Zichtbaarheidstraject

Samen 3 maanden 1-op-1 werken aan je marketing en je strategie
Dit wil ik

Zichtbaarheidstraject

Samen 3 maanden 1-op-1 werken aan je marketing en je strategie
Dit wil ik

Hi, lieve jij!

 

Ik, Ilaria, geloof dat het ondernemerschap de meest persoonlijke reis is die er is, en dat zichtbaar worden een heel proces is. Zichtbaar word je van binnen naar buiten. Je hebt de juiste mindset nodig zodat je zichtbaar durft te zijn. Je hebt de juiste marketingtools en kennis nodig om daadwerkelijk online zichtbaar te worden en de juiste doelgroep te bereiken voor jouw diensten.

Ik begeleid je graag met zichtbaar worden van binnen naar buiten in het 3-maanden marketingtraject, welke we op maat zullen invullen.

Tijdens het traject bepalen we een doel voor het aantrekken van meer cliënten, werken je strategie uit en nemen de benodigde acties om je doel te bereiken, via allerlei verschillende wegen.

Je het verdient om zichtbaar te zijn, als mens en als ondernemer.

Ik werk graag samen met jou aan je marketing.

Liefs,

Ilaria

 

Herken je je hierin?

Ben je nog niet zo zichtbaar als je zou willen en vind je het spannend om jezelf te laten zien, bijvoorbeeld op social media?

Doe je al wel wat aan marketing, maar zijn het vooral losse flodders zonder echt doel erachter?

Heb je super veel inspiratie en ideeën, maar weet je eigenlijk niet hoe je ze uit moet voeren en mensen aan kunt trekken die voor jouw diensten willen betalen?

Weet je niet goed wat prioriteit heeft in je praktijk en ben je teleurgesteld als acties niet de juiste resultaten opleveren?

Vind je “computerdingen” vermoeiend en loopt je energie er regelmatig op leeg, omdat je gewoon niet weet hoe het werkt?

Zoek je naar de beste tips en trucs en vergeet je daar af en toe jezelf in?

Gebeurt er van alles bij jou van binnen, en groei je iedere dag weer in jouw rol als ondernemer en als mens, maar blijven de cliënten weg?

Heb je zin om gericht aan de slag te gaan en ben je bereid om een paar maanden echt actie te gaan nemen, ook als je dingen spannend vindt?

Dan is dit traject echt iets voor jou!

Stapje voor stapje bouwen door liefdevolle marketing

Geen technische hobbels meer

Focus op hoe je je eerste euro’s kunt verdienen

Zichtbaarheidstraject

In 3 maanden zichtbaar worden, van binnen naar buiten.

Zichtbaar worden vanuit jouw kracht

Marketing en verkopen lijken zakelijk, hard en commercieel, maar het is juist mijn uitdaging om het zachter te maken. Marketing moet leuk zijn, bij je passen, en ook wat opleveren. Marketing betekent voor mij niets anders dan jezelf laten zien vanuit wie jij ten diepste bent. Het doel van marketing is om een verbinding aan te gaan met jouw volgers en potentiële cliënten.

Voordat mensen cliënt bij je worden, doorlopen ze namelijk 3 stappen:

  • Kennen; mensen moeten jou kennen. Als ze jou niet kennen, kun je geen verbinding aangaan en kunnen ze ook geen cliënt bij jou worden.
  • Leuk vinden; als je jezelf laat zien, kunnen anderen bepalen of ze een bepaalde klik met je voelen. Als je geen klik met iemand voelt, is de kans klein dat je cliënt bij iemand wordt.
  • Vertrouwen; anderen moeten weten dat jij een expert bent en dat jij de juiste persoon bent om diegene te helpen met zijn of haar problemen.

Alle marketingacties zullen gericht zijn op het creëren van een verbinding, zodat de mensen de bovenstaande drie stappen doorlopen. De een kan deze stappen heel snel doorlopen, de ander doet er langer over. Belangrijk hierbij is dat de stappen die we nemen voor jou goed voelen en dat je tussendoor aan jezelf blijft werken en goed voor jezelf zorgt. Ik geloof dat je alleen een succesvol bedrijf kan hebben, als je zelf ook goed in je vel zit. Als het goed gaat met jou, kun jij je cliënten beter helpen.

Tijdsduur

Ik werk minimaal 3 maanden met therapeuten en coaches samen, omdat ik heb ervaren dat dan de beste resultaten bereikt worden. De trajecten zijn mogelijk vanaf 4 uur per maand.

 

Contact

Gedurende de drie maanden denk ik met je mee en groei ik letterlijk met jou en je bedrijf mee. We hebben wekelijks contact en je kunt me dan ook tussendoor mailen of Whatsappen als je een vraag hebt. Deze vragen beantwoord ik zo snel mogelijk. Ik hoor graag wekelijks hoe het met je gaat en fungeer graag als stok achter de deur. En als we je doel bereiken, hangen we samen de slingers op en vieren we een klein feestje.

Hoe meer energie jij erin stopt, hoe meer eruit komt

Marketing is een lange termijnstrategie en er is commitment voor nodig om aan een online marketingstrategie te bouwen. Over het algemeen geldt dat je er als bedrijf tijd en moeite in moet steken, voordat het resultaat op gaat leveren. Marketing draait om het opbouwen van relaties. Het werkt eigenlijk net als een normale vriendschapsrelatie: hier moet je ook tijd en energie in steken.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de hoeveelheid tijd die je in je bedrijf steekt. Hoe meer tijd jij in je marketing kunt stoppen, hoe zichtbaarder je wordt en hoe groter de kans dat er resultaten bereikt worden.

 Ik fungeer altijd als een stok achter de deur om te zorgen dat ideeën ook echt tot uitvoering komen.

Strategie

Marketingacties zijn alleen waardevol als je naar een bepaald doel toewerkt. Daarom is strategie een belangrijk onderdeel in het traject. Waar word jij blij van? Wat voor aanbod past hierbij? Wat past bij je ideale cliënt? Welke marketingacties moeten genomen worden om de resultaten te bereiken? We zullen samen bekijken welk doel we kiezen, en maken een actieplan om het doel te bereiken.

Uitvoering

Als je een goede strategie hebt uitgedacht, is het belangrijk om ook daadwerkelijk actie te nemen. Technische uitvoering wordt vaak gezien als een hobbel, wat zorgt voor uitstelgedrag. Daarom kan ik een deel van de uren gebruiken voor marketinguitvoering. Ik ontzorg je dan volledig en voer de werkzaamheden voor je uit. 

Voorbeelden van uitbestede marketingwerkzaamheden zijn:

  • Het maken en inplannen van Social Media berichten
  • E-mailmarketing
  • Inrichten van SEO op je website
  • Het schrijven van content voor de nieuwsbrief
  • Het maken van Facebookadvertenties
  • Het schrijven van (website)teksten
  • Het maken van flyers

 

Verdeling van de uren: strategie vs uitvoering

Ik werk intuïtief en vanuit mijn gevoel. Geen traject is hetzelfde. Daarom zullen we samen bepalen hoe we de uren verdelen. Dit kan wat mij betreft per maand en zelfs per week verschillen.

 

De kracht van dit traject –  we doen het samen

De kracht van dit traject is dat we het samen doen. We stippelen een strategie uit die bij je past zorgen er samen voor dat het uitgevoerd wordt. Ik help je waar nodig en fungeer als het ware als een verlengstuk van je bedrijf. Ik wil me graag verdiepen in jou, je bedrijf en je cliënten.

Het is mijn doel om marketing leuk te maken voor je en ervoor te zorgen dat we ook echt resultaten gaan bereiken. Acties blijven niet liggen, maar worden echt uitgevoerd, door jou of door mij. Waar nodig, zal ik je een liefdevolle schop onder je kont geven. Kleine dingetjes die normaal lang duren, vraag je nu gewoon aan mij, wat veel tijd en energie bespaart. Beperkende overtuigingen halen we naar boven, en pakken we aan, zodat ze niet belemmeren om actie te nemen.

Jouw tijd en energie is waardevol en je verdient het om zichtbaar te zijn en anderen te helpen met wat je het liefste doet.

Ik werk met liefde mee aan de groei van jouw bedrijf. Ik ben graag een sparringpartner en een stok achter de deur. Als je dus vragen hebt, of twijfels, of gewoon even wil laten weten hoe het met je gaat, stuur me dan even een berichtje.

Jouw investering in jezelf

Is dit traject iets voor jou?

Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op om jouw persoonlijke situatie te bespreken en om te kijken of dit het juiste traject voor je is!

 

[activecampaign form=33]

Vragen waar je vast antwoord op wil!

Hoe werkt de betaling?

Je betaalt per maand. Je krijgt iedere maand een factuur.

Wat als blijkt dat dit toch niet het goede traject is?

Als je er tijdens de eerste maand achter komt dat dit niet het goede traject voor je is, dan hoor ik dat graag en stoppen we het traject. Je betaalt dan de Powersessie (€175) en de uren die ik die eerste maand gemaakt heb. 

Ik ben pas net begonnen, is het dan wat voor mij?

Ja, natuurlijk! Hoe geweldig is het dat je een vliegende start maakt met een uitgestippelde strategie en hulp bij de uitvoering? Je zorgt ervoor dat je het wiel niet zelf hoeft uit te vinden en dat je meteen weet waar je je op gaat richten en welke acties daarbij horen. Ik vind het juist leuk om met je uit te zoeken waar je hart echt ligt en hoe je daar gaat komen!

Zit er ook paardencoaching bij dit traject?

Nee, in principe is dit echt alleen een marketingtraject. We kunnen uiteraard paardencoaching toevoegen, dat gaat in overleg. 

Ik heb al heel veel geprobeerd. Waarom gaat het jou wel lukken?

Goede vraag! Koppel die eens terug naar jezelf. Wat heb je dan precies geprobeerd? Waarom lukt het niet? Heb je blokkades? Weet je niet wat je moet doen? Marketing is een heel ingewikkeld vak eigenlijk… Als iets niet werkt kan het namelijk aan 1000 dingen liggen. Ik heb geen antwoord op je vraag, daarvoor moet ik je eerst beter leren kennen. Neem even contact op, dan kijken we of dit geschikt voor jou is.

Ilaria Caputo

Ilaria Caputo

Reageert binnen een paar uur

I will be back soon

Ilaria Caputo
Hoi hoi! 
Wat leuk dat je als coach of therapeut op mijn website terecht bent gekomen. Hoe kan ik je helpen met het laten groeien van je praktijk? Ik denk graag met je mee.
Whatsapp