebook promoten’. Want volgens Facebook werkt dat echt super! Nou, zowel die flyers als Facebook en alles wat ik daartussenin heb geprobeerd leverde weinig op… Zonde van mijn geld, een enorme motivatie-killer én het meest zonde: energieverspilling en frustratie. Herkenbaar? Ik weet hoe het voelt… En wat was ik blij toen ik Ilaria tegenkwam!  

Wat mij aan Ilaria opviel, is allereerst haar frisse uitstraling en de onuitputtelijke energie & passie die ze heeft voor wat ze doet. Heerlijk cliché en toch ook helemaal waar. Ilaria denkt – net als ik – in oplossingen en uitdagingen gaat ze niet uit de weg. Of dit nu op technisch gebied is, het (her)schrijven van teksten of het instellen van advertenties, het stellen van heldere (en haalbare!) doelen die helemaal bij jou en je dagschema passen… Ilaria schakelt makkelijk tussen alles en weet waar ze over praat.  

Heb je zelf een bedrijf(je), net als ik, waarbij je het belangrijk vindt dat jouw kwaliteiten benadrukt worden en je je echt kan onderscheiden op het gebied van marketing, dan is Ilaria dus degene die je moet hebben.   

En de keus zelf? Die is achteraf gezien ook meer dan goed geweest! Ik zal meteen maar mijn resultaten delen van de campagne die ik, samen met Ilaria, tijdens de cursus heb gebouwd: 

  • 2 maanden looptijd 
  • 53 geboekte behandelingen 
  • €130,–  advertentie tegoed besteed (!)
  • Bijna €4000,- EXTRA omzet 

Te mooi om waar te zijn? Echt niet, ik weet zelfs zeker dat ik nog best wat behandelingen vergeten ben mee te tellen. En was het achteraf zo moeilijk om het adverteren via Facebook op te pakken, waar ik zo tegenop zag? Ja en nee. Ja, het was moeilijk en frustrerend geweest als ik het alleen had gedaan en had uitgevogeld. En waarschijnlijk ook duur met weinig opbrengst en geklungel… En nee, uiteindelijk was het met Ilaria’s hulp en kennis helemaal niet moeilijk! Eerder een uitdaging die ik zeker iedereen aan kan raden die ook met een schuin oog naar Facebook adverteren kijkt (en stiekem Ilaria in de gaten houdt zoals ik deed, haha)!  

Natuurlijk kijk ik verder dan alleen dit moment, deze twee maanden. Ik heb inmiddels de advertenties al even uit staan, omdat ik het nu druk genoeg heb en het blijft stromen. Toch denk ik ook altijd aan de toekomst en door het adverteren heb ik heel veel nieuwe klanten kunnen bereiken, ben ik in mijn doelgroep (dus mijn ideale klanten!) zichtbaar geworden én heb ik veel mond-tot-mond reclame op gang gebracht. Uiteraard komt dit ook door de behandelingen die ik aanbied: die staan als een huis. Het enige wat ontbrak was die doorbraak, dat verder zichtbaar worden bij mijn ideale klanten die mijn werk waarderen. Dat is wat ik heb bereikt het afgelopen jaar, met de hulp van Ilaria. Het mooiste wat ik heb gehoord van klanten, die mij eindelijk dankzij het adverteren gevonden hebben: ‘Ik wist niet dat je bestond, ik ben zo blij dat ik je heb ontmoet!’. Hoe mooi is dat om te horen?  

Om een lang verhaal kort te maken: heb je twijfels over of Ilaria je verder kan helpen om bereik & bekendheid te krijgen, voel dan gewoon even of het bij je past. En ben je bang om zichtbaar te worden met je bedrijf? Ook daar helpt Ilaria je door heen. Ze is van alle marketing thuis! 😉  

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin