Je praktijk dicht door Corona, wat nu?

DOWNLOAD DE HANDLEIDING MET PRAKTISCHE TIPS & DUIDELIJKE STAPPEN.

We zoomen in op hoe om te gaan met huidige cliënten, het aantrekken van nieuwe cliënten & hoe je je marketing nu kunt inrichten. 

Weer focus & vernieuwde inspiratie

Helpt je uit je comfortzone

Kijkt naar de mogelijkheden & kansen 

Het ondernemerschap dwingt je om flexibel te zijn!

Hi, ik ben Ilaria! Ik help coaches en therapeuten met het laten groeien van hun praktijk. Ik heb al honderden coaches en therapeuten 1-op-1 en in kleine groepjes mogen begeleiden, waarbij de focus altijd lag op het aantrekken van nieuwe cliënten. Maar hoe zit het nu, nu iedereen thuis moet blijven door Corona?

Niemand was hierop voorbereid. Corona, het was er opeens en gooide letterlijk alles plat. Veel coaches en therapeuten die live met cliënten werken moesten hun praktijk dichtgooien en hebben nu geen werk. Behoorlijk vervelend!

Wat nu dan? Wat is nu belangrijk om te blijven doen, zodat je toch blijft groeien met je praktijk en je er juist sterker uitkomt als je praktijk weer open kan.

In deze praktische handleiding vertel ik je welke stappen je kunt nemen voor huidige cliënten, het aantrekken van nieuwe cliënten en wat je juist wel en niet kunt doen op het gebied van marketing.  

Ik denk graag met je mee!

Inspiratie opdoen om te blijven groeien met je praktijk?

Schrijf je in om wekelijks tips te ontvangen & ontvang de Gratis Handleiding “Mijn praktijk is dicht door Corona, wat nu?”. 

Wil je weten hoe ik omga met je gegevens? Lees dan de privacyverklaring. Iedere mail die je van me krijgt is met veel liefde opgesteld. Je kunt je onderaan iedere mail uitschrijven.