Sparkling Business Programma

VIP Programma - 4 maanden intensief werken aan je praktijk samen met de paarden.

Start: mei 2019

Meer weten

Sparkling Business Programma

VIP Programma - 4 maanden intensief werken aan je praktijk, samen met de paarden.
Reserveer plek

4 maanden full focus werken aan jezelf en je praktijk.

Hét programma om je praktijk echt te laten groeien zodat je er fulltime van kunt leven. Een combinatie van coaching met de hulp van paarden en marketing om jouw zichtbaarheid te vergroten en meer cliënten te krijgen.

Het Sparkling Business Programma

4 maanden intensief aan jezelf en je praktijk werken

 

Het Sparkling Business Programma is een 4-maanden programma, of eigenlijk meer een reis, waarin we gaan werken aan jouw eigen zichtbaarheid en aan de zichtbaarheid van je praktijk. Een uniek programma waarin marketing en coaching met de hulp van paarden samenkomen. 

We gaan terug naar JOUW KERN. Jij bent immers je praktijk en alles is energie. In dit programma werken we aan een super sterke basis voor je praktijk. Om jouw praktijk vervolgens met veel power en liefde de wereld in te zetten! Zichtbaar worden van binnen naar buiten dus.

4 maanden word je ondergedompeld live trainingsdagen met de paarden, een online community, 1-op-1 coaching en hulp bij de uitvoering. Ik doe er alles aan om samen met jou jouw praktijk krachtig van de grond te krijgen! 

Omdat je het waard bent om Zichtbaar te zijn, en omdat er echt mensen op jou zitten te wachten (maar ze gewoon nog niet weten waar jij bent). 

Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan!

 

Liefs,

Ilaria

Je hoeft het niet meer alleen te doen, we doen het samen!

Ilaria Caputo – Colours of Happiness

Ik, Ilaria, help coaches en therapeuten met hun (online) zichtbaarheid. Dit doe ik door te werken aan mindset, strategie en marketing, samen met de hulp van paarden. 

Zichtbaarheid is een belangrijk thema in mijn leven. Al vanaf toen ik klein was, maakte ik mezelf onzichtbaar en klein. Toen ik mijn eigen bedrijf opzette, liep ik hier pas echt tegenaan. Ik wist alles van marketing, maar ik durfde mezelf niet te laten zien. 

Ik geloof dat je zichtbaar wordt van binnen naar buiten. Ik ervaar het ondernemerschap als de meest persoonlijke reis die er is. Zichtbaar durven zijn zijn, je prijs vragen, voor jezelf gaan staan zorgt ervoor dat je iedere keer weer uit je comfortzone gaat. Patronen van vroeger en stemmetjes in je hoofd kunnen je tegenhouden om echt voor je praktijk te gaan staan. Daarom werk ik als coach en therapeut met de hulp van paarden om jouw beperkende overtuigingen aan te pakken en je mindset te veranderen. Dit helpt jou in je ontwikkeling als mens, ondernemer en therapeut of coach. 

Als marketing specialist leer ik jou hoe je daadwerkelijk zichtbaar kunt zijn, door een strategie op te zetten waar je de juiste klanten mee bereikt, en die wel echt bij JOU past. Ik heb al veel coaches en therapeuten zoals jij mogen begeleiden met marketing, waardoor zij nu iedere dag met veel liefde aan hun doelen verder bouwen, met resultaat.

Ik geloof dat je wonderen kunt creëren met je bedrijf, zowel voor jouw cliënten als voor jezelf, als jij je “sparkle” laat zien. 

Dit programma is…

Voor jou, als je nog niet niet zo zichtbaar bent als je zou willen en je het spannend vindt om jezelf te laten zien, bijvoorbeeld op social media.

Voor jou, als je iedere dag groeit als ondernemer en mens, maar de cliënten nog wegblijven.

Voor jou, als je al heel veel (gratis) kennis hebt opgedaan over marketing, maar steeds de acties zelf maar blijft uitstellen

Voor jou, als je zoekt naar de volgende stap naar groei binnen jezelf en je praktijk.

Voor jou, als je het liefste werkt vanuit je gevoel en je intuïtie, maar als je regelmatig uit angst in je hoofd schiet omdat de acties die je neemt niet “werken”.

Voor jou, als je jezelf nog vaker dan gewenst saboteert met beperkende overtuigingen, waardoor je gaat uitstellen.

Voor jou, als je het moeilijk vindt om jezelf echt midden in je praktijk te zetten en nog niet vol zelfvertrouwen over je diensten praat. 

Voor jou, als je jezelf vergelijkt met anderen en jezelf dan klein maakt

Voor jou, als je super veel inspiratie en ideeën hebt, maar je niet goed weer hoe je ze uit moet voeren en mensen aan kunt trekken die voor jouw diensten willen betalen.

Voor jou, als je nu bereid bent om de stap te nemen om oude patronen op te ruimen en nu echt actie te gaan ondernemen om je droom te gaan realiseren

De kracht van het programma

Hoe ziet het programma eruit?

Samen met de paarden aan de slag

Trainingsdagen met de paarden

In 4 trainingsdagen gaan we in een klein groepje aan de slag met je marketing, strategie en mindset, samen met de paarden. ’s Ochtends werken we met de paarden, ’s middags aan de marketing. Een ontzettend gave en krachtige combinatie! Hier leer ik je alle theorie over marketing die je nodig hebt en ga je al implementeren.

Samen gefocust werken aan de marketing

Implementatiemiddagen

In 4 implementatiemiddagen ga je zelf aan de slag met je marketing. Eindelijk die salespage in elkaar zetten, eindelijk je advertentieteksten schrijven…. Dat is het juiste moment! Uiteraard ben ik erbij en dus help ik je met waar je mee vastloopt. Deze middagen deel ik intuïtief in. Als je blokkeert op mindset, doe ik een mini sessie met de paarden. Als iedereen een thema heel lastig vindt, pak ik daar extra de tijd voor. Let the magic happen! 

 

Stok achter de deur 

1-op-1 Powersessie

In een 1-op-1 Powersessie van 2,5 uur gaan we je strategie bepalen en echt de blauwdruk van jouw praktijk neerzetten. Uit de Powersessie komt een concreet actieplan waar je mee aan de slag kunt. Echt even inzoomen en de diepte in!

Coaching & hulp bij de uitvoering (2 uur per maand)

Marketinguitvoering 

Gedurende de 4 maanden help ik je niet alleen met coaching, maar ook met uitvoering. Dat betekent dat ik – ja echt waar – acties van jou ga overnemen wat je zelf veel energie kost of waar je de juiste kennis niet voor hebt. 2 uur per maand hebben we de tijd om samen acties te nemen voor jouw praktijk. Zo maak ik bijvoorbeeld Facebookadvertenties voor je, maak ik de teksten op je website beter, kan ik een gedeelte social media van je overnemen en kan ik je helpen met het instellen van je e-mailmarketingsysteem. Net waar jij op vast loopt dus! Nooit meer technische hobbels dus! Dit gaat echt het verschil maken voor je bedrijf, omdat je sowieso de juiste ACTIES gaat nemen, want daar ga ik voor zorgen. 

Dag 1

Weet wie je bent // De basis van je praktijk

Dit is wat je bereikt tijdens dit blok:

 

Je weet wie je bent als coach of therapeut en waar je voor staat

Wie ben jij als persoon? Waarom doe je dit? Je krijgt inzicht in wie je bent en wat je uit wil stralen. Met de paarden onderzoeken we welke beperkende overtuigingen jij nog hebt over jezelf. 

Je weet wat jouw anders maakt dan anderen en hoe je je kunt onderscheiden 

Wat maakt jou anders dan anderen? Hoe kun je je specialiseren en waarin ga je je dan specialiseren? Hoe kun je je jouw unieke kwaliteiten naar buiten brengen, zodat anderen dit ook begrijpen? We gaan zorgen dat je jezelf echt stevig mag neerzetten. 

Je hebt een krachtige marketingboodschap geformuleerd

Je kunt kort en krachtig overbrengen wie je bent en wat je doet als mensen vragen “wat doe je eigenlijk?”. Je weet hoe je het zo kunt verwoorden dat jouw ideale cliënt juist interesse toont en niet afhaakt. Je weet ook wat je allemaal nog meer met je marketingboodschap kunt om jezelf zichtbaarder te maken. 

Je weet wie je ideale cliënt is, hoe je diegene kunt aanspreken en waar je die kunt bereiken

Wat zijn jouw ideale cliënten? Wie passen bij jou qua mens? En in welke doelgroep wil je je specialiseren? Als je iedereen wil helpen, kun je uiteindelijk niemand helpen. We zoeken uit met wie jij graag wil werken en kruipen in de huid van jouw doelgroep, zodat je precies weet op welke marketingteksten zij aanhaken en wat zij van jou nodig hebben. We zetten het paard o.a. in als als ideale cliënt, zodat je kunt kijken hoe het paard (dus jouw ideale cliënt) op jou reageert.  

Je hebt een krachtig aanbod ontwikkeld

We hebben een fantastisch aanbod gecreëerd, wat helemaal past bij jou en goed is voor de continuiteit van je praktijk. Daarnaast is het precies wat je cliënt nodig heeft en wat zorgt voor blijvende resultaten. 

Je hebt krachtige doelen geformuleerd waar we stapje voor stapje naartoe werken

De grootste valkuil die ik zie bij de coaches en therapeuten waarmee ik werk, is dat ze teveel ideeën hebben. Ze willen teveel en te snel. Het resultaat is vaak dat ze het allemaal net niet van de grond krijgen, en dat is ontzettend jammer. We zoeken uit waar je hart echt ligt en wat je groter wil maken. Vanuit daar stellen we een doel. Wil je bijvoorbeeld minimaal 10 cliënten per week voor een sessie? Dan kijken we hoe we daar kunnen komen. 

Dag 2

Maak jezelf zichtbaar // Marketing, strategie & uitvoering

Dit is wat je bereikt tijdens dit blok:

 

Je weet hoe marketing werkt

Ik leer je de psychologie van marketing. Waarom kopen mensen iets wél, of juist niet? Dus wat kunnen we doen waardoor ze bij jou iets gaan kopen. Welke stappen doorlopen ze dan? En hoe kun je hier slim op inspelen?

Je weet hoe je social media effectief in kunt zetten en bent actief op een manier die bij jou past

Samen bekijken we wat voor jouw goede kanalen zijn die aansluiten bij jouw doelgroep. We onderzoeken wat de frequentie moet zijn, wat waardevolle berichten voor je zijn om te plaatsen en hoe je je bereik kunt vergroten. We maken samen een Facebookadvertentie strategie die gaat zorgen dat jouw bereik vergroot wordt. 

Je hebt een goede website met de juiste teksten die echt jouw doelgroep aanspreken

Je hebt je website helemaal zoals hij moet hebben: jij komt goed uit de verf, je aanbod is duidelijk en de website spreekt jouw ideale cliënt echt aan. 

Je weet hoe je storytelling inzet in goede marketingteksten

Je kunt de verhalen van jouw cliënten echt goed over brengen en je raakt mensen in je teksten, wat er vervolgens weer voor zorgt dat je marketingteksten echt voor cliënten gaan zorgen.

Je weet hoe je ideale cliënten over kunt halen om cliënt te worden zonder te pushen

Verkopen… Iedereen heeft er zo’n hekel aan. We onderzoeken waar je tegenaan loopt en hoe je je verkoopskills kunt verbeteren, zodat je op een liefdevolle manier kunt “verkopen” (wat eigenlijk geen verkopen meer is). Samen met de paarden gaan we onderzoeken hoe jij nog steviger in je schoenen kunt komen te staan. 

Je weet wat voor jou een goede strategie is om nieuwe cliënten aan te trekken

We testen tijdens het programma uit wat een goede basis is om nieuwe cliënten aan te trekken, afhankelijk van jouw doel en jouw aanbod. We zoeken naar een lange termijn strategie die goed werkt. Als je nieuwe cliënten nodig hebt, weet je dus wat je moet doen. 

Je weet hoe je de leider kunt zijn over jouw eigen leven en jouw praktijk.

Waar ligt je focus? Hoe kun je jezelf in het middelpunt van je eigen leven zetten? Hoe kun je je tijd het beste verdelen? Hoe wil je dat je week eruit ziet? Met de paarden onderzoeken we hoe het gaat je leiderschapsskills en hoe je dat kunt inzetten in je praktijk. 

Dag 3

Money mindset & beperkende overtuigingen

Dit is wat je bereikt tijdens dit blok:

 

Je weet jouw geldverhaal en waar jouw blokkades liggen

Geld vragen.. Het hoort erbij. Maar soms is dat best lastig! Wat heb je meegekregen van thuis? Hoe denk je over geld en over overvloed? Wat vind je jezelf waard?

We hebben afgerekend met beperkende overtuigingen die jou “klein” maken

Als je praktijk nog niet loopt zoals je zou willen, is de kans groot dat je jezelf nog klein houdt en dat er beperkende overtuigingen in de weg zitten. Wat houdt jou nog tegen om echt voor je praktijk te gaan? Welke belemmerende gedachtes heb jij, die misschien zelfs onbewust zijn? Met de paarden gaan we op onderzoek uit naar wat jij denkt over jezelf en over je praktijk en hoe dit jou belemmert. Vervolgens onderzoeken we wat je nodig hebt om hier anders mee om te gaan en om gedrag te veranderen. 

Je hebt helder wat je dromen en doelen zijn en welke stappen je moet zetten

Even terug naar jouw dromen! Zitten we nog op het goede spoor? Wat is de volgende stap? Wat houdt je tegen?  

Je weet hoe je de wet van de aantrekkingskracht kunt inzetten om te bereiken wat je wil

Alles is energie, of je daar nou wel of niet bewust mee bezig bent. Hoe jouw praktijk loopt, is voor het grootste gedeelte afhankelijk van hoe jij denkt over jezelf, je praktijk, je cliënten etc. We onderzoeken je gedachtes en kijken hoe je naar je toe kunt trekken wat je graag wil, door het te manifesteren en neer te zetten in het universum. 

Dag 4

Liefdevol verkopen & opschalen & focus

Dit is wat je bereikt tijdens dit blok:

 

Je weet hoe je jouw ideale cliënten op een liefdevolle manier kunt overhalen

Liefdevol verkopen. Is dat mogelijk? JA. Want als het echt allemaal klopt, hoef je niet eens te verkopen op een “verkoperige manier”, dan stroomt het en voel je gewoon dat het klopt. Maar soms hebben jouw cliënten wel even het laatste zetje nodig! We zoeken naar een manier die bij jou past. 

Je weet hoe je een high end aanbod kunt verkopen op een manier die bij jou past

Éen sessie verkopen, dat is leuk. Maar dat gaat niet zorgen voor jouw maandinkomen! Dus hoe zorg je ervoor dat mensen terug komen en dat ze een groter pakket of traject bij je afnemen? We onderzoeken wat dé manier voor jou is. 

Je leert hoe je goede verkoopgesprekken kunt houden

Verkoopgesprekken…. TJA! Ik hoor vaak “als ik mensen eenmaal bij mij zijn geweest, dan komt het wel goed”. Dan moeten we dus zorgen dat ze voor de eerste keer bij jou komen! Dat kan o.a. door een verkoopgesprek. Op een manier die bij jou past dus. Wat moet je wel en juist niet zeggen? Hoe pak je dat aan? Wanneer is het wel en niet nuttig?

Je weet wat succesvol is en hoe je dat groter kunt maken

We onderzoeken waar jouw cliënten nu vandaan komen, en hoe je dit kunt opschalen en groter kunt maken, zodat je de basis aan cliënten kunt vergroten. 

Je weet hoe je je tijd efficiënter kunt besteden

We hebben allemaal evenveel tijd. Tijd komt niet meer terug! Waar besteed je je tijd aan? Waar is je focus? Hoe kun je meer bereiken in minder tijd? Waar lekt je energie op weg? Allemaal dingen die we gaan onderzoeken. 

Interesse in het programma, maar eerst zelf de kracht ervaren? Kom dan naar de Marketing Inspiratie Workshop! 

Hoe zien de live dagen eruit?

Ochtend > Paardencoaching

’s Ochtends gaan we aan de slag met jou! Het gaat allemaal om jou want jij bent tenslotte je bedrijf. Ik neem je mee op reis door jouw persoonlijke ontwikkeling en je mindset. Dit doen we met de hulp van de paarden.

Middag > Marketingtraining

’s Middags gaan we aan de slag met jouw bedrijf! Ik vertel je over marketing en strategie, zodat je jezelf echt zichtbaar kunt gaan maken.  

Werken met paarden: snel naar de kern!

Werken met de paarden aan je praktijk voor meer cliënten, waarom eigenlijk? Waarom is het werken met de paarden zo effectief?

Ze geven je hele snelle inzichten vanuit hun natuurlijke gedrag. Paarden zijn prooi- en kuddedieren. Paarden zijn heel sensitief omdat dat belangrijk is om te kunnen overleven. Ze scannen continu hun omgeving om te kijken of ze nog wel veilig zijn. In de kudde is er één die de leider is, die de kudde veilig houdt. Als je met het paard in de bak staat, vorm je een mini kudde. Wie zorgt ervoor dat het veilig is? Ben jij de leider, of moet het paard de leiding nemen? 

Paarden reageren op jouw gedrag. Als je je gedrag NU verandert, verandert het gedrag van het paard ook. Zo zal het paard anders reageren als jij rustiger, of juist drukker bent. En ook als jij stevig in je schoenen staat, of juist onzeker bent. Je bent je er misschien zelf niet bewust van, maar er gebeurt zoveel in je lijf. Daar reageert een paard op. Ze reageren dus vanuit natuurlijk gedrag, zonder oordeel. Ze kunnen je niet verstaan, wat mensen natuurlijk wel kunnen, maar ondanks de woorden reageren ook mensen grotendeels op lichaamstaal. Kortom: je patronen worden makkelijk zichtbaar. Wat er in de bak gebeurt, is een mooie afspiegeling van hoe jij in het dagelijks leven reageert op situaties.

Het werken met de paarden zorgt voor snelle inzichten. Je komt snel tot de kern.. 

Tijdens het programma ga je verschillende soorten sessies en oefeningen ervaren met de paarden. Zowel groepssessies, als individuele sessies. Zowel met vaste opdracht, als zonder opdracht en volledig vanuit intuïtie. Paarden reageren altijd op jou. 

Jij bent je praktijk! Wat er gebeurt als jij met de paarden in de bak staat, dat gebeurt ook in jouw dagelijks leven en in je praktijk. 

Is dit programma iets voor jou?

Voor wie is dit wel?

Dit programma is iets voor jou als jij het liefst fulltime wil gaan ondernemen in je praktijk en bereid bent om continu uit je comfortzone te gaan om daar te komen. Je wil en kunt in jezelf te investeren en echt staat open om nog verder aan jezelf te werken. Of je nou net start of al een tijdje bezig bent, dat maakt niet zoveel uit, als je maar tijd investeert in de groei van je praktijk. 

Voor wie is dit niet?

Dit is niets voor jou als je je praktijk graag naast een baan wil blijven houden. Ook als je geen tijd kunt vrijmaken om aan de oefeningen en je zichtbaarheid te werken buiten de trainingsdagen of als je niet in jezelf kunt of wil investeren, dan is dit niets voor jou. Als je je wil richten op bedrijven (en niet op particulieren), heb je een andere aanpak nodig en pas je niet in dit programma.

In dit traject ga je je praktijk echt stevig neerzetten

Je hebt duidelijk wat jou onderscheid van jouw collega’s en hoe je dit effectief in de markt kunt zetten.

Je maakt jezelf zichtbaar via verschillende kanalen, die bij jou passen. Anderen merken je op en je wordt steeds zichtbaarder.

Volgers zijn nieuwsgierig en hebben al zoveel van je gezien, dat ze contact opnemen. 

Jij weet ze vervolgens op een liefdevolle manier jouw dienst te verkopen, omdat dit het beste aanbod is wat je te bieden hebt en helemaal is afgestemd op jouw ideale cliënt. 

Je hebt focus en weet hoe je jezelf kunt motiveren als het even niet stroomt.

Je hebt inzicht in je angsten en hoe die beperkend werken op groei en verbreekt patronen. 

Je weet hoe je je marketing op een andere, liefdevolle manier kunt inzetten en daadwerkelijk jouw ideale cliënt kunt bereiken.

Je hebt een lange termijn strategie staan waar je iedere week aan werkt. Daarnaast weet je wat je NU kunt doen om nieuwe cliënten te krijgen, want dat hebben we samen uitgevogeld en getest. 

Advertenties staan klaar in je advertentiebeheer om opnieuw te draaien en je weet wat wél en niet werkt. 

Je hebt nieuwe cliënten! Hoeveel kan ik natuurlijk niet voorspellen, maar dat je nieuwe cliënten hebt, is één ding dat zeker is. 

Stop met jezelf klein houden! Durf groot te denken en neem de acties die hierbij horen. 

Hoe werkt dat praktisch? Wat bereiken anderen doordat ze met mij aan slag zijn gegaan? Wat voorbeelden:

Liesbeth – Testen voor hoogbegaafde kinderen

Wordt gezien als expert in de markt en heeft een wachtlijst

Liesbeth neemt IQ testen af om te testen of kinderen hoogbegaafd zijn. Zij heeft een gratis test opgezet, die we via advertenties bij haar doelgroep onder de aandacht gebracht hebben. We betaalden 22 cent gemiddeld per nieuwe inschrijving voor een aanvraag van een gratis test! Vanuit daar kwamen de aanvragen voor nieuwe betaalde testen vanzelf. Ze heeft nu regelmatig een wachtlijst van een maand. Via mond-tot-mond reclame ging Liesbeth’s naam als een lopend vuurtje. Haar klanten zijn tevreden en de klanten komen zonder veel marketing.

Katja – Paardencoach

Maakt grote sprongen en verdubbelde haar omzet de eerste twee maanden

Katja werkt als coach en therapeut met de hulp van paarden en verkoopt 1-op-1 therapietrajecten van tussen de €300 en €750 euro per persoon. Haar ideale cliënten zijn mensen die een ingrijpende gebeurtenis hebben meegemaakt, waardoor hun leven tijdelijk op zijn kop staat (scheiding, overlijden, burnout, ontslag etc). We hebben een Facebookadvertentiestrategie opgezet waardoor mensen zich laagdrempelig aanmelden voor een betaalde eerste sessie. Vanuit die eerste sessie verkoopt Katja haar trajecten. Dit hebben we uitvoerig getest. Dit is de basis geworden van haar bedrijf. We weten wat het ongeveer kost om mensen een eerste sessie te laten boeken, en weten dus hoeveel geld we in advertenties moeten steken. De eerste maand dat we dit gingen implementeren (de basis van haar bedrijf stond toen al) haalden we haar omzetdoel voor de eerste maand. De tweede maand hebben we dit verdubbeld. We zijn dit nu aan het doortesten en aangezien de basis staat, proberen we nu andere manieren uit om aan nieuwe trajecten te komen. 

Annelies – Massagetherapeut

Heeft een volle praktijk met cliënten waar ze blij van wordt

Annelies deed in eerste instantie niks aan marketing. Ze had eigenlijk geen idee hoe dat moest. De paardencoaching heeft ervoor gezorgd dat ze met beide benen in haar praktijk is gaan staan en zichtbaar durfde zijn. Ze heeft een nieuwe website gemaakt die duidelijk haar boodschap naar buiten brengt: luister naar het gefluister van je lijf. Kortom: wat hebben je fysieke ongemakken je te vertellen? We hebben haar aanbod vernieuwd, haar social media opgezet en op haar website zeer specifieke pagina’s gemaakt met als doel om potentiële cliënten door hun klantreis te begeleiden. Via een advertentiestrategie verkopen we haar introductietraject van 3 massages. Het resultaat? Van maximaal 5 naar iedere week 15 tot 20 massages voor een tarief waar ze blij van wordt. Cliënten komen terug, en ze trekt de cliënten aan die echt bij haar passen en waar ze zelf blij van wordt. 

Marcel – Expert voor chronische rug- schouder – nekklachten 

Bereikt blijvende resultaten met cliënten in trajecten

Marcel helpt mensen met rug- schouder en nekklachten. Hij biedt trajecten aan tussen de €1000 en €2000 euro. Zijn cliënten zijn sceptisch en hebben vaak al veel geprobeerd wat helaas niet geholpen heeft. Om de drempel te verlagen hebben we een Resetsessie opgezet, een laagdrempelige betaalde kennismakingssessie. Die verkopen we rechtstreeks vanuit advertenties aan nieuwe mensen met klachten. Omdat we zo specifiek zijn in onze boodschap en op de website, voelen zijn cliënten zich echt gezien en gehoord. Als ze eenmaal langs zijn geweest, komen ze vaak nog een paar keer terug of verkoopt hij een traject. We gaan nu kijken workshops ook iets voor hem zijn.  

 

In dit programma focussen we op hoe jij meteen je eerste euro’s kunt gaan verdienen. Praktische en duidelijke stappen dus!

We ontwikkelen een goede basis, zodat je vanuit daar verder kunt bouwen.

Doelgroep & boodschap

Wie ben jij, en wat maakt je uniek? Dat zetten we om naar krachtige teksten en een duidelijke propositionering zodat anderen in jouw omgeving weten wie je bent en wat je doet.

 

Aanbod

We kijken naar jouw toolbox met alles wat je erin hebt zitten. Wat is het beste aanbod wat je te bieden hebt? Waar word jij blij van en je cliënten ook? En wat is een laagdrempelig aanbod om te beginnen?

 

Website

We zorgen dat je website staat als een huis. Of we maken in ieder geval een aantal landingspagina’s die zichzelf verkopen! Websiteteksten zorgen juist voor succes, of dat succes uitblijft. 

 

Duidelijke strategie voor je praktijk

Less is more! Hoe minder je hebt om op te focussen, hoe makkelijker om je doelen te bereiken. We kijken naar wat je wil bereiken en naar hoe we daar gaan komen, op een manier die bij jou past.

 

Duidelijke social media strategie

We zorgen dat je zichtbaar bent online (als je doelgroep daar zit). Op een frequentie die bij jou past. We zoeken uit welke berichten goed scoren. Ook kijken we hoe je je bereik kunt vergroten, want dat is immers het belangrijkste! Ik ga je daarmee helpen!

 

Effectieve Facebook / instagramadvertenties

Adverteren is echt mijn expertise. Ik heb high end cursussen gevolgd hiervoor en veel getest bij andere coaches en therapeuten. De beste manier om je bereik te vergroten en nieuwe cliënten te werven, als je strategie maar goed is. 

 

Offline strategie

De meeste mensen waarmee ik werk, werken live. Je bent dan plaatsgebonden. En daarom kan een goede offline strategie super handig zijn, zeker als je kijkt in je huidige netwerk en bijvoorbeeld bij oud-cliënten en doorverwijzers.

 

E-mailmarketing & weggevers & Bloggen & SEO

We besteden hier aandacht aan, maar deze onderwerpen zijn vooral vooral interessant voor de lange termijn marketingstrategie. We kijken eerst of dit bij je past en in hoeverre dat belangrijk is om toe te passen in je huidige strategie.

 

Liefdevol Verkopen

Al doe je nog zoveel aan marketing, als je niet kunt verkopen, dan zul je niks bereiken. We kijken hoe je op een liefdevolle manier kunt gaan verkopen. 

 

Praktische informatie over de live dagen

Het Sparkling Business Programma vindt plaats bij Zorgboerderij en Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&Ziel in Oirschot (vlakbij Tilburg). 

Het programma bestaat uit 4 live dagen, waarvan twee keer een tweedaagse en een keer een losse live dag. De dagen duren van van 10:00 tot 16:30 uur en zijn compleet verzorgd met koffie, thee, iets lekkers en lunch. De locatie waar we werken ligt in de natuur, waardoor je heerlijk tot rust kunt komen. We werken met paarden Milo, Gaby, Stella, Mayke en Anita, allemaal super lief en met hun eigen karakter.

We werken met een groepje van 4 gelijkgestemden coaches en therapeuten, waardoor er vollop aandacht is voor iedereen zijn persoonlijke proces en praktijk. 

De implementatiemiddagen worden later ingepland, net als de 1-op-1 coaching. 

 

Data van het programma:

 

Livedag 1: mei

Livedag 2: juni

Livedag 3: juli

Livedag 4: september

De definitieve data worden binnenkort bekend gemaakt. Indien je niet kunt, proberen we een andere datum te kiezen voor die trainingsdag. 

Er start een nieuw programma in september. 

 

Wat anderen zeggen over mij & mijn coaching

De investering in jezelf

Gun jezelf deze magische reis!

Ben je het zat dat je maar blijft worstelen met je bedrijf? Dat iets je tegenhoudt om er echt voor te gaan? Wil je beperkende overtuigingen opruimen en leren hoe je de juiste mensen naar je toe kunt trekken? Wil je er echt voor gaan en voel je dat je het samen wil doen?

Dan wil ik je van harte uitnodigen om mee te doen met het Sparkling Business Programma!

De combinatie tussen het werken en de paarden, de live dagen, de online ondersteuning, de implementatiemiddagen en de 1-op-1 coaching gaan je echt verder brengen! Ik heb alles wat ik weet in dit unieke programma gestopt! Het gaat te gek worden! 

Meedoen aan het Sparkling Business Programma?

Kom dan eerst naar de Gratis Marketing Inspiratie Workshop!

Ik vind het belangrijk om eerst even te connecten met jou, zodat we kunnen afstemmen of dit programma wat voor jou is en om te kijken of we een klik hebben. Wel zo belangrijk om te weten als ik jou 4 maanden ga begeleiden ;). Daarom nodig ik je van harte uit bij de paarden in Oirschot tijdens een Marketing Inspiratie Workshop. Er zitten geen kosten aan deze workshop verbonden, je mag echt komen ervaren. Je zit nog nergens aan vast. Ik wil alleen dat je meedoet als je echt vanuit je tenen voelt dat dit het juiste programma voor jou is!

De volgende workshop:

11 april van 13:00 – 15:30 in Oirschot 

Eerst meer lezen over de Marketing Inspiratie Workshop? Dat kan hier. Liever gewoon bellen? Dat kan natuurlijk ook! Mail even naar ilaria@coloursofhappiness.nl, dan plannen we een belafspraak in. 

Vragen waar je vast antwoord op wil!

Hoe werkt de betaling van het Sparkling Business Programma?

Je krijgt van mij een factuur toegestuurd. Je kunt betalen in 4 termijnen, waarbij je €750 euro exclusief btw per maand betaalt. Je kunt ook in één keer betalen. Als je liever in één keer betaalt, dan krijg je een factuur van €3000 euro exclusief btw toegestuurd. 

Ik weet niet zeker of dit wat voor me is, wat nu?

Geen probleem, dan bel ik graag even met je om jouw verhaal door te spreken! Stuur even een mailtje naar ilaria@coloursofhappiness.n met je telefoonnummer, dan bel ik je zo snel mogelijk.

Ga ik dit wel terugverdienen?

Belangrijk is vooral om te kijken wat dit programma je gaat opleveren, en dat is echt een life changing ervaring. Ik ga je zoveel leren waar je de rest van je leven profijt van hebt! Als je echt ACTIE gaat nemen, dan ga je dit zeker terugverdienen. Ik ga je helpen zoveel ik kan, daarom zit er ook 1-op-1 coaching in het programma, maar jij bent uiteindelijk jouw praktijk en je zult dus zelf de stappen moeten nemen. 

Ik kan een datum niet tijdens de live dagen, wat nu?

Als je nu al weet dat je niet kunt, laat het dan weten, dan kijken we wat mogelijk is. We vinden altijd een oplossing.

Nu is niet het goede moment, kan het nog een andere keer?

Wat maakt dat dit niet het goede moment voor je? Is er ooit wel een goed moment? Mocht je twijfelen, neem dan even contact op, dan kunnen we het erover hebben.

Ik ben pas net begonnen met de praktijk, is het dan wat voor mij?

Als je pas net begonnen bent, is het juist goed om meteen een goede basis neer te leggen voor je bedrijf. In dit programma krijg je echt alle kennis om een vliegende start te maken met je praktijk. Ik sta naast je! Je gaat overtuigingen uit de weg ruimen en een duidelijk plan opzetten. Hoe mooi is het als je daar meteen mee aan de slag kunt? Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Ik wil het je graag leren.

Ik ben nog niet begonnen, ik doe nog een opleiding. Kan ik ook meedoen?

Dat ligt er een beetje aan…. Wil je binnen nu en 3 maanden starten met je praktijk? Dan wel. Als je langer wil wachten, kun je misschien beter in een volgende editie meedoen. Neem even contact op, dan bellen we. 

Make visible what, without you, might perhaps have never been seen.