Sparkling Business Programma

VIP Programma - 3 maanden intensief werken aan je praktijk samen met de paarden.

Start: mei 2023

Sparkling Business Programma

VIP Programma - 3 maanden intensief werken aan je praktijk, samen met de paarden.

Start: mei 2023

3 maanden full focus werken aan jezelf en je praktijk.

Het programma om je praktijk te laten groeien, op een liefdevolle manier die bij jou past. Een combinatie van coaching met de hulp van paarden en marketing om jouw zichtbaarheid te vergroten en meer cliënten te krijgen.

Het Sparkling Business Programma

3 maanden intensief aan jezelf en je praktijk werken. Geen zweverig gedoe en een hoop “blabla”, maar juist praktisch aan de gang en focus op het direct verdienen van je eerste euro’s op een manier die bij jou past. 

 

Het Sparkling Business Programma is een 3-maanden programma, of eigenlijk meer een reis, waarin we gaan werken aan jouw eigen zichtbaarheid en aan de zichtbaarheid van je praktijk. Een uniek programma waarin marketing en coaching met de hulp van paarden samenkomen. 

We gaan terug naar JOUW KERN. Jij bent immers je praktijk en alles is energie. In dit programma werken we aan een super sterke basis voor je praktijk. Om jouw praktijk vervolgens met veel power en liefde de wereld in te zetten! Zichtbaar worden van binnen naar buiten dus.

3 maanden word je ondergedompeld in live trainingsdagen met de paarden, een online community, een advertentiecampagne en implementatiemiddagen. Ik doe er alles aan om samen met jou jouw praktijk krachtig van de grond te krijgen! 

Omdat je het waard bent om Zichtbaar te zijn, en omdat er echt mensen op jou zitten te wachten (maar ze gewoon nog niet weten waar jij bent). 

Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan!

 

Liefs,

Ilaria

Je hoeft het niet meer alleen te doen, we doen het samen!

Ilaria Caputo – Colours of Happiness

Ik, Ilaria, help coaches en therapeuten met hun (online) zichtbaarheid. Dit doe ik door te werken aan mindset, strategie en marketing, samen met de hulp van paarden. 

Zichtbaarheid is een belangrijk thema in mijn leven. Al vanaf toen ik klein was, maakte ik mezelf onzichtbaar en klein. Toen ik mijn eigen bedrijf opzette, liep ik hier pas echt tegenaan. Ik wist alles van marketing, maar ik durfde mezelf niet te laten zien. 

Ik geloof dat je zichtbaar wordt van binnen naar buiten. Ik ervaar het ondernemerschap als de meest persoonlijke reis die er is. Zichtbaar durven zijn zijn, je prijs vragen, voor jezelf gaan staan zorgt ervoor dat je iedere keer weer uit je comfortzone gaat. Patronen van vroeger en stemmetjes in je hoofd kunnen je tegenhouden om echt voor je praktijk te gaan staan. Daarom werk ik als ook als paardencoach, om jouw beperkende overtuigingen aan te pakken en je mindset te veranderen. Dit helpt jou in je ontwikkeling als mens, ondernemer en therapeut of coach. 

Als marketing specialist leer ik jou hoe je daadwerkelijk zichtbaar kunt zijn, door een strategie op te zetten waar je de juiste klanten mee bereikt, en die wel echt bij JOU past. Mijn bedrijf bestaat ondertussen alweer meer dan 7 jaar. In de afgelopen jaren heb al een paar honderd coaches en therapeuten zoals jij mogen begeleiden met hun marketing, waardoor zij nu iedere dag met veel liefde aan hun doelen verder bouwen, met resultaat.

Ik geloof dat je wonderen kunt creëren met je bedrijf, zowel voor jouw cliënten als voor jezelf, als jij je “sparkle” laat zien. 

Dit programma is…

Voor jou, als je die enthousiaste therapeut of coach bent die anderen graag wil helpen, maar je het spannend vindt om je praktijk de wereld in te zetten. 

Voor jou, als je nog niet niet zo zichtbaar bent als je zou willen en je het spannend vindt om jezelf te laten zien, bijvoorbeeld op social media.

Voor jou, als je al wel wat doet aan marketing, maar het niet voldoende oplevert en dit behoorlijk demotiverend voelt. 

Voor jou, als je zoekt naar de volgende stap naar groei binnen jezelf en je praktijk. Je voelt vanuit je tenen dat je meer kunt dan je nu laat zien!

Voor jou, als je het liefste werkt vanuit je gevoel en je intuïtie, maar als je regelmatig uit angst in je hoofd schiet omdat de acties die je neemt niet “werken”.

Voor jou, als je al heel veel (gratis) kennis hebt opgedaan over marketing, maar steeds de acties zelf maar blijft uitstellen

Voor jou, als je jezelf nog vaker dan gewenst saboteert met beperkende overtuigingen, waardoor je gaat uitstellen.

Voor jou, als je het moeilijk vindt om jezelf echt midden in je praktijk te zetten en nog niet vol zelfvertrouwen over je diensten praat. 

Voor jou, als je jezelf vergelijkt met anderen en jezelf dan klein maakt. Je weet dat het niet nodig is, maar toch doe je het.

Voor jou, als je super veel inspiratie en ideeën hebt, maar je niet goed weer hoe je ze uit moet voeren en mensen aan kunt trekken die voor jouw diensten willen betalen.

Voor jou, als je nu bereid bent om de stap te nemen om oude patronen op te ruimen en nu echt actie te gaan ondernemen om je droom te gaan realiseren

De kracht van het programma

Samen met de paarden aan de slag

Trainingsdagen met de paarden

In 3 trainingsdagen gaan we in een klein groepje aan de slag met je marketing, strategie en mindset, samen met de paarden. ‘s Ochtends werken we met de paarden, ‘s middags aan de marketing. Een ontzettend gave en krachtige combinatie! Hier leer ik je alle theorie over marketing die je nodig hebt en ga je al implementeren.

Samen gefocust werken aan de marketing

Bonus: Implementatiemiddagen

In 2 implementatiemiddagen via Zoom ga je zelf aan de slag met je marketing. Eindelijk die salespage in elkaar zetten, eindelijk je advertentieteksten schrijven…. Dat is het juiste moment! Uiteraard ben ik erbij en dus help ik je met waar je mee vastloopt. Zelf werken, maar wel een stok achter de deur.

 

Stok achter de deur 

Sparkling Business Community

3 maanden lang daag ik je uit om in de besloten Facebookgroep aan je doelen te werken als stok achter de deur. Wekelijks stel je doelen en ga je aan de slag, vier je successen en kun je meedoen aan de Q&A’s. Ook heb je toegang tot de online leeromgeving met maar liefst meer dan 30 uur aan video’s als aanvulling op de live dagen.

Samen je unieke advertentie online zetten

Je eerste advertentiecampagne

Een advertentie is de snelste en makkelijkste manier om je bereik te vergroten. Je bereikt mensen die je anders nooit zou bereiken rondom jouw praktijk. Je zet een keer een goede campagne op, en kunt die dan hergebruiken. We hebben een 1-op-1 call, schrijven samen je teksten, zorgen dat alle instellingen goed staan, en vervolgens zet ik de campagne voor je online. Geen technisch gedoe dus! De campagne is echt maatwerk en vindt niet plaats in de groep, maar 1-op-1.

Hoe ziet het programma eruit?

Dag 1

Weet wie je bent // De basis van je praktijk

Dit is wat je bereikt tijdens dit blok:

 

Je weet wie je bent als coach of therapeut en waar je voor staat

Wie ben jij als persoon? Waarom doe je dit? Je krijgt inzicht in wie je bent en wat je uit wil stralen. Met de paarden onderzoeken we welke beperkende overtuigingen jij nog hebt over jezelf. 

Je weet wat jouw anders maakt dan anderen en hoe je je kunt onderscheiden 

Wat maakt jou anders dan anderen? Hoe kun je je specialiseren en waarin ga je je dan specialiseren? Hoe kun je je jouw unieke kwaliteiten naar buiten brengen, zodat anderen dit ook begrijpen? We gaan zorgen dat je jezelf echt stevig mag neerzetten. 

Je hebt een krachtige marketingboodschap geformuleerd

Je kunt kort en krachtig overbrengen wie je bent en wat je doet als mensen vragen “wat doe je eigenlijk?”. Je weet hoe je het zo kunt verwoorden dat jouw ideale cliënt juist interesse toont en niet afhaakt. Je weet ook wat je allemaal nog meer met je marketingboodschap kunt om jezelf zichtbaarder te maken. 

Je weet wie je ideale cliënt is, hoe je diegene kunt aanspreken en waar je die kunt bereiken

Wat zijn jouw ideale cliënten? Wie passen bij jou qua mens? En in welke doelgroep wil je je specialiseren? Als je iedereen wil helpen, kun je uiteindelijk niemand helpen. We zoeken uit met wie jij graag wil werken en kruipen in de huid van jouw doelgroep, zodat je precies weet op welke marketingteksten zij aanhaken en wat zij van jou nodig hebben. We zetten het paard o.a. in als als ideale cliënt, zodat je kunt kijken hoe het paard (dus jouw ideale cliënt) op jou reageert.  

Je hebt een krachtig aanbod ontwikkeld

We hebben een fantastisch aanbod gecreëerd, wat helemaal past bij jou en goed is voor de continuiteit van je praktijk. Daarnaast is het precies wat je cliënt nodig heeft en wat zorgt voor blijvende resultaten. 

Je hebt doelen geformuleerd waar we stapje voor stapje naartoe werken

De grootste valkuil die ik zie bij de coaches en therapeuten waarmee ik werk, is dat ze teveel ideeën hebben. Ze willen teveel en te snel. Het resultaat is vaak dat ze het allemaal net niet van de grond krijgen, en dat is ontzettend jammer. We zoeken uit waar je hart echt ligt en wat je groter wil maken. Vanuit daar stellen we een doel. Wil je bijvoorbeeld minimaal 10 cliënten per week voor een sessie? Dan kijken we hoe we daar kunnen komen. 

Dag 2

Maak jezelf zichtbaar // Marketing, strategie & uitvoering

Dit is wat je bereikt tijdens dit blok:

 

Je weet hoe marketing werkt

Ik leer je de psychologie van marketing. Waarom kopen mensen iets wél, of juist niet? Dus wat kunnen we doen waardoor ze bij jou iets gaan kopen. Welke stappen doorlopen ze dan? En hoe kun je hier slim op inspelen?

Je weet hoe je social media effectief in kunt zetten en bent actief op een manier die bij jou past

Samen bekijken we wat voor jouw goede kanalen zijn die aansluiten bij jouw doelgroep. We onderzoeken wat de frequentie moet zijn, wat waardevolle berichten voor je zijn om te plaatsen en hoe je je bereik kunt vergroten. We maken samen een Facebookadvertentie strategie die gaat zorgen dat jouw bereik vergroot wordt. 

Je hebt een goede website met de juiste teksten die echt jouw doelgroep aanspreken

Je hebt je website helemaal zoals hij moet hebben: jij komt goed uit de verf, je aanbod is duidelijk en de website spreekt jouw ideale cliënt echt aan. 

Je weet hoe je storytelling inzet in goede marketingteksten

Je kunt de verhalen van jouw cliënten echt goed over brengen en je raakt mensen in je teksten, wat er vervolgens weer voor zorgt dat je marketingteksten echt voor cliënten gaan zorgen.

Je weet hoe je ideale cliënten over kunt halen om cliënt te worden zonder te pushen

Verkopen… Iedereen heeft er zo’n hekel aan. We onderzoeken waar je tegenaan loopt en hoe je je verkoopskills kunt verbeteren, zodat je op een liefdevolle manier kunt “verkopen” (wat eigenlijk geen verkopen meer is). Samen met de paarden gaan we onderzoeken hoe jij nog steviger in je schoenen kunt komen te staan. 

Je weet wat voor jou een goede strategie is om nieuwe cliënten aan te trekken

We testen tijdens het programma uit wat een goede basis is om nieuwe cliënten aan te trekken, afhankelijk van jouw doel en jouw aanbod. We zoeken naar een lange termijn strategie die goed werkt. Als je nieuwe cliënten nodig hebt, weet je dus wat je moet doen. 

Je weet hoe je de leider kunt zijn over jouw eigen leven en jouw praktijk.

Waar ligt je focus? Hoe kun je jezelf in het middelpunt van je eigen leven zetten? Hoe kun je je tijd het beste verdelen? Hoe wil je dat je week eruit ziet? Met de paarden onderzoeken we hoe het gaat je leiderschapsskills en hoe je dat kunt inzetten in je praktijk. 

Dag 3

Mindset & Meer cliënten aantrekken

Dit is wat je bereikt tijdens dit blok:

 

Je hebt helder wat je dromen en doelen zijn en welke stappen je moet zetten

Even terug naar jouw dromen! Zitten we nog op het goede spoor? Wat is de volgende stap? Wat houdt je tegen?  

Je weet wat nu wél en niet goed werkt en hoe je dit kunt opschalen

Ondertussen ben je natuurlijk aan de slag gegaan! Wat werkt wel, en wat kun je groter maken?

Je weet hoe je jouw ideale cliënten op een liefdevolle manier kunt overhalen

Liefdevol verkopen. Is dat mogelijk? JA. Want als het echt allemaal klopt, hoef je niet eens te verkopen op een “verkoperige manier”, dan stroomt het en voel je gewoon dat het klopt. Maar soms hebben jouw cliënten wel even het laatste zetje nodig! We zoeken naar een manier die bij jou past. 

Je weet hoe je jouw ideale cliënten op een liefdevolle manier kunt overhalen

Liefdevol verkopen. Is dat mogelijk? JA. Want als het echt allemaal klopt, hoef je niet eens te verkopen op een “verkoperige manier”, dan stroomt het en voel je gewoon dat het klopt. Maar soms hebben jouw cliënten wel even het laatste zetje nodig! We zoeken naar een manier die bij jou past. 

Je weet jouw geldverhaal en waar jouw blokkades liggen

Geld vragen.. Het hoort erbij. Maar soms is dat best lastig! Wat heb je meegekregen van thuis? Hoe denk je over geld en over overvloed? Wat vind je jezelf waard?

We hebben afgerekend met beperkende overtuigingen die jou “klein” maken

Als je praktijk nog niet loopt zoals je zou willen, is de kans groot dat je jezelf nog klein houdt en dat er beperkende overtuigingen in de weg zitten. Wat houdt jou nog tegen om echt voor je praktijk te gaan? Welke belemmerende gedachtes heb jij, die misschien zelfs onbewust zijn? Met de paarden gaan we op onderzoek uit naar wat jij denkt over jezelf en over je praktijk en hoe dit jou belemmert. Vervolgens onderzoeken we wat je nodig hebt om hier anders mee om te gaan en om gedrag te veranderen. 

Je weet hoe je je tijd efficiënter kunt besteden

We hebben allemaal evenveel tijd. Tijd komt niet meer terug! Waar besteed je je tijd aan? Waar is je focus? Hoe kun je meer bereiken in minder tijd? Waar lekt je energie op weg? Allemaal dingen die we gaan onderzoeken. 

Interesse in het programma, vraag dan een strategiesessie aan!

Samen onderzoeken we of dit programma bij je past. 

 

Hoe zien de live dagen eruit?

Ochtend > Paardencoaching

‘s Ochtends gaan we aan de slag met jou! Het gaat allemaal om jou want jij bent tenslotte je bedrijf. Ik neem je mee op reis door jouw persoonlijke ontwikkeling en je mindset. Dit doen we met de hulp van de paarden.

Middag > Marketingtraining

‘s Middags gaan we aan de slag met jouw bedrijf! Ik vertel je over marketing en strategie, zodat je jezelf echt zichtbaar kunt gaan maken.  

Werken met paarden: snel naar de kern!

Werken met de paarden aan je praktijk voor meer cliënten, waarom eigenlijk? Waarom is het werken met de paarden zo effectief?

Ze geven je hele snelle inzichten vanuit hun natuurlijke gedrag. Paarden zijn prooi- en kuddedieren. Paarden zijn heel sensitief omdat dat belangrijk is om te kunnen overleven. Ze scannen continu hun omgeving om te kijken of ze nog wel veilig zijn. In de kudde is er één die de leider is, die de kudde veilig houdt. Als je met het paard in de bak staat, vorm je een mini kudde. Wie zorgt ervoor dat het veilig is? Ben jij de leider, of moet het paard de leiding nemen? 

Paarden reageren op jouw gedrag. Als je je gedrag NU verandert, verandert het gedrag van het paard ook. Zo zal het paard anders reageren als jij rustiger, of juist drukker bent. En ook als jij stevig in je schoenen staat, of juist onzeker bent. Je bent je er misschien zelf niet bewust van, maar er gebeurt zoveel in je lijf. Daar reageert een paard op. Ze reageren dus vanuit natuurlijk gedrag, zonder oordeel. Ze kunnen je niet verstaan, wat mensen natuurlijk wel kunnen, maar ondanks de woorden reageren ook mensen grotendeels op lichaamstaal. Kortom: je patronen worden makkelijk zichtbaar. Wat er in de bak gebeurt, is een mooie afspiegeling van hoe jij in het dagelijks leven reageert op situaties.

Het werken met de paarden zorgt voor snelle inzichten. Je komt snel tot de kern. 

Tijdens het programma ga je verschillende soorten sessies en oefeningen ervaren met de paarden. Zowel groepssessies, als individuele sessies. Zowel met vaste opdracht, als zonder opdracht en volledig vanuit intuïtie. Paarden reageren altijd op jou. 

Jij bent je praktijk! Wat er gebeurt als jij met de paarden in de bak staat, dat gebeurt ook in jouw dagelijks leven en in je praktijk. 

Word de beste versie van jezelf en zet je praktijk krachtig de wereld in! Na dit programma:

 

Voel je duidelijk wat jouw onderscheidt en weet je hoe je dit de wereld in kunt zetten. Je voelt vanuit je tenen dat dit is wat je te doen hebt met je praktijk! 

Je maakt jezelf zichtbaar via verschillende kanalen, die bij jou passen. Anderen merken je op en je wordt steeds zichtbaarder. Ieder stapje draagt bij aan jouw krachtige missie!

Volgers zijn nieuwsgierig en hebben al zoveel van je gezien, dat ze contact opnemen. 

Jij weet ze vervolgens op een liefdevolle manier jouw dienst te verkopen, omdat dit het beste aanbod is wat je te bieden hebt en helemaal is afgestemd op jouw ideale cliënt. 

Je hebt focus en weet hoe je jezelf kunt motiveren als het even niet stroomt. 

Je hebt inzicht in je angsten en hoe die beperkend werken op groei en verbreekt patronen. 

Je weet hoe je je marketing op een integere, liefdevolle manier kunt inzetten en daadwerkelijk jouw ideale cliënt kunt bereiken.

Je hebt een lange termijn strategie staan waar je iedere week aan werkt. Daarnaast weet je wat je NU kunt doen om nieuwe cliënten te krijgen, want dat hebben we samen uitgevogeld en getest. 

Advertenties staan klaar in je advertentiebeheer om opnieuw te draaien en je weet wat wél en niet werkt. 

Je hebt nieuwe cliënten! Hoeveel kan ik natuurlijk niet voorspellen, maar dat je nieuwe cliënten hebt, is één ding dat zeker is. 

Stop met jezelf klein houden! Je verdient het om groot te denken en de acties te nemen die bij jouw missie horen.

Hoe werkt dat praktisch? Wat bereiken anderen doordat ze met mij aan slag zijn gegaan? Wat voorbeelden:

Liesbeth – Testen voor hoogbegaafde kinderen

Wordt gezien als expert in de markt en heeft een wachtlijst

Liesbeth neemt IQ testen af om te testen of kinderen hoogbegaafd zijn. Zij heeft een gratis test opgezet, die we via advertenties bij haar doelgroep onder de aandacht gebracht hebben. We betaalden 22 cent gemiddeld per nieuwe inschrijving voor een aanvraag van een gratis test! Vanuit daar kwamen de aanvragen voor nieuwe betaalde testen vanzelf. Ze heeft nu regelmatig een wachtlijst van een maand. Via mond-tot-mond reclame ging Liesbeth’s naam als een lopend vuurtje. Haar klanten zijn tevreden en de klanten komen zonder veel marketing.

Katja – Paardencoach

Maakt grote sprongen en verdubbelde haar omzet de eerste twee maanden

Katja werkt als coach en therapeut met de hulp van paarden en verkoopt 1-op-1 therapietrajecten van tussen de €300 en €750 euro per persoon. Haar ideale cliënten zijn mensen die een ingrijpende gebeurtenis hebben meegemaakt, waardoor hun leven tijdelijk op zijn kop staat (scheiding, overlijden, burnout, ontslag etc). We hebben een Facebookadvertentiestrategie opgezet waardoor mensen zich laagdrempelig aanmelden voor een betaalde eerste sessie. Vanuit die eerste sessie verkoopt Katja haar trajecten. Dit hebben we uitvoerig getest. Dit is de basis geworden van haar bedrijf. We weten wat het ongeveer kost om mensen een eerste sessie te laten boeken, en weten dus hoeveel geld we in advertenties moeten steken. De eerste maand dat we dit gingen implementeren (de basis van haar bedrijf stond toen al) haalden we haar omzetdoel voor de eerste maand. De tweede maand hebben we dit verdubbeld. Katja is ondertussen al meer dan 4 jaar bezig en draait goed. 

Annelies – Massagetherapeut

Heeft een volle praktijk met cliënten waar ze blij van wordt

Annelies deed in eerste instantie niks aan marketing. Ze had eigenlijk geen idee hoe dat moest. De paardencoaching heeft ervoor gezorgd dat ze met beide benen in haar praktijk is gaan staan en zichtbaar durfde zijn. Ze heeft een nieuwe website gemaakt die duidelijk haar boodschap naar buiten brengt: luister naar het gefluister van je lijf. Kortom: wat hebben je fysieke ongemakken je te vertellen? We hebben haar aanbod vernieuwd, haar social media opgezet en op haar website zeer specifieke pagina’s gemaakt met als doel om potentiële cliënten door hun klantreis te begeleiden. Via een advertentiestrategie verkopen we haar introductietraject van 3 massages. Het resultaat? Van maximaal 5 naar iedere week 15 tot 20 massages voor een tarief waar ze blij van wordt. Cliënten komen terug, en ze trekt de cliënten aan die echt bij haar passen en waar ze zelf blij van wordt. Annelies haar praktijk draait ondertussen al 5 jaar volgens deze strategie en het werkt nog steeds.

Marcel – Expert voor chronische rug- schouder – nekklachten 

Bereikt blijvende resultaten met cliënten in trajecten

Marcel helpt mensen met rug- schouder en nekklachten. Hij biedt trajecten aan tussen de €1000 en €2000 euro. Zijn cliënten zijn sceptisch en hebben vaak al veel geprobeerd wat helaas niet geholpen heeft. Om de drempel te verlagen hebben we een Resetsessie opgezet, een laagdrempelige betaalde kennismakingssessie. Die verkopen we rechtstreeks vanuit advertenties aan nieuwe mensen met klachten. Omdat we zo specifiek zijn in onze boodschap en op de website, voelen zijn cliënten zich echt gezien en gehoord. Als ze eenmaal langs zijn geweest, komen ze vaak nog een paar keer terug of verkoopt hij een traject. We gaan nu kijken workshops ook iets voor hem zijn.  

 

In dit programma focussen we op hoe jij meteen je eerste euro’s kunt gaan verdienen. Praktische en duidelijke stappen dus!

We ontwikkelen een goede basis, zodat je vanuit daar verder kunt bouwen.

Doelgroep & boodschap

Wie ben jij, en wat maakt je uniek? Dat zetten we om naar krachtige teksten en een duidelijke propositionering zodat anderen in jouw omgeving weten wie je bent en wat je doet.

 

Aanbod

We kijken naar jouw toolbox met alles wat je erin hebt zitten. Wat is het beste aanbod wat je te bieden hebt? Waar word jij blij van en je cliënten ook? En wat is een laagdrempelig aanbod om te beginnen?

 

Website

We zorgen dat je website staat als een huis. Of we maken in ieder geval een aantal landingspagina’s die zichzelf verkopen! Websiteteksten zorgen juist voor succes, of dat succes uitblijft. 

 

Duidelijke strategie voor je praktijk

Less is more! Hoe minder je hebt om op te focussen, hoe makkelijker om je doelen te bereiken. We kijken naar wat je wil bereiken en naar hoe we daar gaan komen, op een manier die bij jou past.

 

Duidelijke social media strategie

We zorgen dat je zichtbaar bent online (als je doelgroep daar zit). Op een frequentie die bij jou past. We zoeken uit welke berichten goed scoren. Ook kijken we hoe je je bereik kunt vergroten, want dat is immers het belangrijkste! Ik ga je daarmee helpen!

 

Effectieve Facebook / instagramadvertenties

Adverteren is echt mijn expertise. Ik heb high end cursussen gevolgd hiervoor en veel getest bij andere coaches en therapeuten. De beste manier om je bereik te vergroten en nieuwe cliënten te werven, als je strategie maar goed is. 

 

Offline strategie

De meeste mensen waarmee ik werk, werken live. Je bent dan plaatsgebonden. En daarom kan een goede offline strategie super handig zijn, zeker als je kijkt in je huidige netwerk en bijvoorbeeld bij oud-cliënten en doorverwijzers.

 

E-mailmarketing & weggevers & Bloggen & SEO

We besteden hier aandacht aan, maar deze onderwerpen zijn vooral vooral interessant voor de lange termijn marketingstrategie. We kijken eerst of dit bij je past en in hoeverre dat belangrijk is om toe te passen in je huidige strategie.

 

Liefdevol Verkopen

Al doe je nog zoveel aan marketing, als je niet kunt verkopen, dan zul je niks bereiken. We kijken hoe je op een liefdevolle manier kunt gaan verkopen. 

 

Praktische informatie over de live dagen

Het Sparkling Business Programma vindt plaats bij SoulHorses in Lille, net over de grens in België.  

Het programma bestaat uit 3 live dagen. De dagen duren van van 10:00 tot 16:00 uur en zijn compleet verzorgd met koffie, thee, iets lekkers en lunch. De locatie waar we werken ligt in de natuur, waardoor je heerlijk tot rust kunt komen. We werken met de 10 paarden van Nathalie (de eigenaresse), allemaal super lief en met hun eigen karakter.

We werken met een groepje van 4 gelijkgestemden coaches en therapeuten, waardoor er vollop aandacht is voor iedereen zijn persoonlijke proces en praktijk. 

De 1-op-1 coaching voor de advertentiecampagne plannen we uiteraard in overleg. 

Data van het programma:

De data van de trainingsdagen en de implementatiemiddagen worden gepland in overleg, via een datumprikker.  

Er start een nieuw programma in mei.

 

Wat anderen zeggen over mij & mijn coaching

De investering in jezelf

Gun jezelf deze magische reis!

Hoe zou het zijn als je echt al die mensen kan helpen, die je zo graag wil helpen? Hoe zou het zijn als je geen baan ernaast hoeft te hebben, maar je gewoon van je praktijk kunt leven? Hoe zou het zijn als je zelf je tijden in kunt delen? Hoe zou het zijn om iedere dag anderen te inspireren? Hoe zou het zijn om groot te denken? Jezelf nu echt zichtbaar te maken? Te gaan staan voor wat je kunt? 

Als je hart een sprongetje maakt en je diep van binnen voelt dat je de wereld meer te bieden hebt, wil ik je van harte uitnodigen om mee te doen met het Sparkling Business Programma!

De combinatie tussen het werken en de paarden, de live dagen, de online ondersteuning, de advertentiecampagne, de implementatiemiddagen en de 1-op-1 coaching gaan je echt verder brengen! Ik heb alles wat ik weet in dit unieke programma gestopt! Het gaat te gek worden! 

 Meedoen aan het Sparkling Business Programma?

Ik nodig je uit voor een kennismaking.

Voel je dat dit programma bij je past? Dan wil ik je heel graag persoonlijk spreken en jou leren kennen. We stemmen dan samen af of dit het juiste moment is om te starten.  We kunnen uiteraard even bellen, maar je bent ook welkom voor een kopje thee bij de paarden!

Vul hieronder je gegevens in, dan neem ik contact op om een afspraak in te plannen. 

[activecampaign form=29]

Hoe werkt de betaling van het Sparkling Business Programma?

Je krijgt van mij twee weken voor de start een factuur toegestuurd. Je kunt betalen in 3 termijnen (zonder extra kosten). 

Ik weet niet zeker of dit wat voor me is, wat nu?

Geen probleem, dan bel ik graag even met je om jouw verhaal door te spreken! Stuur even een mailtje naar ilaria@coloursofhappiness.n met je telefoonnummer, dan bel ik je zo snel mogelijk.

Ga ik dit wel terugverdienen?

Belangrijk is vooral om te kijken wat dit programma je gaat opleveren, en dat is echt een life changing ervaring. Ik ga je zoveel leren waar je de rest van je leven profijt van hebt! Als je echt ACTIE gaat nemen, dan ga je dit zeker terugverdienen. Ik ga je helpen zoveel ik kan, daarom zit er ook 1-op-1 coaching in het programma, maar jij bent uiteindelijk jouw praktijk en je zult dus zelf de stappen moeten nemen. 

Ik kan een datum niet tijdens de live dagen, wat nu?

Neem even contact op, dan kijken we we wat we hiermee kunnen. 

Nu is niet het goede moment, kan het nog een andere keer?

Op dit moment weet ik nog niet of er een volgende ronde komt. 

Ik ben pas net begonnen met de praktijk, is het dan wat voor mij?

Als je pas net begonnen bent, is het juist goed om meteen een goede basis neer te leggen voor je bedrijf. In dit programma krijg je echt alle kennis om een vliegende start te maken met je praktijk. Ik sta naast je! Je gaat overtuigingen uit de weg ruimen en een duidelijk plan opzetten. Hoe mooi is het als je daar meteen mee aan de slag kunt? Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Ik wil het je graag leren.

Ik ben nog niet begonnen, ik doe nog een opleiding. Kan ik ook meedoen?

Dat ligt er een beetje aan…. Wil je binnen nu en 3 maanden starten met je praktijk? Dan wel. Als je langer wil wachten, kun je misschien beter in een eventuele volgende editie meedoen of op een andere manier mijn hulp inschakelen. Neem even contact op, dan bellen we. 

Make visible what, without you, might perhaps have never been seen.