Marketingtraining voor paardencoaches

Jezelf onderscheiden als paardencoach & liefdevol meer cliënten aantrekken.

 

Online Dagworkshop | Datum via datumprikker

Reserveer plek

Marketingtraining voor paarencoaches

Jezelf onderscheiden als paardencoach & liefdevol meer cliënten aantrekken.

 

Online Dagworkshop | Datum via datumprikker

Reserveer plek

Eén dag full focus werken aan jezelf en je praktijk.

Ben je paardencoach en loopt je praktijk nog niet zoals je zou willen?

Jij bent jouw praktijk ooit gestart met een droom… namelijk om anderen te begeleiden met de hulp van paarden. Je weet hoe krachtig het is en je zou het wel van de daken willen schreeuwen, maar de reacties van de buitenwereld zijn wisselend.

Sommigen zijn enthousiast en willen het best een keer proberen, terwijl anderen er niks van begrijpen en snel over iets anders beginnen. Ook gemeentes en instanties waarmee je moet of wil samenwerken reageren wisselend.

Je wil graag groeien, misschien zelfs je baan opzeggen en fulltime voor je praktijk gaan, maar je weet even niet goed hoe. Die prijs ook… dat blijft ook wel een dingetje. Hoeveel kun je nou eigenlijk vragen?

Je doet wel wat aan marketing, maar je zou liever gewoon met je paarden willen werken. Doen waar je voor gemaakt bent. De marketing heeft ook nog niet zoveel effect als je zou willen. Klanten staan niet echt bepaald in de rij. Daarnaast moet je natuurlijk steeds weer nieuwe cliënten werven en dit brengt wel wat stress met zich mee.

Daarnaast is zichtbaar worden ook best een dingetje… Doe je het wel goed? Wat zouden anderen van je vinden? En ook… wat maakt jou anders dan de paardencoach bij jou om de hoek?

Het ondernemerschap is wat mij betreft de meest persoonlijke reis in je leven. Je moet continu uit je comfortzone komen om te kunnen groeien! Steeds is er weer een nieuwe stap die je mag nemen. Ik weet hoe lastig het is om als paardencoach fulltime van je praktijk te kunnen leven, als je geen marketingachtergrond hebt. Goed nieuws: marketing kun je leren! 

Daarom organiseer ik, Ilaria, een marketingtraining speciaal voor paardencoaches!

Je hoeft het niet meer alleen te doen, we doen het samen!

Ilaria Caputo – Colours of Happiness

Ik, Ilaria, help coaches en therapeuten om meer cliënten aan te trekken met hun praktijk. Dit doe ik door te werken aan marketing, strategie en mindset in combinatie met paardencoaching. 

Als marketing specialist leer ik jou als paardencoach om een strategie op te zetten waar je de juiste cliënten mee bereikt, maar die wel echt bij JOU past. 

Ik heb altijd al een liefde voor paarden gehad. Ooit wilde ik ook paardencoach worden! Maar die “ooit” voelde echt ver weg. Toen ik een paardencoach en -therapeut mocht begeleiden met haar marketing, kwam ik er pas achter hoe krachtig het de coaching met paarden was. Ik besefte me dat er nog genoeg werk aan de winkel was bij mijn eigen thema’s, ondanks de coachopleiding die ik toen al gedaan had. Het werken met de paarden heeft me ontzettend veel inzichten gegeven in mijn eigen processen, ook voor mijn bedrijf. Het heeft me zoveel gebracht, dat ik besloten heb om dit zelf ook te gaan leren zodat ik mijn eigen klanten hier verder mee kon gaan helpen. In 2018 heb ik de opleiding psychosociale therapie met de hulp van paarden afgerond. Ondertussen zet ik paardencoaching in als aanvulling op mijn marketingtrajecten en organiseer ik Retraiteweekenden met de paarden, samen met mijn paard Toes en de kudde. De paardencoaching zorgt voor transformatie van binnenuit, die we vervolgens met marketing krachtig de wereld in kunnen zetten. 

Aangezien ik me gespecialiseerd heb in marketing voor (paarden)coaches en therapeuten, en zelf ook werk als paardencoach, weet ik hoe de markt in elkaar zit en wat er nodig is om jouw praktijk te laten groeien. Daarom organiseer ik deze dag.

 

Ik geloof dat je wonderen kunt creëren met je bedrijf, zowel voor jouw cliënten als voor jezelf.

In de ideale wereld gaat iedereen net zo makkelijk  naar een paardencoach of -therapeut als naar een psycholoog.

Hoe bijzonder de kracht van het werken met de paarden is, hoef ik jou niet uit te leggen. Maar jij moet het jouw potentiële cliënt wel uitleggen! Want zij weten het nog niet.

Zij weten nog niet, hoe paarden je kunnen steunen als je verdriet hebt. Zij weten niet, hoe goed ze kunnen leren om hun grenzen aan te geven bij paarden. Zij weten niet, dat ze eindelijk echt uit hun hoofd kunnen komen bij de paarden. Zij weten het niet. Dus jij moet het ze vertellen!

Dat is waar marketing om draait. Om bewustwording te creëren bij jouw ideale cliënt. Om je bereik te vergroten. Om meer mensen te helpen.

Ik voel dat we met zijn allen de wereld mogen gaan vertellen over de kracht van coaching en -therapie met de hulp van paarden. Hoe zichtbaarder jij bent, hoe meer mensen te weten komen hoe krachtig het is. Dat is wat we samen te doen hebben en daarom organiseer ik een marketing trainingsdag speciaal voor paardencoaches en equitherapeuten!

 

De marketingtraining is…

Voor jou, als je werkt als paardencoach, equitherapeut of je als ondernemer op een andere manier mensen begeleidt  met dieren, en je wil groeien met je praktijk.

Voor jou, als je al veel verschillende cursussen en opleidingen hebt gedaan, een prachtige locatie ter beschikking hebt met je paarden, maar de cliënten wegblijven.

Voor jou, als je al heel veel (gratis) kennis hebt opgedaan over marketing, maar steeds de acties zelf maar blijft uitstellen omdat je het spannend vindt om jezelf zichtbaar te maken als paardencoach.

Voor jou, als je zoekt naar de volgende stap naar groei binnen jezelf en je praktijk.

Voor jou, als je het liefste werkt vanuit je gevoel en je intuïtie, maar als je regelmatig uit angst in je hoofd schiet omdat de acties die je neemt niet “werken”.

Voor jou, als je het lastig vindt om te vertellen tegen anderen wat je doet en om vervolgens uit te leggen waarom het werken met de paarden zo effectief is.

Voor jou, als je onzeker bent over wat jou anders maakt dan jouw collega’s en je vastloopt op het aanbod dat bij jou past en het vragen van de juiste prijs. 

Voor jou, als je super veel inspiratie en ideeën hebt, maar je niet goed weer hoe je ze uit moet voeren en mensen aan kunt trekken die voor jouw diensten willen betalen.

Voor jou, als je nu bereid bent om de stap te nemen om oude patronen op te ruimen en nu echt actie te gaan ondernemen om je droom te gaan realiseren

Programma

Zichtbaar worden als paardencoach van binnen naar buiten

Ochtend – Zichtbaar worden van binnenuit

‘s Ochtends gaan we aan de slag met jou! Het gaat allemaal om jou want jij bent tenslotte je bedrijf. Ik neem je mee op reis naar jouw unieke positie als ondernemer en we onderzoeken je mindset. 

 

We werken aan de volgende thema’s

Jij: Wie ben jij als mens en als paardencoach? Wat zijn jouw kwaliteiten? Wat maakt jou uniek? Wie wil jij zijn? Hoe kun je dit uitdragen naar buiten? 

Onderscheiden: Hoe kun jij je onderscheiden van collega’s? Wat maakt jou uniek? Wie wil jij zijn? Hoe kun je dit uitdragen naar buiten? 

Zichtbaarheid: hoe zichtbaar ben je? Hoe zorg je ervoor dat je gezien wordt? Hoe kun je meer jouw eigen ruimte innemen in je praktijk?

Beperkende overtuigingen: welke overtuigingen heb jij die jou klein houden en ervoor zorgen dat je niet verder kunt groeien met je praktijk? 

Money Mindset: hoe denk je over geld? Welke prijs kun je vragen voor je diensten? Hoe kun je omgaan met vergoedingen of mensen die het niet willen / kunnen betalen?

Waarde: wat is jouw toegevoegde waarde voor jouw cliënten? En hoe kun je echt gaan staan voor die waarde?

Middag – Zichtbaar worden met je praktijk

‘s Middags gaan we aan de slag met jouw bedrijf! Ik vertel je over marketing en strategie, zodat je jezelf echt zichtbaar kunt gaan maken.  

We werken aan de volgende thema’s

Doelen: waar wil je naartoe werken met je praktijk? En wat zorgt ervoor dat dat nu nog niet lukt?

Cliënten vinden: wie is jouw ideale cliënt? En waar kun je die vinden? Hoe kun je die bereiken? Hoe kun je die overhalen? 

Marketing: hoe werkt marketingpsychologie en wat zijn de mogelijkheden om meer cliënten aan te trekken? Welke acties kun je nemen? Wat werkt wel en niet op social media? Hoe kun je visitekaartjes effectief inzetten in je marketing? 

Cliënten aantrekken op een liefdevolle manier: hoe kun je cliënten aantrekken zonder te “leuren” en zonder iemand over te moeten halen? 

Strategie: hoe kun je zorgen voor een plan in je marketing, wat je steeds weer opnieuw kunt inzetten als je nieuwe cliënten nodig hebt?

Expertstatus: hoe claim je je expertstatus in de markt? Wat kun je daarvoor doen?

Stabiele omzet: hoe zorg je dat cliënten vaker terugkomen en dat jij zelf ook een stabielere omzet krijgt? 

Na de marketingtraining weet je wat je kunt doen om meer cliënten aan te trekken

Je weet wat welke beperkende overtuigingen jou klein houden en je saboteren om te groeien met je praktijk

Je weet wat jou anders maakt dan jouw collega’s en hoe je dit krachtig kunt verwoorden in je marketing

Je voelt wie jouw ideale cliënt is en waarom je zo graag met deze persoon wil gaan werken.

Je weet wat je het beste kunt zeggen als iemand vraagt “Wat doe je eigenlijk?”, zodat mensen wél snappen wat je doet.

Je weet in hoeverre jij flyers, visitekaartjes, social media en andere tools wel of niet moet inzetten om meer cliënten naar je toe te trekken.  

Je kunt pakkende teksten schrijven voor op social media, Je hebt geen gebrek meer aan inspiratie en weet wat wél werkt en waarom.

Je weet wat voor prijs je kunt vragen voor je diensten en hoe je kunt voorkomen dat mensen je tarief te hoog vinden

Je weet hoe je iemand op een liefdevolle manier kunt overhalen om cliënt te worden als iemand wel interesse heeft, maar de stap zelf niet neemt. 

Je weet hoe je ervoor kunt zorgen dat cliënten vaker dan één keer terugkomen, zodat jij een stabieler inkomen hebt

Je weet wat jouw groeipad is. Waar je naartoe wil met je praktijk en hoe je stapje voor stapje hier kunt komen.

Je voelt weer energie om nieuwe stappen te gaan zetten om je praktijk te laten groeien!

Wat andere paardencoaches en -therapeuten zeggen:

Praktische informatie

 

De training duurt van 10:00 tot 16:00 en vindt online plaats via Zoom! Zo kun je altijd mee doen, en hoef je niet ver te reizen. Het voordeel is dat ik je bovendien veel praktijkvoorbeelden kan laten zien via het delen van mijn scherm. Rond half 1 hebben we een uur pauze. 

We werken met een kleine groep (maximaal 6 paardencoaches) en we bepalen de datum van de training via een datumprikker. Zo weten we zeker dat iedereen kan!

Ik hou ervan om de training aan te passen aan de groep, dus je krijgt voor de dag zelf een voorbereidende vragenlijst toegestuurd. Als je die alvast invult, dan weet ik waar iedereen behoefte aan heeft. Uiteraard bekijk ik ook van te voren je website en je social media kanalen! Ik leer je praktijk graag alvast kennen. 

De investering in jezelf

 

Je verdient het om succesvol te zijn met je praktijk als paardencoach!

Ben je het zat dat je maar blijft worstelen met je praktijk? Wil je zo graag met je paarden aan de slag, en ben je het zat dat iets je tegenhoudt om er echt voor te gaan? Wil je beperkende overtuigingen opruimen en leren hoe je de juiste mensen naar je toe kunt trekken? 

Dan wil ik je van harte uitnodigen om naar de Marketingtraining voor Paardencoaches te komen.  Je gaat vol kennis, inspiratie, nieuwe inzichten én nieuwe contacten naar huis. 

Meld je aan voor de marketingtraining voor paardencoaches!

– 2 november 2019 –

[activecampaign form=35]

Vragen waar je vast antwoord op wil!

Hoe werkt de betaling?

Je krijgt van mij een factuur toegestuurd. Je kunt het bedrag dan overmaken. Pas daarna is je inschrijving definitief. 

Bij bestelling van een DUO ticket:

De persoon die het DUO ticket heeft besteld, krijgt één gezamenlijke factuur een paar dagen na inschrijving. Indien je het bedrag wil splitsen met jouw collega, moet je dit onderling regelen. Ik zorg er wel voor dat jouw collega ook een mail krijgt met alle informatie over de trainingsdag. 

 

Ik weet niet zeker of dit wat voor me is, wat nu?

Geen probleem, dan bel ik graag even met je om jouw verhaal door te spreken! Stuur even een mailtje naar ilaria@coloursofhappiness.n met je telefoonnummer, dan bel ik je zo snel mogelijk.

Ik ben pas net begonnen met de praktijk, is het dan wat voor mij?

Als je pas net begonnen bent, is het juist goed om meteen een goede basis neer te leggen voor je bedrijf. Je gaat overtuigingen uit de weg ruimen en een duidelijk plan opzetten. Hoe mooi is het als je daar meteen mee aan de slag kunt? Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Ik wil het je graag leren.

Ik ben nog niet begonnen, ik doe nog een opleiding. Kan ik ook meedoen?

Jazeker! Je kunt dan al een stabiele basis leggen voor als je klaar bent. De ideeën die je hebt kun je al deels uitwerken. Daarnaast kun je alvast blokkades gaan oplossen met de paarden. Daar heb je niet alleen in je bedrijf profijt bij, maar natuurlijk ook in je dagelijkse leven. Je bent van harte welkom als je bezig bent met een opleiding en je alvast meer wil leren over het ondernemerschap, zichtbaar zijn en marketing.

Ik weet al veel van marketing, maar wil het niet zelf doen, help je daar ook mee?

Ja! Ik voer de marketing ook voor je uit, maar dat doe ik niet tijdens deze training. Dan is het wellicht goed om even te bellen en te kijken of deze dag wel geschikt voor je is. Je bent niet voor niks op deze pagina gekomen dus iets spreekt je hier vast toch van aan :). Neem even contact op door te mailen naar ilaria@coloursofhappiness.nl.

Ik ben geen paardencoach, mag ik ook komen?

Je leest vast niet voor niks deze pagina. Doe je iets anders met paarden? Of coach je met andere dieren? En voel je je aangesproken? Dan ben je welkom. Twijfel je, neem dan even contact op door te mailen naar ilaria@coloursofhappiness.nl.

Wat als ik onverwachts toch niet aanwezig kan zijn?

Het kan altijd zo zijn dat je plotseling ziek bent of door andere omstandigheden niet bij de training kunt zijn. Dat is heel vervelend voor ons allebei! Voor jou omdat je er niet bij kunt zijn, en voor mij omdat ik dan jouw plek al bezet heb gehouden en op jouw deelname heb gerekend.

Indien je je minder dan 3 weken voor aanvang van de training afmeldt, wordt daarom 50% van het gehele bedrag in rekening gebracht. De helft van het bedrag krijg je teruggestort en je ontvangt hiervoor een creditfactuur. Indien je een DUO ticket gekocht hebt, en één persoon zich afmeldt, krijgt deze persoon 50% van zijn deel van het DUO ticket terug.

Indien je je eerder afmeldt (dus voor 12 oktober) dan krijg je 100% van je het bedrag terug.

Aub tijdig via mail of telefonisch doorgeven dat je er niet bij kunt zijn.

Indien je niet op komt dagen zonder af te melden, breng ik 100% van het gefactureerde bedrag in rekening.

Make visible what, without you, might perhaps have never been seen.