Marketing Inspiratie Workshop bij de paarden

Geef je praktijk een boost - kom de kracht van paardencoaching & intuïtieve marketing ervaren.

 

Donderdagmiddag 11 april | 13:00 – 15:30

Reserveer plek

Marketing Inspiratie Workshop bij de paarden

Geef je praktijk een boost - kom de kracht van paardencoaching & intuïtieve marketing ervaren.

 

Donderdagmiddag 11 april | 13:00 – 15:30

Reserveer plek

Loopt je praktijk nog niet zoals je zou willen?

Weet je wel een beetje wat je moet doen maar heeft het nog niet zoveel effect? Of lukt het je maar niet om door te pakken en echt je schouders te zetten onder die websiteteksten, die social media campagne of je flyers? Heb je last van uitstelgedrag? Of vind je het eng om echt voor jezelf te gaan staan en ben je bang dat anderen het toch beter kunnen? Herkenbare hobbels, waar je wel wat mee moet!

Je bent jouw praktijk ooit gestart met een droom…. Maar dat is nog niet zo makkelijk, want om iedere dag jouw droomwerk te kunnen doen, moet je zichtbaar zijn. Soms kan het het ondernemerschap best pittig zijn. Er komen dingen bij kijken die je nog nooit gedaan hebt of die je liever niet zou willen doen. En soms doe je echt super hard je best, maar blijven de resultaten uit en begrijp je niet hoe het komt.

Het ondernemerschap is wat mij betreft de meest persoonlijke reis in je leven. Je moet continu uit je comfortzone om te kunnen groeien! Steeds is er weer een nieuwe stap die je mag nemen.

Daarom geef ik trainingen voor coaches en therapeuten,  waar marketing en coaching met paarden samenkomen en je gaat werken aan jezelf en je praktijk.

Je hoeft het niet meer alleen te doen, we doen het samen!

Ilaria Caputo – Colours of Happiness

Ik, Ilaria, help coaches en therapeuten met hun (online) zichtbaarheid. Dit doe ik door te werken aan mindset, strategie en marketing.

Als marketing specialist leer ik je om een strategie op te zetten waar je de juiste klanten mee bereikt, maar die wel echt bij JOU past. Ik help je waar nodig met de uitvoering en zorg dat technische hobbels geen probleem meer vormen. Ik heb al veel mensen zoals jij mogen helpen met marketing, waardoor zij nu iedere dag met veel liefde aan hun doelen verder bouwen, met resultaat.

Ik ervaar het ondernemerschap als de meest persoonlijke reis die er is. Zichtbaar zijn, je prijs vragen, voor jezelf gaan staan zorgt ervoor dat je iedere keer weer uit je comfortzone gaat. Patronen van vroeger en stemmetjes in je hoofd kunnen je tegenhouden om echt voor je praktijk te gaan staan. Daarom werk ik ook als coach en therapeut met de hulp van paarden om jouw beperkende overtuigingen aan te pakken en je mindset te veranderen. 

Ik geloof dat je wonderen kunt creëren met je bedrijf, zowel voor jouw cliënten als voor jezelf.

Wat gaan we doen tijdens de Marketing Inspiratie Workshop bij de paarden?

Zelf kort ervaren wat paardencoaching voor jou kan doen

Korte marketing impact oefening om je zichtbaarheid te vergroten

De paarden ontmoeten en de locatie bekijken

Mij als persoon leren kennen en ervaren of ik de geschikte persoon ben om jou verder te helpen met jouw praktijk

Uitleg over het Sparkling Business Programma en de opbouw 

Al je vragen stellen over het programma

Praktische informatie

De workshop vindt plaats op donderdag 11 april bij Zorgboerderij en Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&Ziel in Oirschot (vlakbij Tilburg). 

De Marketing Inspiratie Workshop duurt van van 13:00 tot 15:30 uur en is compleet verzorgd met koffie, thee, iets lekkers. De locatie waar we werken ligt in de natuur, waardoor je heerlijk tot rust kunt komen. We werken met de paarden Milo, Gaby, Anita, Mayke en Stella, allen super lief en met een heel eigen karakter. Er zijn geen kosten aan deze workshop verbonden. 

 Als je na deze workshop verder wil met werken aan je praktijk, dan kun je meedoen met het Sparkling Business Programma met de paarden. 

Waarom geef ik deze Marketing Inspiratie Workshop gratis?

Ik weet hoe moeilijk het is om als starter je praktijk op te bouwen. Waar moet je beginnen? Hoe moet je jezelf profileren? Hoe kun je zorgen dat je de juiste dingen doen, die ook nog bij jou als persoon passen. Waarschijnlijk ben je hoogsensitief en ben je het niet zo gewend om achter de computer te zitten om je marketing te doen…

Ik geloof dat marketing ook liefdevol en zacht kan zijn. Het is mijn doel om dit jaar 100 coaches en therapeuten te inspireren in mijn workshops bij de paarden. Daarom deze workshop! We werken met kleine groepjes, dus 100 mensen is best een uitdaging. 

Daarnaast heb ik een te gek en life changing programma opgezet, namelijk het Sparkling Business Programma . Dit is een 4-maanden programma waarbij je wordt ondergedompeld in live trainingsdagen met de paarden, een online community, 1-op-1 coaching en hulp bij de uitvoering. Ik doe er alles aan om samen met jou jouw praktijk krachtig van de grond te krijgen! Een uniek programma waarin marketing en coaching met de hulp van paarden samenkomen. Paarden brengen jou meteen naar de kern. 

Dit programma is waar ik ontzettend blij van word en ook echt in geloof! Dus als jij voelt dat je ondersteuning wil bij het opzetten van je praktijk, is dit meteen een mooie kans om kennis te maken met mij en mijn manier van werken.

Inschrijven voor de Marketing Inspiratie Middag bij de paarden