Sparkling Business Programma

VIP Programma - 4 maanden intensief werken aan je praktijk samen met de paarden.

Start: mei 2019

Meer weten

Sparkling Business Programma

VIP Programma - 4 maanden intensief werken aan je praktijk, samen met de paarden.
Reserveer plek

4 maanden full focus werken aan jezelf en je praktijk.

Hét programma om je praktijk echt te laten groeien zodat je er fulltime van kunt leven. Een combinatie van coaching met de hulp van paarden en marketing om jouw zichtbaarheid te vergroten en te werken aan je mindset, strategie en marketing. 

Het Sparkling Business Programma

4 maanden intensief aan jezelf en je praktijk werken

 

Het Sparkling Business Programma is een 6-maanden programma, of eigenlijk meer een reis, waarin we gaan werken aan jouw eigen zichtbaarheid en aan de zichtbaarheid van je praktijk. Een uniek programma waarin marketing en coaching met de hulp van paarden samenkomen. 

We gaan terug naar JOUW KERN. Jij bent immers je praktijk en alles is energie. In dit programma werken we aan een super sterke basis voor je praktijk. Om jouw praktijk vervolgens met veel power en liefde de wereld in te zetten! Zichtbaar worden van binnen naar buiten dus.

6 maanden word je ondergedompeld live trainingsdagen, een online community, 1-op-1 coaching en hulp bij de uitvoering. Ik doe er alles aan om samen met jou jouw praktijk krachtig van de grond te krijgen! 

Omdat je het waard bent om Zichtbaar te zijn, en omdat er echt mensen op jou zitten te wachten (maar ze gewoon nog niet weten waar jij bent). 

Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan!

 

Liefs,

Ilaria

Je hoeft het niet meer alleen te doen, we doen het samen!

Ilaria Caputo – Colours of Happiness

Ik, Ilaria, help coaches en therapeuten met hun (online) zichtbaarheid. Dit doe ik door te werken aan mindset, strategie en marketing, samen met de hulp van paarden. 

Zichtbaarheid is een belangrijk thema in mijn leven. Al vanaf toen ik klein was, maakte ik mezelf onzichtbaar en klein. Toen ik mijn eigen bedrijf opzette, liep ik hier pas echt tegenaan. Ik wist alles van marketing, maar ik durfde mezelf niet te laten zien. 

Ik geloof dat je zichtbaar wordt van binnen naar buiten. Ik ervaar het ondernemerschap als de meest persoonlijke reis die er is. Zichtbaar durven zijn zijn, je prijs vragen, voor jezelf gaan staan zorgt ervoor dat je iedere keer weer uit je comfortzone gaat. Patronen van vroeger en stemmetjes in je hoofd kunnen je tegenhouden om echt voor je praktijk te gaan staan. Daarom werk ik als coach en therapeut met de hulp van paarden om jouw beperkende overtuigingen aan te pakken en je mindset te veranderen. Dit helpt jou in je ontwikkeling als mens, ondernemer en therapeut of coach. 

Als marketing specialist leer ik jou hoe je daadwerkelijk zichtbaar kunt zijn, door een strategie op te zetten waar je de juiste klanten mee bereikt, en die wel echt bij JOU past. Ik heb al veel coaches en therapeuten zoals jij mogen begeleiden met marketing, waardoor zij nu iedere dag met veel liefde aan hun doelen verder bouwen, met resultaat.

Ik geloof dat je wonderen kunt creëren met je bedrijf, zowel voor jouw cliënten als voor jezelf, als jij je “sparkle” laat zien. 

Dit programma is…

Voor jou, als je nog niet niet zo zichtbaar bent als je zou willen en je het spannend vindt om jezelf te laten zien, bijvoorbeeld op social media.

Voor jou, als je iedere dag groeit als ondernemer en mens, maar de cliënten nog wegblijven.

Voor jou, als je al heel veel (gratis) kennis hebt opgedaan over marketing, maar steeds de acties zelf maar blijft uitstellen

Voor jou, als je zoekt naar de volgende stap naar groei binnen jezelf en je praktijk.

Voor jou, als je het liefste werkt vanuit je gevoel en je intuïtie, maar als je regelmatig uit angst in je hoofd schiet omdat de acties die je neemt niet “werken”.

Voor jou, als je jezelf nog vaker dan gewenst saboteert met beperkende overtuigingen, waardoor je gaat uitstellen.

Voor jou, als je het moeilijk vindt om jezelf echt midden in je praktijk te zetten en nog niet vol zelfvertrouwen over je diensten praat. 

Voor jou, als je jezelf vergelijkt met anderen en jezelf dan klein maakt

Voor jou, als je super veel inspiratie en ideeën hebt, maar je niet goed weer hoe je ze uit moet voeren en mensen aan kunt trekken die voor jouw diensten willen betalen.

Voor jou, als je nu bereid bent om de stap te nemen om oude patronen op te ruimen en nu echt actie te gaan ondernemen om je droom te gaan realiseren

De kracht van het programma

Samen met de paarden aan de slag

Trainingsdagen

In 4 trainingsdagen gaan we in een klein groepje aan de slag met je marketing, strategie en mindset, samen met de paarden. ’s Ochtends met de paarden, ’s middags aan de marketing. 

Samen werken aan de marketing

Samenwerkingsmiddagen

In 4 samenwerkingsmiddagen ga je zelf aan de slag met je marketing. Eindelijk die salespage in elkaar zetten, eindelijk je advertentieteksten schrijven…. Dat is het juiste moment! Uiteraard ben ik erbij en dus help ik je met waar je mee vastloopt. Deze middagen deel ik intuïtief in. Als je blokkeert op mindset, doe ik een mini sessie met de paarden. Als iedereen een thema heel lastig vindt, pak ik daar extra de tijd voor. Let the magic happen! 

 

Hulp bij de uitvoering (2 uur per maand)

Marketinguitvoering 

Gedurende de 4 maanden help ik je niet alleen met coaching, maar ook met uitvoering. Dat betekent dat ik – ja echt waar – acties van jou ga overnemen wat je zelf veel energie kost of waar je de juiste kennis niet voor hebt. 2 uur per maand hebben we de tijd om samen acties te nemen voor jouw praktijk. Zo maak ik bijvoorbeeld Facebookadvertenties voor je, corrigeer ik je teksten en je website, kan ik een gedeelte social media van je overnemen en kan ik je helpen met het instellen van je e-mailmarketingsysteem. Net waar jij op vast loopt dus! Nooit meer technische hobbels dus!

Stok achter de deur 

1-op-1 Powersessie

In een 1-op-1 Powersessie van 2,5 uur gaan we je strategie bepalen en echt de blauwdruk van jouw praktijk neerzetten. Uit de Powersessie komt een concreet actieplan waar je mee aan de slag kunt. Echt even inzoomen en de diepte in!

Hoe ziet het programma eruit?

Be

Weet wie je bent // De basis van je praktijk

Dit is wat je bereikt tijdens dit blok:

 

Je weet wie je bent als coach of therapeut en waar je voor staat

Wie ben jij als persoon? Waarom doe je dit? Je krijgt inzicht in wie je bent en wat je uit wil stralen. Met de paarden onderzoeken we welke beperkende overtuigingen jij nog hebt over jezelf. 

Je weet wat jouw anders maakt dan anderen en hoe je je kunt onderscheiden 

Wat maakt jou anders dan anderen? Hoe kun je je specialiseren en waarin ga je je dan specialiseren? Hoe kun je je jouw unieke kwaliteiten naar buiten brengen, zodat anderen dit ook begrijpen? We gaan zorgen dat je jezelf echt stevig mag neerzetten. 

Je hebt een krachtige marketingboodschap geformuleerd

Je kunt kort en krachtig overbrengen wie je bent en wat je doet als mensen vragen “wat doe je eigenlijk?”. Je weet hoe je het zo kunt verwoorden dat jouw ideale cliënt juist interesse toont en niet afhaakt. Je weet ook wat je allemaal nog meer met je marketingboodschap kunt om jezelf zichtbaarder te maken. 

Je weet wie je ideale cliënt is, hoe je diegene kunt aanspreken en waar je die kunt bereiken

Wat zijn jouw ideale cliënten? Wie passen bij jou qua mens? En in welke doelgroep wil je je specialiseren? Als je iedereen wil helpen, kun je uiteindelijk niemand helpen. We zoeken uit met wie jij graag wil werken en kruipen in de huid van jouw doelgroep, zodat je precies weet op welke marketingteksten zij aanhaken en wat zij van jou nodig hebben. We zetten het paard o.a. in als als ideale cliënt, zodat je kunt kijken hoe het paard (dus jouw ideale cliënt) op jou reageert.  

We hebben afgerekend met beperkende overtuigingen die jou “klein” maken

Als je praktijk nog niet loopt zoals je zou willen, is de kans groot dat je jezelf nog klein houdt en dat er beperkende overtuigingen in de weg zitten. Wat houdt jou nog tegen om echt voor je praktijk te gaan? Welke belemmerende gedachtes heb jij, die misschien zelfs onbewust zijn? Met de paarden gaan we op onderzoek uit naar wat jij denkt over jezelf en over je praktijk en hoe dit jou belemmert. Vervolgens onderzoeken we wat je nodig hebt om hier anders mee om te gaan en om gedrag te veranderen. 

Je hebt een krachtig aanbod ontwikkeld

We hebben een fantastisch aanbod gecreëerd, wat helemaal past bij jou en goed is voor de continuiteit van je praktijk. Daarnaast is het precies wat je cliënt nodig heeft en wat zorgt voor blijvende resultaten. 

Je hebt krachtige doelen geformuleerd waar we stapje voor stapje naartoe werken

De grootste valkuil die ik zie bij de coaches en therapeuten waarmee ik werk, is dat ze teveel ideeën hebben. Ze willen teveel en te snel. Het resultaat is vaak dat ze het allemaal net niet van de grond krijgen, en dat is ontzettend jammer. We zoeken uit waar je hart echt ligt en wat je groter wil maken. Vanuit daar stellen we een doel. Wil je bijvoorbeeld minimaal 10 cliënten per week voor een sessie? Dan kijken we hoe we daar kunnen komen. 

Do

Maak jezelf zichtbaar // Marketing, strategie & uitvoering

Dit is wat je bereikt tijdens dit blok:

 

Je weet hoe marketing werkt en wat ervoor nodig is om van potentiële cliënten daadwerkelijk cliënten te maken.

Je kent de basis van marketingpsychologie en weet dus welke stappen jouw ideale cliënt moet nemen voordat hij cliënt bij je wordt. Je weet welke dingen je kunt doen, om potentiële cliënten die stappen door te begeleiden.

Je weet hoe je social media effectief in kunt zetten en bent actief op een manier die bij jou past

Samen bekijken we wat voor jouw goede kanalen zijn die aansluiten bij jouw doelgroep. We onderzoeken wat de frequentie moet zijn, wat waardevolle berichten voor je zijn om te plaatsen en hoe je je bereik kunt vergroten.

Je hebt een goede website met de juiste teksten die echt jouw doelgroep aanspreken

Je hebt je website helemaal zoals hij moet hebben: jij komt goed uit de verf, je aanbod is duidelijk en de website spreekt jouw ideale cliënt echt aan. 

Je weet hoe je storytelling inzet in goede marketingteksten

Je kunt de verhalen van jouw cliënten echt goed over brengen en je raakt mensen in je teksten, wat er vervolgens weer voor zorgt dat je marketingteksten echt voor cliënten gaan zorgen.

Je weet hoe je ideale cliënten over kunt halen om cliënt te worden zonder te pushen

Verkopen… Iedereen heeft er zo’n hekel aan. We onderzoeken waar je tegenaan loopt en hoe je je verkoopskills kunt verbeteren, zodat je op een liefdevolle manier kunt “verkopen” (wat eigenlijk geen verkopen meer is). Samen met de paarden gaan we onderzoeken hoe jij nog steviger in je schoenen kunt komen te staan. 

Je weet wat voor jou een goede strategie is om nieuwe cliënten aan te trekken

We testen tijdens het programma uit wat een goede basis is om nieuwe cliënten aan te trekken, afhankelijk van jouw doel en jouw aanbod. We zoeken naar een lange termijn strategie die goed werkt. Als je nieuwe cliënten nodig hebt, weet je dus wat je moet doen. 

Je weet wat voor jou een goede strategie is om nieuwe cliënten aan te trekken

We testen tijdens het programma uit wat een goede basis is om nieuwe cliënten aan te trekken, afhankelijk van jouw doel en jouw aanbod. We zoeken naar een lange termijn strategie die goed werkt. Als je nieuwe cliënten nodig hebt, weet je dus wat je moet doen. 

Je weet hoe je de leider kunt zijn over jouw eigen leven en jouw praktijk.

Waar ligt je focus? Hoe kun je jezelf in het middelpunt van je eigen leven zetten? Hoe kun je je tijd het beste verdelen? Hoe wil je dat je week eruit ziet? Met de paarden onderzoeken we hoe het gaat je leiderschapsskills en hoe je dat kunt inzetten in je praktijk. 

Sparkle

Vergroot waar je blij van wordt  // Mindset & strategie

Trainingsdag 5 
 & 1-op-1 Powersessie van 2,5 uur

Je weet wat de drijvende kracht achter jouw praktijk is en waar je cliënten vandaan komen

Als je inzicht hebt in wat nu voor jouw werkt, dan kun je kijken hoe je dat groter kunt maken. Dat kan pas als je een aantal vlieguren gemaakt hebt. Daarom kijken we aan het eind van dit traject waar je staat en wat vervolgens de vervolgstappen zijn. 

Waar word je blij van?

Als je praktijk groeit, ga je vanzelf merken waar je blij van wordt en waar je juist op leeg loopt. Hoe gaat het daarmee? En wat wil je daar dan vervolgens mee doen?

Je weet hoe je jezelf nog saboteert

Met de paarden gaan we aan de slag om te kijken waar jij jezelf nog saboteert om naar het volgende level te gaan

Hoe zien de live dagen eruit?

Ochtend – Zichtbaar worden van binnenuit

’s Ochtends gaan we aan de slag met jou! Het gaat allemaal om jou want jij bent tenslotte je bedrijf. Ik neem je mee op reis door jouw persoonlijke ontwikkeling en je mindset. Dit doen we met de hulp van de paarden.

 

We werken o.a. aan de volgende thema’s

Zichtbaarheid; hoe zichtbaar ben je? Hoe zorg je ervoor dat je gezien wordt? Hoe kun je meer jouw eigen ruimte innemen in je praktijk?

Leiderschap; In hoeverre ben jij leider over je eigen praktijk en in jouw leven? Durf jij je grenzen te stellen? Te focussen? Nee te zeggen tegen dingen die niet meer bij je passen?

Stevig in je schoenen staan; wat wil je echt? En hoe kun je hier duidelijk over zijn en helemaal voor jezelf kiezen?

Je eigen pad bewandelen; in hoeverre maakt het je uit wat anderen vinden van jouw praktijk? Wat kun je doen om meer jouw eigen pad te bewandelen?

Zelfvertrouwen: Hoe zelfverzekerd ben je van jezelf en je eigen waarde? Hoe kijk je naar jezelf in vergelijking met anderen? Waar is je focus?

Middag – Zichtbaar worden met je praktijk

’s Middags gaan we aan de slag met jouw bedrijf! Ik vertel je over marketing en strategie, zodat je jezelf echt zichtbaar kunt gaan maken.  

We werken o.a. aan de volgende thema’s

Doelen: waar wil je naartoe werken met je praktijk? En wat zorgt ervoor dat dat nu nog niet lukt?

Klanten vinden: wie zijn jouw klanten en waar zijn zij?

Marketing: hoe werkt marketing en wat zijn de mogelijkheden? 

Strategie + actie: wat moet je doen om bij je doel te komen? En welke acties ga je nemen de komende weken?

Hoe zien de live dagen eruit?

Ochtend > Paardencoaching

’s Ochtends gaan we aan de slag met jou! Het gaat allemaal om jou want jij bent tenslotte je bedrijf. Ik neem je mee op reis door jouw persoonlijke ontwikkeling en je mindset. Dit doen we met de hulp van de paarden.

Middag > Marketingtraining

’s Middags gaan we aan de slag met jouw bedrijf! Ik vertel je over marketing en strategie, zodat je jezelf echt zichtbaar kunt gaan maken.  

Werken met paarden: snel naar de kern!

Werken met de paarden aan je praktijk voor meer cliënten, waarom eigenlijk? Waarom is het werken met de paarden zo effectief?

Ze geven je hele snelle inzichten vanuit hun natuurlijke gedrag. Paarden zijn prooi- en kuddedieren. Paarden zijn heel sensitief omdat dat belangrijk is om te kunnen overleven. Ze scannen continu hun omgeving om te kijken of ze nog wel veilig zijn. In de kudde is er één die de leider is, die de kudde veilig houdt. Als je met het paard in de bak staat, vorm je een mini kudde. Wie zorgt ervoor dat het veilig is? Ben jij de leider, of moet het paard de leiding nemen? 

Paarden reageren op jouw gedrag. Als je je gedrag NU verandert, verandert het gedrag van het paard ook. Zo zal het paard anders reageren als jij rustiger, of juist drukker bent. En ook als jij stevig in je schoenen staat, of juist onzeker bent. Je bent je er misschien zelf niet bewust van, maar er gebeurt zoveel in je lijf. Daar reageert een paard op. Ze reageren dus vanuit natuurlijk gedrag, zonder oordeel. Ze kunnen je niet verstaan, wat mensen natuurlijk wel kunnen, maar ondanks de woorden reageren ook mensen grotendeels op lichaamstaal. Kortom: je patronen worden makkelijk zichtbaar. Wat er in de bak gebeurt, is een mooie afspiegeling van hoe jij in het dagelijks leven reageert op situaties.

Het werken met de paarden zorgt voor snelle inzichten. Je komt snel tot de kern.. 

Tijdens het programma ga je verschillende soorten sessies en oefeningen ervaren met de paarden. Zowel groepssessies, als individuele sessies. Zowel met vaste opdracht, als zonder opdracht en volledig vanuit intuïtie. Paarden reageren altijd op jou. 

Jij bent je praktijk! Wat er gebeurt als jij met de paarden in de bak staat, dat gebeurt ook in jouw dagelijks leven en in je praktijk. 

Is dit programma iets voor jou?

Voor wie is dit wel?

Dit programma is iets voor jou als jij het liefst fulltime wil gaan ondernemen in je praktijk en bereid bent om continu uit je comfortzone te gaan om daar te komen. Je wil en kunt in jezelf te investeren en echt staat open om nog verder aan jezelf te werken. Of je nou net start of al een tijdje bezig bent, dat maakt niet zoveel uit, als je maar tijd investeert in de groei van je praktijk. 

Voor wie is dit niet?

Dit is niets voor jou als je je praktijk graag naast een baan wil blijven houden. Ook als je geen tijd kunt vrijmaken om aan de oefeningen en je zichtbaarheid te werken buiten de trainingsdagen of als je niet in jezelf kunt of wil investeren, dan is dit niets voor jou. Als je je wil richten op bedrijven (en niet op particulieren), heb je een andere aanpak nodig en pas je niet in dit programma.

In dit 6-maanden traject ga je je praktijk echt stevig neerzetten

Je weet wie jij bent en wil zijn als mens en als ondernemer, en waar jouw kwaliteiten liggen. Je hebt duidelijk wat jou onderscheid van jouw collega’s en hoe je dit effectief in de markt kunt zetten.

Je maakt jezelf zichtbaar via verschillende kanalen, die bij jou passen. Anderen merken je op en je wordt steeds zichtbaarder. Volgers zijn nieuwsgierig en hebben al zoveel van je gezien, dat ze contact opnemen. Jij weet ze vervolgens op een liefdevolle manier jouw dienst te verkopen, omdat dit het beste aanbod is wat je te bieden hebt en helemaal is afgestemd op jouw ideale cliënt. 

Je hebt focus en weet hoe je jezelf kunt motiveren als het even niet stroomt.

Je hebt inzicht in je angsten en hoe die beperkend werken op groei en verbreekt patronen. Je blijft geen rondjes meer gaan met je gedachten maar gaat meteen in de actiestand.

Je weet hoe je je marketing op een andere, liefdevolle manier kunt inzetten en daadwerkelijk jouw ideale klanten kunt bereiken.

Je weet hoe je vanuit je kern kunt ondernemen, zonder dat het je teveel energie en moeite kost. Je zet de law of attraction in om te krijgen wat je graag wil krijgen. 

Je hebt nieuwe cliënten! Hoeveel kan ik natuurlijk niet voorspellen, maar dat je nieuwe cliënten hebt, is één ding dat zeker is. 

Stop met jezelf klein houden! Durf groot te denken en neem de acties die hierbij horen. 

Praktische informatie over de live dagen

Het Sparkling Business Programma vindt plaats bij Zorgboerderij en Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&Ziel in Oirschot (vlakbij Tilburg). 

Het programma bestaat uit 5 live dagen, waarvan twee keer een tweedaagse en een keer een losse live dag. De dagen duren van van 10:00 tot 16:30 uur en zijn compleet verzorgd met koffie, thee, iets lekkers en lunch. De locatie waar we werken ligt in de natuur, waardoor je heerlijk tot rust kunt komen. We werken met paarden Milo, Gaby, Stella, Mayke en Anita, allemaal super lief en met hun eigen karakter.

We werken met een groepje van 4 gelijkgestemden coaches en therapeuten, waardoor er vollop aandacht is voor iedereen zijn persoonlijke proces en praktijk. 

 

Data van het programma:

 

Livedag 1: mei

Livedag 2: juni

Livedag 3: juli

Livedag 4: september

De definitieve data komen binnenkort online

Wat anderen zeggen over mij & mijn coaching

De investering in jezelf

Gun jezelf deze magische reis!

Ben je het zat dat je maar blijft worstelen met je bedrijf? Dat iets je tegenhoudt om er echt voor te gaan? Wil je beperkende overtuigingen opruimen en leren hoe je de juiste mensen naar je toe kunt trekken? Wil je er echt voor gaan en voel je dat je het samen wil doen?

Dan wil ik je van harte uitnodigen om mee te doen met het Sparkling Business Programma!

De combinatie tussen het werken en de paarden, de live dagen, de online ondersteuning en de 1-op-1 coaching gaat je echt verder brengen! Ik heb alles wat ik weet in dit unieke programma gestopt! Het gaat te gek worden! 

Meedoen aan het Sparkling Business Programma?

Ik vind het belangrijk om eerst even te bellen met jou, zodat we kunnen afstemmen of dit programma wat voor jou is en om te kijken of we een klik hebben. Wel zo belangrijk om te weten als ik jou 4 maanden ga begeleiden ;).

Ik hoor graag jouw verhaal en meer over je praktijk en waar je nu staat. Vul hieronder je gegevens in, dan plan ik een belafspraak met je in. Je zit dus nog nergens aan vast als je het formulier hieronder invult!

Vragen waar je vast antwoord op wil!

Hoe werkt de betaling?

Je krijgt van mij een factuur toegestuurd. Je kunt betalen in 3 termijnen, waarbij je €700 euro exclusief btw per maand betaalt. Je kunt ook in één keer betalen. Als je liever in één keer betaalt, dan krijg je een factuur van €2100 euro exclusief btw toegestuurd. 

Ik weet niet zeker of dit wat voor me is, wat nu?

Geen probleem, dan bel ik graag even met je om jouw verhaal door te spreken! Stuur even een mailtje naar ilaria@coloursofhappiness.n met je telefoonnummer, dan bel ik je zo snel mogelijk.

Ga ik dit wel terugverdienen?

Belangrijk is vooral om te kijken wat dit programma je gaat opleveren, en dat is echt een life changing ervaring. Ik ga je zoveel leren waar je de rest van je leven profijt van hebt! Als je echt ACTIE gaat nemen, dan ga je dit zeker terugverdienen. Ik ga je helpen zoveel ik kan, daarom zit er ook 1-op-1 coaching in het programma, maar jij bent uiteindelijk jouw praktijk en je zult dus zelf de stappen moeten nemen. 

Ik kan een datum niet tijdens de live dagen, wat nu?

Als je nu al weet dat je niet kunt, laat het dan weten, dan kijken we wat mogelijk is. We vinden altijd een oplossing.

Nu is niet het goede moment, kan het nog een andere keer?

Wat maakt dat dit niet het goede moment voor je? Is er ooit wel een goed moment? Mocht je twijfelen, neem dan even contact op, dan kunnen we het erover hebben.

Ik ben pas net begonnen met de praktijk, is het dan wat voor mij?

Als je pas net begonnen bent, is het juist goed om meteen een goede basis neer te leggen voor je bedrijf. In dit programma krijg je echt alle kennis om een vliegende start te maken met je praktijk. Ik sta naast je! Je gaat overtuigingen uit de weg ruimen en een duidelijk plan opzetten. Hoe mooi is het als je daar meteen mee aan de slag kunt? Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Ik wil het je graag leren.

Ik ben nog niet begonnen, ik doe nog een opleiding. Kan ik ook meedoen?

Dat ligt er een beetje aan…. Wil je binnen nu en 3 maanden starten met je praktijk? Dan wel. Als je langer wil wachten, kun je misschien beter in een volgende editie meedoen. Neem even contact op, dan bellen we. 

Make visible what, without you, might perhaps have never been seen.