Sparkling Business Community

Stok-achter-de-deur 6 maanden coachprogramma voor coaches en therapeuten die willen groeien met hun praktijk

Stok-achter-de-deur voor coaches en therapeuten

6 maanden online coachprogramma zodat je ECHT in actie komt. Want de kennis heb je ondertussen wel. Je weet al best wat van marketing en pakt nieuwe informatie snel op. Je weet ook best hoe je cliënten naar je toe kunt trekken. Je hebt alleen af en toe een zetje nodig om er echt mee aan de slag te gaan!

Herken je je hierin?

Vind je het lastig om in actie te komen? Maak je een goede planning, maar loopt je dag altijd uit op de een of andere manier?

Doe je van alles om zichtbaar te worden, maar is het lastig om consequent te blijven?

Heb je veel ideeën en mis je soms gewoon iemand waar je je ideeën tegenaan kunt houden?

Vind je het spannend om groter te denken? En om vooral groter te gaan “doen” en dus de stappen te nemen om daarbij horen?

Ben je blij met waar je nu staat, maar besef je je ook dat je meer in je mars hebt, maar komen er allerlei beperkende stemmetjes voorbij die zorgen dat je dingen uitstelt

Heb je behoefte aan coaching, maar vooral aan een stok achter de deur, omdat je best wel weet wat je moet doen, maar het soms gewoon niet DOET.

Stop met jezelf klein houden!

Samen is het leuker en ga je sneller!

Ik ben Ilaria. Ik help coaches en therapeuten met hun (online) zichtbaarheid, door te werken aan marketing, strategie en mindset. 

De grootste belemmering bij mezelf én bij mijn klanten is dat we onszelf KLEIN houden. En dat we daardoor niet in actie komen. Want wie ben jij nou eigenlijk, om groot te denken?! 

Het lastigste aan jezelf zichtbaar maken en cliënten aantrekken is niet dat je de kennis niet hebt; het lastigste is dat je jezelf continu saboteert, als je weer een nieuwe stap moet zetten. Dat je continu groeipijn ervaart, als je next level wil gaan. Hoe fijn zou het zijn als je een stok achter de deur hebt die jou steunt als het lastig wordt? Precies daarom heb ik deze Community opgericht. Je krijgt online coaching, precies wanneer jij het nodig hebt. Zodat je ECHT stappen maakt, en niet langer dan nodig in je eigen “uitstelgedrag” en proces blijft hangen. You can do much more than you think!

Ik gun het jou om ook uit je comfortzone te gaan en te groeien met je praktijk! Ik gun je een fijne groep mensen om je heen waar jij altijd je verhaal kunt delen. Ik gun het jou dat je echt zichtbaar wordt met je praktijk en groeit als nooit te voren! 

Het lijkt me te gek om samen aan de gang te gaan met je marketing, strategie en mindset. Ik loop graag een half jaar mee in jouw proces!

Liefs,

Ilaria 

6 maanden samen aan de slag in de Sparkling Business Community!

KENNIS

Iedere week een inspiratieopdracht & nieuwe kennis

SAMENWERKEN

Een groep vol inspirerende coaches en therapeuten vol kennis

COACHING & GEZELLIGHEID

Iedere week een live Q&A voor je vragen

SAMEN OP REIS

Een schop onder je kont om echt je doelen te behalen!

Wat houdt de Sparkling Business community precies in?

De Sparkling Business Community is een online coachprogramma, waarbij ik je help om iedere keer weer de stappen te nemen die voor jou op dat moment belangrijk zijn om next level te gaan. Aangezien jouw praktijk en jouw persoonlijke proces altijd anders is dan bij anderen, help ik je gewoon bij waar je op dit moment staat. Het gemeenschappelijke doel wat iedereen in de community heeft is: zichtbaarder worden en je praktijk laten groeien.

Ik geloof dat kennis niet jouw probleem is. Ik geloof vooral dat je jezelf in de weg zit, en daarom niet vooruit komt. Dat je jezelf saboteert om echt actie te gaan nemen. De community is een stok achter de deur om ECHT actie te ondernemen. Toch een gebrek aan kennis op het gebied van marketing en zichtbaar worden? Daar is uiteraard ook aandacht voor!

Dit kan je verwachten:

Maandag

Iedere week een doel stellen

Op maandag stel je één doel voor die week. Geen tien, maar één. Zodat je weet waar je focus is en zodat je daar ook echt actief mee aan de slag gaat. 

Dinsdag

Iedere week een opdracht 

Je krijgt iedere week een opdracht over een bepaald thema die je voor jezelf kunt uitwerken, en die weer zorgt voor inzichten in jezelf.

Iedere week een live Q&A 

Iedere week kom ik live in de groep om vragen te beantwoorden en het thema van de week te bespreken.

Vrijdag

Iedere week je successen delen

Op vrijdag deel je wat je deze week allemaal al bereikt hebt, waar je dankbaar voor bent en waar je trots op bent. Zodat je je blijft beseffen wat je allemaal al bereikt hebt en anderen inspireert! 

Met welke thema’s gaan we aan de slag?

IDEALE CLIËNT

Wie is het? Hoe pas je je aanbod hierop aan? Hoe kun je je ideale cliënt vinden? 

TEKSTEN SCHRIJVEN & STORYTELLING

Hoe schrijf je goede teksten die echt je doelgroep aanspreken en zorgen voor aanvragen?

AANBOD BEPALEN

Wat is het beste aanbod voor je cliënt en wat maakt jou daarmee uniek? Hoe kun je zorgen voor continutiteit en dat cliënten dus vaker terugkomen?

MINDSET

Welke dingen houden jou tegen om de volgende stap te nemen in je praktijk? Hoe ga je om met angsten en beperkende overtuigingen?

FOCUS

Waar focus je op en vooral: hoe kun je focus houden?

SOCIAL MEDIA 

Wat plaats je wel en wat plaats je niet? Hoevaal plaats je iets? Op welke kanalen? Wat zijn bewezen technieken die goed werken voor coaches en therapeuten? Wat moet je wel of juist niet doen bij het adverteren?

WEBSITE

Wat moet je veranderen op je website om meer cliënten aan te trekken? Hoe kom je je websit e optimaliseren voor je cliënten? Wat moet je erop zetten of juist eraf halen?

SPECIALISEREN

Wat maakt jou anders dan anderen? Hoe kun je je specialiseren? En hoe kun je dit communiceren?

BEREIK VERGOTEN

Wat kun je doen om zichtbaarder te worden? Hoe kun je zorgen dat meer mensen jou kennen? 

LIEFDEVOL VERKOPEN

Wat kun je doen om potentiële cliënten over de streep te halen, zonder te pushen?

Praktisch

Na je aanmelding word je toegevoegd aan een online Facebookgroep. Daar vindt alle coaching plaats! Makkelijk en voor iedereen toegankelijk. 

BONUS!!!!: Zichtbaarheidsdag met de paarden!

Ik wil je graag een vliegende start geven. Daarom krijg je als bonus één live dag waarin we werken aan je marketing, strategie en je mindset. Dit doen we met maximaal 4 personen, zodat er ruimte is voor iedereen zijn eigen proces. 

’s Ochtends werken we aan je mindset en je beperkende overtuigingen, samen met de paarden. Paarden spiegelen oordeelloos je gedrag. 

’s Middags geef ik je een marketingtraining en leer ik je alles over hoe je marketing kunt inzetten om jezelf zichtbaar te maken bij jouw ideale cliënten. 

Ik heb deze Zichtbaarheidsdag al vele malen gegeven en hij is super succesvol! Deze training zorgt ervoor dat je echt stappen gaat nemen!

Inschrijven voor de Community