Meer cliënten aantrekken via je website?

Krijg een persoonlijke websitescan via Zoom (3 plekken vrij*)! 

Dinsdag 28 november – 20:00 uur

* Er is ruimte voor drie websitescans, maar ook als je geen websitescan krijgt is het waardevol om de Zoom te volgen. Er zijn onbeperkt plekken voor coaches en therapeuten die de websitescans meevolgen. 

Praktische tips over jouw eigen website

Leer anders naar je eigen website kijken

Honderden websites gezien, gebouwd en geschreven

Je website is de basis van je praktijk!

Deze Zoom organiseer ik (Ilaria) samen met Arthur van Bloomsite (voorheen Websites voor Therapeuten). We werken al jaren samen in het begeleiden van coaches en therapeuten bij het laten groeien van hun praktijk, waarbij Bloom zich specialiseert in websites. Bloom staat bekend om hun websitesoftware, speciaal ontwikkeld voor coaches en therapeuten die een goede website willen maar niet zelf het wiel willen uitvinden.

Samen organiseren we een live websitescan via Zoom waarbij er ruimte is voor het scannen en analyseren van drie websites. We nemen uitgebreid de tijd zodat je er echt iets aan hebt!

Er is maar ruimte voor drie websitescans. Wordt jouw website niet geanalyseerd? Dat is niet erg! Dan is het alsnog heel leerzaam. Je leert je eigen website met andere ogen bekijken en krijgt praktische handvatten die waarschijnlijk ook voor jou waardevol zijn.

 

Herken je je als coach of therapeut hierin?

Je hebt je website met liefde gemaakt (of laten maken), maar je website lijkt nog niet echt wat op te leveren, of in ieder geval te weinig. 

Je wil je website beter maken, maar je weet niet goed waar je moet beginnen en dat maakt dat je uitstelt of een beetje met losse flodders schiet. 

Je vindt het maar lastig om jouw manier van werken te omschrijven zodat het ook begrijpelijk is voor jouw ideale cliënt. Hoe kun je dat het beste aanpakken?

Marketing is niet je favoriete hobby. Jouw website staat zoals hij is, en je vraagt je af wat je er nou verder nog mee moet. Zijn blogs wel nodig? Moet je een gratis weggever om cliënten te krijgen? Zijn de foto’s van jezelf wel geschikt om erop te zetten?

Je hoort om je heen dat je een doelgroep moet kiezen, maar dat is best lastig. Hoe ga je daar dan mee om op je website en wat als je eigenlijk niet wil kiezen?

Je bent onzeker over je eigen website en wil hem niet graag zichtbaar maken op dit moment. Hij past nog niet helemaal bij je en voelt nog niet helemaal goed, maar je snapt niet waarom niet. 

Je wil je website graag beter vindbaar maken in Google, maar weet niet hoe je daarmee moet beginnen.

Je hoort verschillende meningen over je website, maar daar word je eigenlijk alleen maar onzeker van. Je hebt het gevoel dat je “iets mist”. Je hebt behoefte aan de mening van iemand die er echt iets vanaf weet. 

Dan wil ik je uitnodigen voor de persoonlijke websitescan via Zoom! 

Niet alleen taaie uitleg over wat er op je website moet en waarom, maar in de praktijk meekijken en op een andere manier leren kijken naar je eigen website.

Na het aanmelden via het formulier krijg je een formulier opgestuurd via mail. Als je graag een websitescan voor jouw praktijk wil, kun je daarop een aantal vragen invullen. Arthur en ik kiezen vervolgens drie websites uit. Hoef je geen websitescan maar wil je wel meekijken? Dan kun je je hieronder aanmelden, maar hoef je het formulier niet in te vullen. 

Na afloop komt er een opname beschikbaar die we je via mail zullen toesturen.

Inschrijven voor de live websitescan

Dinsdag 28 november 20:00 uur via Zoom 

Wil je weten hoe ik omga met je gegevens? Lees dan de privacyverklaring. Iedere mail die je van me krijgt is met veel liefde opgesteld. Je kunt je onderaan iedere mail uitschrijven.