Marketingprogramma bij de paarden

Pilot - 3 maanden intensief werken aan je praktijk samen met de paarden.

Start: mei 2023

Meedoen

Marketingprorgamma bij de paarden

Pilot - 3 maanden intensief werken aan je praktijk, samen met de paarden.

Start: mei 2023

Meedoen

3 maanden full focus werken aan jezelf en je praktijk.

Het programma om je praktijk te laten groeien, op een liefdevolle manier die bij jou past. Een combinatie van coaching met de hulp van paarden en marketing om jouw zichtbaarheid te vergroten en meer cliënten te krijgen.

Het Marketingprogramma bij de paarden

3 maanden intensief aan jezelf en je praktijk werken. Geen zweverig gedoe en een hoop “blabla”, maar juist praktisch aan de gang en focus op het aantrekken van meer cliënten, op een manier die bij jou past. 

 

Het Marketingprogramma bij de paarden is een 3-maanden programma, of eigenlijk meer een reis, waarin we gaan werken aan jouw eigen zichtbaarheid en aan de zichtbaarheid van je praktijk. Een uniek programma waarin marketing en coaching met de hulp van paarden samenkomen. 

We gaan terug naar JOUW KERN. Jij bent immers je praktijk en alles is energie. In dit programma werken we aan een super sterke basis voor je praktijk. Om jouw praktijk vervolgens met veel power en liefde de wereld in te zetten! Zichtbaar worden van binnen naar buiten dus.

3 maanden word je ondergedompeld in live trainingsdagen met de paarden, de online Sparkling Business community en een 1-op-1 advertentiecampagne. Ik help je om samen met jou jouw praktijk krachtig van de grond te krijgen! 

Omdat je het waard bent om Zichtbaar te zijn, en omdat er echt mensen op jou zitten te wachten (maar ze gewoon nog niet weten waar jij bent).

Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan!

 

Liefs,

Ilaria

Je hoeft het niet meer alleen te doen, we doen het samen!

Ilaria Caputo – Colours of Happiness

Ik, Ilaria, help coaches en therapeuten met hun (online) zichtbaarheid. Dit doe ik door te werken aan mindset, strategie en marketing, samen met de hulp van paarden. 

Zichtbaarheid is een belangrijk thema in mijn leven. Al vanaf toen ik klein was, maakte ik mezelf onzichtbaar en klein. Toen ik mijn eigen bedrijf opzette, liep ik hier pas echt tegenaan. Ik wist alles van marketing, maar ik durfde mezelf niet te laten zien. 

Ik geloof dat je zichtbaar wordt van binnen naar buiten. Ik ervaar het ondernemerschap als de meest persoonlijke reis die er is. Zichtbaar durven zijn, je prijs vragen, voor jezelf gaan staan zorgt ervoor dat je iedere keer weer uit je comfortzone gaat, in iedere groeifase. Patronen van vroeger en stemmetjes in je hoofd kunnen je tegenhouden om echt voor je praktijk te gaan staan. Daarom werk ik als ook als paardencoach, om jouw beperkende overtuigingen aan te pakken en je mindset te veranderen. Dit helpt jou in je ontwikkeling als mens, ondernemer en therapeut of coach. 

Als marketing specialist leer ik jou hoe je daadwerkelijk zichtbaar kunt zijn, door een strategie op te zetten waar je de juiste klanten mee bereikt, en die wel echt bij JOU past. Mijn bedrijf bestaat ondertussen alweer meer dan 7 jaar. In de afgelopen jaren heb al een paar honderd coaches en therapeuten zoals jij mogen begeleiden met hun marketing, waardoor zij nu iedere dag met veel liefde aan hun doelen verder bouwen, met resultaat.

Ik geloof dat je wonderen kunt creëren met je bedrijf, zowel voor jouw cliënten als voor jezelf, als jij jezelf echt durft te laten zien.

Dit programma is…

Voor jou, als je die enthousiaste therapeut of coach bent die anderen graag wil helpen, maar je het spannend vindt om je praktijk de wereld in te zetten. 

Voor jou, als je nog niet niet zo zichtbaar bent als je zou willen omdat het je teveel energie kost en iets te tegen lijkt te houden

Voor jou, als je al wel wat doet aan marketing, maar het niet voldoende oplevert en dit behoorlijk demotiverend voelt. 

Voor jou, als je het liefste werkt vanuit je gevoel en je intuïtie, maar als je regelmatig uit angst in je hoofd schiet omdat de acties die je neemt niet “werken”.

Voor jou, als je al heel veel (gratis) kennis hebt opgedaan over marketing, maar steeds de acties zelf maar blijft uitstellen

Voor jou, als je tegen technische hobbels aan loopt in de marketing en die je tegenhouden om stappen te zetten.

Voor jou, als je jezelf nog vaker dan gewenst saboteert met beperkende overtuigingen, waardoor je gaat uitstellen.

Voor jou, als je jezelf vergelijkt met anderen en jezelf dan klein maakt. Je weet dat het niet nodig is, maar toch doe je het.

Voor jou, als je super veel inspiratie en ideeën hebt, maar je niet goed weer hoe je ze uit moet voeren en mensen aan kunt trekken die voor jouw diensten willen betalen.

Voor jou, als je simpelweg meer geld wil verdienen met je praktijk en dit ook noodzakelijk is om dit te kunnen blijven doen. 

Voor jou, als je nu bereid bent om de stap te nemen om oude patronen op te ruimen en nu echt actie te gaan ondernemen om je droom te gaan realiseren

De kracht van het programma

Samen met de paarden aan de slag

Trainingsdagen met de paarden

In 3 trainingsdagen gaan we in een klein groepje aan de slag met je marketing, strategie en mindset, samen met de paarden. ‘s Ochtends werken we met de paarden, ‘s middags aan de marketing. Een ontzettend gave en krachtige combinatie! Hier leer ik je alle theorie over marketing die je nodig hebt en ga je al implementeren.

Stok achter de deur 

Sparkling Business Community

3 maanden lang daag ik je uit om in de besloten Facebookgroep aan je doelen te werken als stok achter de deur. Wekelijks stel je doelen en ga je aan de slag, vier je successen en kun je meedoen aan de Q&A’s. Ook heb je toegang tot de online leeromgeving met maar liefst meer dan 30 uur aan video’s als aanvulling op de live dagen. De Sparkling Business Community start op 1 mei.

Meer daarover lees je hier. 

Samen je unieke advertentie online zetten

Je eerste advertentiecampagne

Een advertentie is de snelste en makkelijkste manier om je bereik te vergroten. Je bereikt mensen die je anders nooit zou bereiken rondom jouw praktijk. Je zet een keer een goede campagne op, en kunt die dan hergebruiken. We hebben een 1-op-1 call, schrijven samen je teksten, zorgen dat alle instellingen goed staan, en vervolgens zet ik de campagne voor je online. Geen technisch gedoe dus! De campagne is echt maatwerk en vindt niet plaats in de groep, maar 1-op-1.

Een sfeerimpressie en meer uitleg

Hoe zien de live dagen eruit?

Ochtend > Paardencoaching

‘s Ochtends gaan we aan de slag met jou! Het gaat allemaal om jou want jij bent tenslotte je bedrijf. Ik neem je mee op reis door jouw persoonlijke ontwikkeling en je mindset. Dit doen we met de hulp van de paarden.

Middag > Marketingtraining

‘s Middags gaan we aan de slag met jouw bedrijf! Ik vertel je over marketing en strategie, zodat je jezelf echt zichtbaar kunt gaan maken.  

Hoe ziet het programma eruit?

Dag 1

Dit is waar we mee aan de slag gaan:

 

OCHTEND: BIJ DE PAARDEN

In de bak zetten we – letterlijk – de energie van jouw praktijk neer. Wat valt op? Hoe reageren de paarden op wat jij neerzet? Hoe voelt het voor jou? Hoe is het nu, en hoe wil je dat het wordt? Hoe kun je cliënten naar je praktijk trekken? Hoe kunnen we de basis steviger maken en wat heb jij nodig als coach of therapeut? 

MIDDAG: STRATEGIE, WEBSITE & EERSTE ACTIES

We bepalen jouw strategie om op een laagdrempelige manier nieuwe mensen naar jouw praktijk te krijgen. Ik laat je praktijkvoorbeelden zien van wat eerder gewerkt heeft, en we bepalen de eerste acties en stappen voor jou. Ik maak het graag laagdrempelig en behapbaar voor je. Ook maken we een begin met het schrijven van een goede salespage, gericht op deze strategie. 

Dag 2 

Dit is waar we mee aan de slag gaan: 

OCHTEND: BIJ DE PAARDEN

In hoeverre durf je jezelf te laten zien en voor jezelf te staan als ondernemer? Wat zijn jouw talenten en valkuilen en hoe herken je dit terug in je praktijk? Hoe zit het met je werk en privé balans? De paarden maken zichtbaar wat op dat moment belangrijk voor je is. 

MIDDAG: BEREIK VERGROTEN & ADVERTENTIEVOORBEELDEN

We kijken uiteraard hoe het gegaan is na de vorige livedag. Wat gaat er al goed? Waar loop je op vast? En hoe kan ik je daarmee helpen? We kijken naar hoe je je bereik kunt vergroten en welke manieren daar allemaal voor zijn. Ook neem ik je mee in advertentievoorbeelden in de praktijk van andere coaches en therapeuten, als inspiratie voor je eigen advertentie waar we na deze livedag mee aan de slag gaan.

Advertentie

1-op-1 advertentiecampagne

 

Je eerste Facebook & Instagram advertentie live zetten

Tussen dag 2 en 3 zetten we jouw advertentie live. We bespreken je strategie tijdens een persoonlijke Zoomsessie (1 uur). Hierin stellen we ook je advertentie account in. We onderzoeken wat het doel wordt voor je advertentie en we kijken samen naar je websitepagina en naar wat daar eventueel nog verbeterd kan worden. In deze sessie krijg je ook een voorbeeld te zien van een andere advertentie zodat je een beeld krijgt bij wat al eerder goed gewerkt heeft. Daarna gaan we beide aan de slag: jij schrijft teksten, en ik ook. Vervolgens koppel je je teksten terug en kijk ik er nog eens naar en krijg je de laatste versie in je mail. Daarnaast bepalen we samen wat handig is qua foto’s en beeldgebruik. Vervolgens stel ik alles voor je in. We laten de advertentie lopen, en dan analyseren we hem en kijken we hoe verder. Ik neem het volledige technische gedeelte voor je uit handen. Deze advertentiecampagne sluit goed aan bij de live dagen en zorgt ervoor dat je nieuwe mensen bereikt in de omgeving van jouw praktijk. 

Dag 3

Dit is waar we mee aan de slag gaan:

 

OCHTEND: BIJ DE PAARDEN

Bij de paarden gaan we aan de slag met het thema leiderschap. Waar hou je jezelf nog klein? Hoe kun je meer leiding nemen? Welke rol neem jij van nature in? Hoe zien we dat terug in het ondernemerschap en bij het laten groeien van je bedrijf? Ook onderzoeken we je geld-mindset en beperkende overtuigingen. Wat belemmert je nog om een hogere omzet te genereren? Wat vertel je jezelf over geld? Je krijgt altijd terug wat er belangrijk is op dit moment voor het laten groeien van je praktijk! 

MIDDAG: VERKOPEN & OPEN RUIMTE 

We onderzoeken wat je nodig hebt om beter te verkopen en welke onderliggende overtuigingen er allemaal zitten op dat thema. Daarnaast gaan we aan de slag met de meer lange-termijn marketing. Wat zijn kansen en vervolgstappen om op te pakken na dit programma? 

Werken met paarden: snel naar de kern!

Werken met de paarden aan je praktijk voor meer cliënten, waarom eigenlijk? Waarom is het werken met de paarden zo effectief?

Ze geven je hele snelle inzichten vanuit hun natuurlijke gedrag. Paarden zijn prooi- en kuddedieren. Paarden zijn heel sensitief omdat dat belangrijk is om te kunnen overleven. Ze scannen continu hun omgeving om te kijken of ze nog wel veilig zijn. Als je met het paard in de bak staat, vorm je een mini kudde. Wie zorgt ervoor dat het veilig is? Welke plek neem jij van nature in in de kudde, en hoe zie je dat terug in je praktijk? 

Paarden reageren op jouw gedrag. Als je je gedrag NU verandert, verandert het gedrag van het paard ook. Zo zal het paard anders reageren als jij rustiger, of juist drukker bent. En ook als jij stevig in je schoenen staat, of juist onzeker bent. Je bent je er misschien zelf niet bewust van, maar er gebeurt zoveel in je lijf. Daar reageert een paard op. Ze reageren dus vanuit natuurlijk gedrag, zonder oordeel. Ze kunnen je niet verstaan, wat mensen natuurlijk wel kunnen, maar ondanks de woorden reageren ook mensen grotendeels op lichaamstaal. Kortom: je patronen worden makkelijk zichtbaar. Wat er in de bak gebeurt, is een mooie afspiegeling van hoe jij in het dagelijks leven reageert op situaties.

Tijdens het programma ga je verschillende soorten sessies en oefeningen ervaren met de paarden. Zowel groepssessies, als individuele sessies. Zowel met vaste opdracht, als zonder opdracht en volledig vanuit intuïtie. 

Jij bent je praktijk! Wat er gebeurt als jij met de paarden in de bak staat, dat gebeurt ook in jouw dagelijks leven en in je praktijk. 

Word de beste versie van jezelf en zet je praktijk krachtig de wereld in! Na dit programma:

 

Voel je duidelijk wat jouw onderscheidt en weet je hoe je dit de wereld in kunt zetten. Je voelt vanuit je tenen dat dit is wat je te doen hebt met je praktijk! 

Je maakt jezelf zichtbaar via verschillende kanalen, die bij jou passen. Anderen merken je op en je wordt steeds zichtbaarder.

Jij weet ze vervolgens op een liefdevolle manier jouw dienst te verkopen, zonder dat je je onzeker of pusherig voelt.  

Je hebt focus en weet hoe je jezelf kunt motiveren als het even niet stroomt. 

Je hebt inzicht in je angsten en hoe die beperkend werken op groei en verbreekt patronen. 

Je weet hoe je je marketing op een integere, liefdevolle manier kunt inzetten en daadwerkelijk de juiste persoon kunt bereiken en kunt aanspreken

Je hebt een lange termijn strategie staan waar je iedere week aan werkt. Daarnaast weet je wat je NU kunt doen om nieuwe cliënten te krijgen, want dat hebben we samen uitgevogeld en getest. 

Advertenties staan klaar in je advertentiebeheer om opnieuw te draaien en je weet wat wél en niet werkt. 

Je hebt nieuwe cliënten! Hoeveel kan ik natuurlijk niet voorspellen, maar dat je nieuwe cliënten hebt, is één ding dat zeker is. 

Stop met jezelf klein houden! Je verdient het om groot te denken en de acties te nemen die bij jouw missie horen.

We ontwikkelen een goede basis, zodat je vanuit daar verder kunt bouwen.

Doelgroep & boodschap

Wie ben jij, en wat maakt je uniek? Dat zetten we om naar krachtige teksten en een duidelijke propositionering zodat anderen in jouw omgeving weten wie je bent en wat je doet.

 

Aanbod

We kijken naar jouw toolbox met alles wat je erin hebt zitten. Wat wil je graag aanbieden? Waar word jij blij van en je cliënten ook? En wat is een laagdrempelig aanbod om te beginnen?

 

Duidelijke strategie voor je praktijk

Less is more! Hoe minder je hebt om op te focussen, hoe makkelijker om je doelen te bereiken. We kijken naar wat je wil bereiken en naar hoe we daar gaan komen, op een manier die bij jou past.

 

Website

We zorgen dat je website stevig staat, en dat er een krachtige pagina op staat die zichzelf verkoopt. Een goede pagina zorgt ervoor dat mensen niet twijfelen en verder zoeken, maar juist contact opnemen.

 

Effectieve Facebook / instagramadvertenties

Adverteren is echt mijn expertise. Ik heb diverse opleidingen gevolgd hiervoor en veel getest bij andere coaches en therapeuten. De beste manier om je bereik te vergroten en nieuwe cliënten te werven, als je strategie maar goed is. 

 

Liefdevol Verkopen

Al doe je nog zoveel aan marketing, als je niet kunt verkopen, dan zul je niks bereiken. We kijken hoe je op een liefdevolle manier kunt gaan verkopen. 

 

Offline strategie

De meeste mensen waarmee ik werk, werken live. Je bent dan plaatsgebonden. En daarom kan een goede offline strategie super handig zijn, zeker als je kijkt in je huidige netwerk en bijvoorbeeld bij oud-cliënten en doorverwijzers.

 

Benaderen van instanties & bedrijven

Interesse om juist bij bedrijven te coachen? Of werk je met een doelgroep die je via instanties goed kunt bereiken (bijvoorbeeld scholen)? Ik vertel je wat belangrijk is hierbij en laat je praktijkcasussen zien.  

Bereik vergroten

Waar je ook staat met je praktijk, als je verder wil groeien zul je nieuwe mensen moeten bereiken. We onderzoeken wat manieren zijn om je bereik te vergroten en hoe je dat het beste kunt aanpakken. 

Praktische informatie over de live dagen

De live dagen vinden plaats bij SoulHorses in Lille, net over de grens in Belgie. Het is oprecht de mooiste plek die ik ken en er zijn veel mogelijkheden om zowel met als zonder de paarden te werken. Het domein ligt midden in de natuur en je kunt letterlijk je hoofd leeg maken! 

Het programma vindt plaats op de volgende data:

– Vrijdag 12 mei
– Vrijdag 9 juni 
– Vrijdag 7 juli 

De live dagen duren van van 10:00 tot 16:00 uur en zijn compleet verzorgd met koffie, thee, iets lekkers en lunch.

De locatie waar we werken ligt in de natuur, waardoor je heerlijk tot rust kunt komen. We werken met de 10 paarden van Nathalie (de eigenaresse), allemaal super lief en met hun eigen karakter. Ze staan 24/7 buiten in een grote paddock paradise en mogen dus helemaal paard zijn. Op de locatie zijn twee buitenbakken aanwezig en een binnenbak, dus we kunnen droog werken als het weer niet meezit. ‘s Middags werken we binnen in de workshopruimte. 

We werken met een groepje van vier gelijkgestemde coaches en therapeuten, waardoor er vollop aandacht is voor iedereen zijn persoonlijke proces en praktijk.

De 1-op-1 coaching voor de advertentiecampagne plannen we uiteraard in overleg.

Optioneel: kom je van ver? Dan kun je de dag van te voren (of erna) overnachten bij SoulHorses. Vraag naar de mogelijkheden!  

Wat anderen zeggen over mij & mijn coaching

De investering in jezelf

Gun jezelf deze magische reis!

Hoe zou het zijn als je echt al die mensen kan helpen, die je zo graag wil helpen? Hoe zou het zijn als je genoeg omzet met je praktijk om je baan op te zeggen als je daar niet meer gelukkig van wordt? Hoe zou het zijn om werk te doen waar je echt energie van krijgt? Hoe zou het zijn om groter te denken? Jezelf nu echt zichtbaar te maken, op een manier die bij jou past?

Als je hart een sprongetje maakt en je diep van binnen voelt dat je de wereld meer te bieden hebt, wil ik je van harte uitnodigen om mee te doen met het Marketingprogramma met de paarden.

De combinatie tussen het werken en de paarden, de live dagen, de online ondersteuning, de 1-op-1 coaching voor de advertentiecampagne gaan je echt verder brengen! 

 Meedoen aan de pilot voor het Marketingprogramma met de paarden? Laat je gegevens achter!

Vul hieronder je gegevens in, dan neem ik contact op. Voordat het programma start hebben we sowieso nog even contact via Zoom. Ik leer jou en je praktijk graag kennen! 

Hoe werkt de betaling van het programma?

Na je aanmelding krijg je de factuur toegestuurd. Je kunt ook betalen in 3 termijnen (zonder extra kosten).

Wat houdt de Sparkling Business Community in als onderdeel van het programma?

Tussen de live dagen door spreken we elkaar in de Sparkling Business Community. Dit is een Facebookgroep die fungeert als stok achter de deur om in actie te komen en te blijven. Het marketingprogramma met de paarden is slechts voor 4 personen beschikbaar, maar de Sparkling Business Community is een betaald programma en zal dus zijn met een grotere groep (maar nog steeds klein, want persoonlijke aandacht is belangrijk). We stellen doelen, delen successen en je krijgt opdrachten, video’s en Q&A’s. Meer over het programma lees je hier: https://coloursofhappiness.nl/community 

Ik weet niet zeker of dit wat voor me is, wat nu?

Geen probleem, dan bel ik graag even met je om jouw verhaal door te spreken! Stuur even een mailtje naar ilaria@coloursofhappiness.n met je telefoonnummer, dan bel ik je zo snel mogelijk.

Ga ik dit wel terugverdienen?

Belangrijk is vooral om te kijken wat dit programma je gaat opleveren, en dat is echt een life changing ervaring. Ik ga je zoveel leren waar je de rest van je leven profijt van hebt! Als je echt ACTIE gaat nemen, dan ga je dit zeker terugverdienen, waarschijnlijk al met 1-3 nieuwe cliënten die kiezen voor een nieuw traject. 

Ik kan een datum niet tijdens de live dagen, wat nu?

Neem even contact op, dan kijken we we wat we hiermee kunnen. 

Nu is niet het goede moment, kan het nog een andere keer?

Op dit moment weet ik nog niet of er een volgende ronde komt. 

Ik ben pas net begonnen met de praktijk, is het dan wat voor mij?

Als je pas net begonnen bent, is het juist goed om meteen een goede basis neer te leggen voor je bedrijf. In dit programma krijg je echt alle kennis om een vliegende start te maken met je praktijk. Ik sta naast je! Je gaat overtuigingen uit de weg ruimen en een duidelijk plan opzetten. Hoe mooi is het als je daar meteen mee aan de slag kunt? Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Ik wil het je graag leren.

Ik ben nog niet begonnen, ik doe nog een opleiding. Kan ik ook meedoen?

Dat ligt er een beetje aan…. Wil je binnen nu en 3 maanden starten met je praktijk? Dan wel. Als je langer wil wachten, kun je misschien beter in een eventuele volgende editie meedoen of op een andere manier mijn hulp inschakelen. Neem even contact op, dan bellen we. 

Make visible what, without you, might perhaps have never been seen.