Marketing Inspiratie Workshop bij de paarden

Geef je praktijk een boost - kom de kracht van paardencoaching & intuïtieve marketing ervaren.

 

Donderdagochtend 13 juni | 09:30 – 13:00 | €25 euro excl. btw

Reserveer plek

Marketing Inspiratie Workshop bij de paarden

Geef je praktijk een boost - kom de kracht van paardencoaching & intuïtieve marketing ervaren.

 

Donderdagochtend 13 juni | 09:30 – 12:30 | €25 euro excl. btw

Reserveer plek

Loopt je praktijk nog niet zoals je zou willen?

Weet je wel een beetje wat je moet doen maar heeft het nog niet zoveel effect? Of lukt het je maar niet om door te pakken en echt je schouders te zetten onder die websiteteksten, die social media campagne of je flyers? Heb je last van uitstelgedrag? Of vind je het eng om echt voor jezelf te gaan staan en ben je bang dat anderen het toch beter kunnen? Herkenbare hobbels, waar je wel wat mee moet!

Je bent jouw praktijk ooit gestart met een droom…. Maar dat is nog niet zo makkelijk, want om iedere dag jouw droomwerk te kunnen doen, moet je zichtbaar zijn. Soms kan het het ondernemerschap best pittig zijn. Er komen dingen bij kijken die je nog nooit gedaan hebt of die je liever niet zou willen doen. En soms doe je echt super hard je best, maar blijven de resultaten uit en begrijp je niet hoe het komt.

Het ondernemerschap is wat mij betreft de meest persoonlijke reis in je leven. Je moet continu uit je comfortzone om te kunnen groeien! Steeds is er weer een nieuwe stap die je mag nemen.

Daarom geef ik trainingen voor coaches en therapeuten,  waar marketing en coaching met paarden samenkomen en je gaat werken aan jezelf en je praktijk.

Je hoeft het niet meer alleen te doen, we doen het samen!

Ilaria Caputo – Colours of Happiness

Ik, Ilaria, help coaches en therapeuten met hun (online) zichtbaarheid. Dit doe ik door te werken aan mindset, strategie en marketing.

Als marketing specialist leer ik je om een strategie op te zetten waar je de juiste klanten mee bereikt, maar die wel echt bij JOU past. Ik help je waar nodig met de uitvoering en zorg dat technische hobbels geen probleem meer vormen. Ik heb al veel mensen zoals jij mogen helpen met marketing, waardoor zij nu iedere dag met veel liefde aan hun doelen verder bouwen, met resultaat.

Ik ervaar het ondernemerschap als de meest persoonlijke reis die er is. Zichtbaar zijn, je prijs vragen, voor jezelf gaan staan zorgt ervoor dat je iedere keer weer uit je comfortzone gaat. Patronen van vroeger en stemmetjes in je hoofd kunnen je tegenhouden om echt voor je praktijk te gaan staan. Daarom werk ik ook als coach en therapeut met de hulp van paarden om jouw beperkende overtuigingen aan te pakken en je mindset te veranderen. 

Ik geloof dat je wonderen kunt creëren met je bedrijf, zowel voor jouw cliënten als voor jezelf.

Wat gaan we doen tijdens de Marketing Inspiratie Workshop bij de paarden?

Zelf kort paardencoaching ervaren en mooie inzichten opdoen voor hoe je nog steviger in jouw praktijk kunt staan

Korte marketing impact oefeningen om je zichtbaarheid te vergroten

Focus bepalen en doelen stellen, om vervolgens uit te werken hoe je hier kunt komen

Praktische informatie

De workshop vindt plaats op donderdag 13 juni bij Zorgboerderij en Bewustzijnscentrum Vanuit Hart&Ziel in Oirschot (vlakbij Tilburg). 

De Marketing Inspiratie Workshop duurt van van 09:30 tot 12:30 uur en is compleet verzorgd met koffie, thee, iets lekkers. De locatie waar we werken ligt in de natuur, waardoor je heerlijk tot rust kunt komen. We werken met de paarden Milo, Gaby, Anita, Mayke en Stella, allen super lief en met een heel eigen karakter. 

De investering is €25 euro exclusief btw. Zo kun je laagdrempelig kennismaken en je praktijk een boost geven!

Ik kan wel uren praten over marketing en het ondernemerschap. Uiteraard ga ik je zoveel mogelijk kennis meegeven. Deze training gaat je inspireren en een zetje geven, maar er is nog veel meer kennis nodig om je praktijk verder te laten groeien. Als je na deze workshop nog extra begeleiding wil, dan kun je meedoen met het Sparkling Business Programma met de paarden. 

Inschrijven voor de Marketing Inspiratie Workshop bij de paarden

[activecampaign form=31]