Zichtbaarheidsdag met de paarden

Zichtbaar worden met je praktijk door te werken aan je beperkende overtuigingen en marketing, samen met de paarden.

vrijdag 25 juni of donderdag 1 juli  |    €135 euro.

Reserveer plek

Zichtbaarheidsdag met de paarden

Zichtbaar worden met je praktijk door te werken aan je beperkende overtuigingen en marketing, samen met de paarden.

 

 

vrijdag 25 juni of donderdag 1 juli  |. €135

Reserveer plek

Eén dag full focus werken aan jezelf en je praktijk.

Een unieke combinatie van coaching met de hulp van paarden en marketing om jouw zichtbaarheid te vergroten en te werken aan je beperkende overtuigingen.

Loopt je praktijk nog niet zoals je zou willen?

Weet je wel een beetje wat je moet doen maar heeft het nog niet zoveel effect?

Je bent jouw praktijk ooit gestart met een droom…. Maar dat is nog niet zo makkelijk, want om iedere dag jouw droomwerk te kunnen doen, moet je zichtbaar zijn. Soms kan het het ondernemerschap best pittig zijn. Er komen dingen bij kijken die je nog nooit gedaan hebt of die je liever niet zou willen doen. En soms doe je echt super hard je best, maar blijven de resultaten uit en begrijp je niet hoe het komt.

Het ondernemerschap is wat mij betreft de meest persoonlijke reis in je leven. Je moet continu uit je comfortzone om te kunnen groeien! Steeds is er weer een nieuwe stap die je mag nemen.

Daarom heb ik, Ilaria, deze dag opgezet, waar marketing en coaching met paarden samenkomen en je gaat werken aan jezelf en je praktijk.

Je hoeft het niet meer alleen te doen, we doen het samen!

Ilaria Caputo – Colours of Happiness

Ik, Ilaria, help coaches en therapeuten met hun (online) zichtbaarheid. Dit doe ik door te werken aan mindset, strategie en marketing.

Als marketing specialist leer ik je om een strategie op te zetten waar je de juiste klanten mee bereikt, maar die wel echt bij JOU past. Ik help je waar nodig met de uitvoering en zorg dat technische hobbels geen probleem meer vormen. Ik heb al veel mensen zoals jij mogen helpen met marketing, waardoor zij nu iedere dag met veel liefde aan hun doelen verder bouwen, met resultaat.

Ik ervaar het ondernemerschap als de meest persoonlijke reis die er is. Zichtbaar zijn, je prijs vragen, voor jezelf gaan staan zorgt ervoor dat je iedere keer weer uit je comfortzone gaat. Patronen van vroeger en stemmetjes in je hoofd kunnen je tegenhouden om echt voor je praktijk te gaan staan. Daarom werk ik ook als coach en therapeut met de hulp van paarden om jouw beperkende overtuigingen aan te pakken en je mindset te veranderen. Het werken met de paarden heeft me inzichten gegeven in mijn eigen processen, ook voor mijn bedrijf, dat ik besloten heb dit zelf ook te gaan leren zodat ik mijn eigen klanten hier verder mee mag helpen.

Sinds 1,5 jaar heb ik mijn eigen paard Toes! Toes leert me dat alles mogelijk is. Dat je het alleen maar hoeft te geloven in jezelf en mag gaan DOEN! 

Toes staat op de prachtige locatie van SoulHorses, waar ik je graag ontvang. 

Je verdient het om zichtbaar te zijn.

Je hebt waarschijnlijk al duizenden euro’s gestoken in je eigen ontwikkeling als mens en als therapeut of coach. Je hebt de kennis in huis, maar wellicht ben je gewoon nog niet zo’n succesvolle ondernemer als je zou willen. Goed nieuws – het ondernemerschap kun je leren! Alle liefde en energie, steek je iedere dag weer in je praktijk. Je verdient het om zichtbaar te zijn, gewoon omdat dit is wat je het liefste doet en omdat de wereld op jou zit te wachten (alleen weet je die mensen misschien nu nog even niet te vinden en zij jou ook niet).

Deze zichtbaarheidsdag is…

Voor jou, als je nog niet niet zo zichtbaar bent als je zou willen en je het spannend vindt om jezelf te laten zien, bijvoorbeeld op social media.

Voor jou, als je iedere dag groeit als ondernemer en mens, maar de cliënten nog wegblijven.

Voor jou, als je al heel veel (gratis) kennis hebt opgedaan over marketing, maar steeds de acties zelf maar blijft uitstellen

Voor jou, als je zoekt naar de volgende stap naar groei binnen jezelf en je praktijk.

Voor jou, als je het liefste werkt vanuit je gevoel en je intuïtie, maar als je regelmatig uit angst in je hoofd schiet omdat de acties die je neemt niet “werken”.

Voor jou, als je jezelf nog vaker dan gewenst saboteert met beperkende overtuigingen, waardoor je gaat uitstellen.

Voor jou, als je super veel inspiratie en ideeën hebt, maar je niet goed weer hoe je ze uit moet voeren en mensen aan kunt trekken die voor jouw diensten willen betalen.

Voor jou, als je nu bereid bent om de stap te nemen om oude patronen op te ruimen en nu echt actie te gaan ondernemen om je droom te gaan realiseren

Programma

Zichtbaar worden van binnen naar buiten

Ochtend – Zichtbaar worden van binnenuit

‘s Ochtends gaan we aan de slag met jou! Het gaat allemaal om jou want jij bent tenslotte je bedrijf. Ik neem je mee op reis door jouw persoonlijke ontwikkeling en je mindset. Dit doen we met de hulp van de paarden.

 

We werken aan de volgende thema’s

Zichtbaarheid; hoe zichtbaar ben je? Hoe zorg je ervoor dat je gezien wordt? Hoe kun je meer jouw eigen ruimte innemen in je praktijk?

Leiderschap; In hoeverre ben jij leider over je eigen praktijk en in jouw leven? Durf jij je grenzen te stellen? Te focussen? Nee te zeggen tegen dingen die niet meer bij je passen?

Stevig in je schoenen staan; wat wil je echt? En hoe kun je hier duidelijk over zijn en helemaal voor jezelf kiezen?

Je eigen pad bewandelen; in hoeverre maakt het je uit wat anderen vinden van jouw praktijk? Wat kun je doen om meer jouw eigen pad te bewandelen?

Middag – Zichtbaar worden met je praktijk

‘s Middags gaan we aan de slag met jouw bedrijf! Ik vertel je over marketing en strategie, zodat je jezelf echt zichtbaar kunt gaan maken.  

We werken aan de volgende thema’s

Doelen: waar wil je naartoe werken met je praktijk? En wat zorgt ervoor dat dat nu nog niet lukt?

Cliënten vinden: wie zijn jouw cliënten en waar zijn zij?

Marketing: hoe werkt marketingpsychologie en wat zijn de mogelijkheden om meer cliënten aan te trekken? Welke acties kun je nemen? 

Na deze trainingsdag heb je inzicht in je overtuigingen op het gebied van zichtbaarheid

Je weet wat je innerlijke blokkades zijn en wat je kunt doen om die te doorbreken.

Je weet wat stappen zijn die je kunt volgen om jouw ideale klanten te bereiken bereiken.

Je weet hoe je marketing kunt inzetten om je zichtbaarheid te vergroten en welke concrete acties je kunt nemen.

Je weet hoe marketingpsychologie werkt en hoe je potentiële cliënten

Je voelt weer energie om nieuwe stappen te gaan zetten om je praktijk te laten groeien!

Werken met paarden: snel naar de kern!

Werken met de paarden aan je praktijk voor meer cliënten, waarom eigenlijk? Waarom is het werken met de paarden zo effectief?

Ze geven je hele snelle inzichten vanuit hun natuurlijke gedrag. Paarden zijn prooi- en kuddedieren. Paarden zijn heel sensitief omdat dat belangrijk is om te kunnen overleven. Ze scannen continu hun omgeving om te kijken of ze nog wel veilig zijn. In de kudde is er één die de leider is, die de kudde veilig houdt. Als je met het paard in de bak staat, vorm je een mini kudde. Wie zorgt ervoor dat het veilig is? Ben jij de leider, of moet het paard de leiding nemen? 

Paarden reageren op jouw gedrag. Als je je gedrag NU verandert, verandert het gedrag van het paard ook. Zo zal het paard anders reageren als jij rustiger, of juist drukker bent. En ook als jij stevig in je schoenen staat, of juist onzeker bent. Je bent je er misschien zelf niet bewust van, maar er gebeurt zoveel in je lijf. Daar reageert een paard op. Ze reageren dus vanuit natuurlijk gedrag, zonder oordeel. Ze kunnen je niet verstaan, wat mensen natuurlijk wel kunnen, maar ondanks de woorden reageren ook mensen grotendeels op lichaamstaal. Kortom: je patronen worden makkelijk zichtbaar. Wat er in de bak gebeurt, is een mooie afspiegeling van hoe jij in het dagelijks leven reageert op situaties. En daar wordt dus ook zichtbaar hoe jij reageert in je praktijk! 

Het werken met de paarden zorgt voor snelle inzichten. Je komt snel tot de kern.. Na de sessies weet waar je aan mag werken op het gebied van Zichtbaarheid.

Over de prachtige locatie van SoulHorses

Ik geef deze dag op de prachtige natuurboerderij van SoulHorses, waar ik sinds augustus 2020 ook zelf woon. Hoe ik daar gekomen ben? Is een goed (en lang) verhaal :), vertel ik je graag tijdens de Zichtbaarheidsdag.

Op het domein van meer dan 10 hectare vind je 11 paarden, 3 honden, kippen, konijnen en katten. 

De paarden staan 24/7 buiten en kunnen binnen staan in de schuilstal als ze dat willen. We houden onze paarden zo natuurlijk mogelijk. We hebben een buitenbak en een binnenbak tot onze beschikking en daarnaast is er een fijne workshopruimte voor het marketinggedeelte. Als het lekker weer is, kunnen we uiteraard lekker buiten zitten! 

 

Wat anderen zeggen over de Zichtbaarheidsdag 

Praktische informatie

De Zichtbaarheidsdag vindt plaats op de prachtige boerderij van SoulHorses in Lille, België (net over de grens, vlakbij Turnhout). Je kunt bij je aanmelding aangeven op welke datum je wil komen.

De dag duurt van van 10:00 tot 16:30 uur en is compleet verzorgd met koffie, thee, iets lekkers en lunch. 

Tijdens deze dag gaan we intensief aan de slag met wat paardencoaching voor jouw praktijk kan betekenen en leer je de basis van marketing om zichtbaarder te worden met je praktijk.

We werken maximaal met een groepje van maximaal 6 deelnemers, zodat er genoeg ruimte is voor ieder zijn individuele proces.

Ik heb ondertussen geleerd dat het ondernemerschap een blijvend proces is. Je hebt tijd nodig om alles te leren. 

Corona

Uiteraard houden we rekening met de maatregelen die gelden vanuit het RIVM. De grenzen zijn open en je mag dus vrij reizen naar België. Mocht er iets gebeuren waardoor de workshop niet door kan gaan, of mocht je thuis moeten blijven omdat je bijv in quarantaine moet of verkouden bent, kun je doorschuiven naar een ander moment of krijg je je geld terug. Ik heb zelf ook een hekel aan vouchers, dus daar doe ik niet aan ;). Je loopt dus geen risico door je aan te melden! :). 

 

Beschikbare data

Vrijdag 25 juni 2021 (Lille)

Donderdag 1 juli 2021

De investering in jezelf

Gun jezelf deze magische dag!

Ben je het zat dat je maar blijft worstelen met je bedrijf? Dat iets je tegenhoudt om er echt voor te gaan? Wil je beperkende overtuigingen opruimen en leren hoe je de juiste mensen naar je toe kunt trekken? 

Dan wil ik je van harte uitnodigen om mee te doen met de training! Het werken met de paarden is sowieso al uniek en mooi om mee te maken.

Werk aan je zichtbaarheid tijdens de Zichtbaarheidsdag met de Paarden

Liever even bellen om te onderzoeken of dit past? Mail dan naar ilaria@coloursofhappiness.nl 

Vragen waar je vast antwoord op wil!

Ik weet niet zeker of dit wat voor me is, wat nu?

Geen probleem, dan bel ik graag even met je om jouw verhaal door te spreken! Stuur even een mailtje naar ilaria@coloursofhappiness.n met je telefoonnummer, dan bel ik je zo snel mogelijk.

Nu is niet het goede moment, kan het nog een andere keer?

Wat maakt dat dit niet het goede moment voor je? Is er ooit wel een goed moment? Als je hart een sprongetje maakt, probeer het dan gewoon. Wat heb je te verliezen? Mocht je twijfelen, neem dan even contact op, dan kunnen we het erover hebben. Voor nieuwe data, mail even, schrijf in voor de nieuwsbrief of hou mijn Facebookpagina in de gaten.

Ik ben pas net begonnen met de praktijk, is het dan wat voor mij?

Als je pas net begonnen bent, is het juist goed om meteen een goede basis neer te leggen voor je bedrijf. Je gaat overtuigingen uit de weg ruimen en een duidelijk plan opzetten. Hoe mooi is het als je daar meteen mee aan de slag kunt? Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Ik wil het je graag leren.

Ik ben nog niet begonnen, ik doe nog een opleiding. Kan ik ook meedoen?

Jazeker! Je kunt dan al een stabiele basis leggen voor als je klaar bent. De ideeën die je hebt kun je al deels uitwerken. Daarnaast kun je alvast blokkades gaan oplossen met de paarden. Daar heb je niet alleen in je bedrijf profijt bij, maar natuurlijk ook in je dagelijkse leven. Je bent van harte welkom als je bezig bent met een opleiding en je alvast meer wil leren over het ondernemerschap, zichtbaar zijn en marketing.

Ik weet al veel van marketing, maar wil het niet zelf doen, help je daar ook mee?

Ja! Ik voer de marketing ook voor je uit, maar dat doe ik niet tijdens deze training. Dan is het wellicht goed om even te bellen en te kijken of deze dag wel geschikt voor je is. Je bent niet voor niks op deze pagina gekomen dus iets spreekt je hier vast toch van aan :). Neem even contact op door te mailen naar ilaria@coloursofhappiness.nl.

Make visible what, without you, might perhaps have never been seen.