Zichtbaarheidsdag + 1-op-1 coaching

Speciaal voor TCG therapeuten

De basis van je praktijk neerzetten & aan je zichtbaarheid werken

Vrijdag 20 november |  Online

6 NAP’s in categorie 3

Reserveer plek

Zichtbaarheidsdag + 1-op-1 coaching

voor TCG therapeuten

De basis van je praktijk neerzetten & aan je zichtbaarheid werken

20 november |  Online

6 NAP’s in categorie 3

Reserveer plek

Eén dag full focus werken aan jezelf en je praktijk.

Ben je TCG therapeut en loopt je praktijk nog niet zoals je zou willen?

Jij bent jouw praktijk ooit gestart met een droom… namelijk om anderen te begeleiden met de hulp van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Je weet hoe krachtig het is en je zou het wel van de daken willen schreeuwen, maar de reacties van de buitenwereld zijn wisselend.

Sommigen zijn enthousiast en willen het best een keer proberen, terwijl anderen er niks van begrijpen en snel over iets anders beginnen.

Je wil graag groeien, misschien zelfs je baan opzeggen en fulltime voor je praktijk gaan, maar je weet even niet goed hoe. Die prijs ook… dat blijft ook wel een dingetje. Hoeveel kun je nou eigenlijk vragen?

Je doet wel wat aan marketing, maar je zou liever gewoon met je cliënten willen werken. Doen waar je voor gemaakt bent. De marketing heeft ook nog niet zoveel effect als je zou willen. Cliënten staan niet echt bepaald in de rij. Daarnaast moet je natuurlijk steeds weer nieuwe cliënten werven en dit brengt wel wat stress met zich mee.

Daarnaast is zichtbaar worden ook best een dingetje… Doe je het wel goed? Wat zouden anderen van je vinden? En ook… wat maakt jou anders dan een andere therapeut bij jou om de hoek?

Het ondernemerschap is wat mij betreft de meest persoonlijke reis in je leven. Je moet continu uit je comfortzone komen om te kunnen groeien! Steeds is er weer een nieuwe stap die je mag nemen. Ik weet hoe lastig het is om als TCG therapeut fulltime van je praktijk te kunnen leven, als je geen marketingachtergrond hebt. Goed nieuws: marketing kun je leren! 

Daarom organiseer ik, Ilaria, een marketingtraining speciaal voor TCG therapeuten aangesloten bij Zhong

Je hoeft het niet meer alleen te doen, we doen het samen!

Ilaria Caputo – Colours of Happiness

Ik, Ilaria, help coaches en therapeuten om meer cliënten aan te trekken met hun praktijk. Dit doe ik door te werken aan marketing, strategie en mindset.

Als marketing specialist leer ik jou als TCG therapeut om een strategie op te zetten waar je de juiste cliënten mee bereikt, maar die wel echt bij JOU past.

Niet door moeilijke strategieën toe te passen, maar door stapje voor stapje jezelf te leren kennen en te laten zien. Door liefdevolle, zachte marketing toe te passen die bij jou past en die jij je eigen kan maken.

Ik heb al tientallen coaches en therapeuten geholpen met hun marketing en merk steeds weer dat dat is waar ik mijn bed voor uitkom. 

Ik weet wat de kracht is van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Ik weet ook hoeveel mensen dat nodig hebben omdat ze lopen met klachten waarvan ze denken dat ze er maar mee moeten leven. 

Werk aan de winkel om jezelf te laten zien dus, zodat je meer mensen bereikt en meer mensen kan helpen. 

 

De marketingtraining is…

Voor jou, als je TCG inzet en je wil groeien met je praktijk.

Voor jou, als je al veel verschillende cursussen en opleidingen hebt gedaan, maar de cliënten wegblijven.

Voor jou, als je al heel veel (gratis) kennis hebt opgedaan over marketing, maar steeds de acties zelf maar blijft uitstellen omdat je het spannend vindt om jezelf zichtbaar te maken.

Voor jou, als je zoekt naar de volgende stap naar groei binnen jezelf en je praktijk.

Voor jou, als je het liefste werkt vanuit je gevoel en je intuïtie, maar als je regelmatig uit angst in je hoofd schiet omdat de acties die je neemt niet “werken”.

Voor jou, als je het lastig vindt om te vertellen tegen anderen wat je doet en om vervolgens uit te leggen waarom het werken via de traditionele Chinese Geneeskunde zo effectief is

Voor jou, als je onzeker bent over wat jou anders maakt dan jouw collega’s en je vastloopt op het aanbod dat bij jou past en het vragen van de juiste prijs. 

Voor jou, als je super veel inspiratie en ideeën hebt, maar je niet goed weer hoe je ze uit moet voeren en mensen aan kunt trekken die voor jouw diensten willen betalen.

Voor jou, als je nu bereid bent om de stap te nemen om oude patronen op te ruimen en nu echt actie te gaan ondernemen om je droom te gaan realiseren

Programma

Zichtbaar worden van binnen naar buiten

Ochtend – Zichtbaar worden van binnenuit

‘s Ochtends gaan we aan de slag met jou! Het gaat allemaal om jou want jij bent tenslotte je bedrijf. Ik neem je mee op reis naar jouw unieke positie als ondernemer en we onderzoeken je mindset. 

 

We werken aan de volgende thema’s

Jij: Wie ben jij als mens en als therapeut? Wat zijn jouw kwaliteiten? Wat maakt jou uniek? Wie wil jij zijn? Hoe kun je dit uitdragen naar buiten?

Onderscheiden: Hoe kun jij je onderscheiden van collega’s? Wat maakt jou uniek? Wie wil jij zijn? Hoe kun je dit uitdragen naar buiten? 

Zichtbaarheid: hoe zichtbaar ben je? Hoe zorg je ervoor dat je gezien wordt? Hoe kun je meer jouw eigen ruimte innemen in je praktijk?

Beperkende overtuigingen: welke overtuigingen heb jij die jou klein houden en ervoor zorgen dat je niet verder kunt groeien met je praktijk? 

Money Mindset: hoe denk je over geld? Welke prijs kun je vragen voor je diensten? Hoe kun je omgaan met vergoedingen of mensen die het niet willen / kunnen betalen?

Waarde: wat is jouw toegevoegde waarde voor jouw cliënten? En hoe kun je echt gaan staan voor die waarde?

Middag – Zichtbaar worden met je praktijk

‘s Middags gaan we aan de slag met jouw bedrijf! Ik vertel je over marketing en strategie, zodat je jezelf echt zichtbaar kunt gaan maken.  

We werken aan de volgende thema’s

Doelen: waar wil je naartoe werken met je praktijk? En wat zorgt ervoor dat dat nu nog niet lukt?

Cliënten vinden: wie is jouw ideale cliënt? En waar kun je die vinden? Hoe kun je die bereiken? Hoe kun je die overhalen? 

Marketing: hoe werkt marketingpsychologie en wat zijn de mogelijkheden om meer cliënten aan te trekken? Welke acties kun je nemen? Wat werkt wel en niet op social media? Hoe kun je visitekaartjes effectief inzetten in je marketing? 

Cliënten aantrekken op een liefdevolle manier: hoe kun je cliënten aantrekken zonder te “leuren” en zonder iemand over te moeten halen? 

Strategie: hoe kun je zorgen voor een plan in je marketing, wat je steeds weer opnieuw kunt inzetten als je nieuwe cliënten nodig hebt?

Expertstatus: hoe claim je je expertstatus in de markt? Wat kun je daarvoor doen?

Cliënten later terug laten komen: hoe zorg je dat cliënten vaker terugkomen en dat jij zelf ook een stabielere omzet krijgt?

Na de marketingtraining weet je wat je kunt doen om meer cliënten aan te trekken

Je weet wat welke beperkende overtuigingen jou klein houden en je saboteren om te groeien met je praktijk

Je voelt wie jouw ideale cliënt is en waarom je zo graag met deze persoon wil gaan werken.

Je weet wat je het beste kunt zeggen als iemand vraagt “Wat doe je eigenlijk?”, zodat mensen wél snappen wat je doet.

Je weet in hoeverre jij flyers, visitekaartjes, social media en andere tools wel of niet moet inzetten om meer cliënten naar je toe te trekken.  

Je kunt pakkende teksten schrijven voor op social media, Je hebt geen gebrek meer aan inspiratie en weet wat wél werkt en waarom.

Je weet wat voor prijs je kunt vragen voor je diensten en hoe je kunt voorkomen dat mensen je tarief te hoog vinden

Je weet hoe je iemand op een liefdevolle manier kunt overhalen om cliënt te worden als iemand wel interesse heeft, maar de stap zelf niet neemt. 

Je weet hoe je ervoor kunt zorgen dat cliënten vaker dan één keer terugkomen, zodat jij een stabieler inkomen hebt

Je weet wat jouw groeipad is. Waar je naartoe wil met je praktijk en hoe je stapje voor stapje hier kunt komen.

Je voelt weer energie om nieuwe stappen te gaan zetten om je praktijk te laten groeien!

Wat andere coaches en therapeuten zeggen:

Praktische informatie

 

De Online Zichtbaarheidsdag vindt plaats op 20 november. De training is volledig online te volgen via Zoom! Wel zo handig nu met alle maatregelen. Je bent wel zichtbaar in beeld, zodat er makkelijk interactie mogelijk is.

De dag duurt van van 10:00 tot 15:30 uur. Tussendoor is er uiteraard ruimte voor een korte pauze en ‘s middags heb je een lekkere lange lunchpauze van een uur.

Van te voren krijg je een vragenlijst opgestuurd. Die zet jou alvast aan het nadenken en geeft mij belangrijke informatie over jou en je praktijk. Zo kan ik inspelen op waar iedereen tegenaan loopt.

Als je deze training volgt, krijg je 6 NAP’s in categorie 3

De investering in jezelf

 

Wat krijg je als je een 1-op-1 sessie bij de workshopdag boekt?

AANBIEDING GELDIG T/M 17 NOVEMBER

1,5 uur persoonlijke coaching via Zoom met:

– Social media scan

– Uitgebreide websitescan van alle pagina’s

– Persoonlijke strategie uitwerken die past bij jouw doel en je praktijk voor het aantrekken van meer cliënten

– Marketingtips aangepast op jouw praktijk

Je verdient het om succesvol te zijn met je praktijk! 

Ben je het zat dat je maar blijft worstelen met je praktijk? Ben je het zat dat iets je tegenhoudt om er echt voor te gaan? Wil je beperkende overtuigingen opruimen en leren hoe je de juiste mensen naar je toe kunt trekken? 

Dan wil ik je van harte uitnodigen om mee te doen met de marketingtraining, speciaal voor TCG therapeuten.  Je krijgt volop kennis, inspiratie, nieuwe inzichten.

Samen aan de slag met je praktijk!

Meedoen met de training + persoonlijke coaching

Liever alleen meedoen met de training op 20 november

Vragen waar je vast antwoord op wil!

Hoe werkt de betaling?

Je kunt online via de website betalen. 

Ik ben pas net begonnen met de praktijk, is het dan wat voor mij?

Als je pas net begonnen bent, is het juist goed om meteen een goede basis neer te leggen voor je bedrijf. Je gaat overtuigingen uit de weg ruimen en een duidelijk plan opzetten. Hoe mooi is het als je daar meteen mee aan de slag kunt? Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Ik wil het je graag leren.

Ik ben nog niet begonnen, ik doe nog een opleiding. Kan ik ook meedoen?

Jazeker! Je kunt dan al een stabiele basis leggen voor als je klaar bent. De ideeën die je hebt kun je al deels uitwerken. Je bent van harte welkom als je bezig bent met een opleiding en je alvast meer wil leren over het ondernemerschap, zichtbaar zijn en marketing.

Ik weet al veel van marketing, maar wil het niet zelf doen, help je daar ook mee?

Ja! Ik voer de marketing ook voor je uit, maar dat doe ik niet tijdens deze training. Dan is het wellicht goed om even te bellen en te kijken of deze dag wel geschikt voor je is. Je bent niet voor niks op deze pagina gekomen dus iets spreekt je hier vast toch van aan :). Neem even contact op door te mailen naar ilaria@coloursofhappiness.nl.

Ik ben geen TCG therapeut, mag ik ook komen?

Nee, deze dag is alleen voor leden van Zhong.

Make visible what, without you, might perhaps have never been seen.