Zichtbaarheidstraject

Samen 3 maanden 1-op-1 werken aan je marketing en je strategie

Plek vanaf 1 september – Binnenkort komt een vernieuwde versie van het traject online!

Dit wil ik

Zichtbaarheidstraject

Samen 3 maanden 1-op-1 werken aan je marketing en je strategie

Plek vanaf 1 september – Binnenkort komt een vernieuwde versie van het traject online!

Dit wil ik

3 maanden samen aan je praktijk werken om je basis stevig neer te zetten en zichtbaar te worden bij nieuwe potentiële cliënten 

Hi, lieve jij!

 

Ik, Ilaria, geloof dat het ondernemerschap de meest persoonlijke reis is die er is, en dat zichtbaar worden een heel proces is. Zichtbaar word je van binnen naar buiten. Je hebt de juiste mindset nodig zodat je zichtbaar durft te zijn. Je hebt de juiste marketingtools en kennis nodig om daadwerkelijk online zichtbaar te worden en de juiste doelgroep te bereiken voor jouw diensten.

Ik begeleid je graag met zichtbaar worden van binnen naar buiten in het 3-maanden marketingtraject, welke we op maat zullen invullen.

Tijdens het traject bepalen we een doel voor het aantrekken van meer cliënten, werken je strategie uit en nemen de benodigde acties om je doel te bereiken, via allerlei verschillende wegen.

Ik werk graag samen met jou aan je marketing.

Liefs,

Ilaria

 

Herken je je hierin?

Ben je nog niet zo zichtbaar als je zou willen en vind je het spannend om jezelf te laten zien, bijvoorbeeld op social media?

Doe je al wel wat aan marketing, maar zijn het vooral losse flodders zonder echt doel erachter?

Heb je super veel inspiratie en ideeën, maar weet je eigenlijk niet hoe je ze uit moet voeren en mensen aan kunt trekken die voor jouw diensten willen betalen?

Weet je niet goed wat prioriteit heeft in je praktijk en ben je teleurgesteld als acties niet de juiste resultaten opleveren?

Vind je “computerdingen” vermoeiend en loopt je energie er regelmatig op leeg, omdat je gewoon niet weet hoe het werkt?

Zoek je naar de beste tips en trucs en vergeet je daar af en toe jezelf in?

Gebeurt er van alles bij jou van binnen, en groei je iedere dag weer in jouw rol als ondernemer en als mens, maar blijven de cliënten weg?

Heb je zin om gericht aan de slag te gaan en ben je bereid om een paar maanden echt actie te gaan nemen, ook als je dingen spannend vindt?

Dan is dit traject echt iets voor jou!

Stapje voor stapje bouwen door liefdevolle marketing

Geen technische hobbels meer

Focus op hoe je je eerste euro’s kunt verdienen

1-op-1 trajecten

In 3 maanden zichtbaar worden, zodat je meer cliënten aan kunt trekken en kunt groeien naar het volgende level in je bedrijf. 

Zichtbaar worden vanuit jouw kracht

Marketing en verkopen lijken zakelijk, hard en commercieel, maar het is juist mijn uitdaging om het zachter te maken. Marketing moet leuk zijn, bij je passen, en ook wat opleveren. Marketing betekent voor mij niets anders dan jezelf laten zien vanuit wie jij ten diepste bent. Het doel van marketing is om een verbinding aan te gaan met jouw volgers en potentiële cliënten.

Voordat mensen cliënt bij je worden, doorlopen ze namelijk 3 stappen:

  • Kennen; mensen moeten jou kennen. Als ze jou niet kennen, kun je geen verbinding aangaan en kunnen ze ook geen cliënt bij jou worden.
  • Leuk vinden; als je jezelf laat zien, kunnen anderen bepalen of ze een bepaalde klik met je voelen. Als je geen klik met iemand voelt, is de kans klein dat je cliënt bij iemand wordt.
  • Vertrouwen; anderen moeten weten dat jij een expert bent en dat jij de juiste persoon bent om diegene te helpen met zijn of haar problemen.

Alle marketingacties zullen gericht zijn op het creëren van een verbinding, zodat de mensen de bovenstaande drie stappen doorlopen. De een kan deze stappen heel snel doorlopen, de ander doet er langer over. Belangrijk hierbij is dat de stappen die we nemen voor jou goed voelen en dat je tussendoor aan jezelf blijft werken en goed voor jezelf zorgt. Ik geloof dat je alleen een succesvol bedrijf kan hebben, als je zelf ook goed in je vel zit. Als het goed gaat met jou, kun jij je cliënten beter helpen.

Tijdsduur

Ik werk minimaal 3 maanden met therapeuten en coaches samen, omdat ik heb ervaren dat dan de beste resultaten bereikt worden. Er zijn verschillende varianten mogelijk, afhankelijk van je behoefte.

 

Contact

Gedurende de drie maanden denk ik met je mee en groei ik letterlijk met jou en je bedrijf mee. We hebben wekelijks contact en je kunt me dan ook tussendoor mailen of Whatsappen als je een vraag hebt. Deze vragen beantwoord ik zo snel mogelijk. Ik hoor graag wekelijks hoe het met je gaat en fungeer graag als stok achter de deur. En als we je doel bereiken, hangen we samen de slingers op en vieren we een klein feestje.

Hoe meer energie jij erin stopt, hoe meer eruit komt

Marketing is een lange termijnstrategie en er is commitment voor nodig om aan een online marketingstrategie te bouwen. Over het algemeen geldt dat je er als bedrijf tijd en moeite in moet steken, voordat het resultaat op gaat leveren. Marketing draait om het opbouwen van relaties. Het werkt eigenlijk net als een normale vriendschapsrelatie: hier moet je ook tijd en energie in steken.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de hoeveelheid tijd die je in je bedrijf steekt. Hoe meer tijd jij in je marketing kunt stoppen, hoe zichtbaarder je wordt en hoe groter de kans dat er resultaten bereikt worden.

 Ik fungeer altijd als een stok achter de deur om te zorgen dat ideeën ook echt tot uitvoering komen.

Strategie

Marketingacties zijn alleen waardevol als je naar een bepaald doel toewerkt. Daarom is strategie een belangrijk onderdeel in het traject. Waar word jij blij van? Wat voor aanbod past hierbij? Wat past bij je ideale cliënt? Welke marketingacties moeten genomen worden om de resultaten te bereiken? We zullen samen bekijken welk doel we kiezen, en maken een actieplan om het doel te bereiken.

Uitvoering

Als je een goede strategie hebt uitgedacht, is het belangrijk om ook daadwerkelijk actie te nemen. Technische uitvoering wordt vaak gezien als een hobbel, wat zorgt voor uitstelgedrag. Daarom kan ik een deel van de uren gebruiken voor marketinguitvoering. Ik ontzorg je dan volledig en voer de werkzaamheden voor je uit. 

Voorbeelden van uitbestede marketingwerkzaamheden zijn:

  • Het maken en inplannen van Social Media berichten
  • E-mailmarketing
  • Inrichten van SEO op je website
  • Het schrijven van content voor de nieuwsbrief
  • Het maken van Facebookadvertenties
  • Het schrijven van (website)teksten
  • Het maken van flyers

 

De kracht van dit traject –  we doen het samen

De kracht van dit traject is dat we het samen doen. We stippelen een strategie uit die bij je past zorgen er samen voor dat het uitgevoerd wordt. Ik help je waar nodig en fungeer als het ware als een verlengstuk van je bedrijf. Ik wil me graag verdiepen in jou, je bedrijf en je cliënten.

Het is mijn doel om marketing leuk te maken voor je en ervoor te zorgen dat we ook echt resultaten gaan bereiken. Acties blijven niet liggen, maar worden echt uitgevoerd, door jou of door mij. Waar nodig, zal ik je een liefdevolle schop onder je kont geven. Kleine dingetjes die normaal lang duren, vraag je nu gewoon aan mij, wat veel tijd en energie bespaart. Beperkende overtuigingen halen we naar boven, en pakken we aan, zodat ze niet belemmeren om actie te nemen.

Jouw tijd en energie is waardevol en je verdient het om zichtbaar te zijn en anderen te helpen met wat je het liefste doet.

Ik werk met liefde mee aan de groei van jouw bedrijf. Ik ben graag een sparringpartner en een stok achter de deur. Als je dus vragen hebt, of twijfels, of gewoon even wil laten weten hoe het met je gaat, stuur me dan even een berichtje.

3 maanden samen werken

Je praktijk laten groeien kost tijd, liefde en energie

Daarom werk ik minimaal 3 maanden met je samen. Na de drie maanden, kun je zelf bepalen of je nog wil verlengen. 

In drie maanden kunnen we echt je basis stevig maken en werken aan het verhogen van je omzet. Dat je nieuwe cliënten gaat krijgen is één ding dat zeker is, ik kan alleen nu nog niet inschatten hoeveel. 

Tijdens het traject zoeken we naar een strategie die als basis van je praktijk kan dienen en die je steeds weer kunt herhalen. Het uitgangspunt is liefdevolle marketing, die bij jou past.

Ik help je met de uitvoering, maar zorg er ook voor dat jij zelf leert hoe het moet, zodat je het uiteindelijk zelf kunt.

 

Wat anderen uit dit traject hebben gehaald:

Ik ben zo blij en dankbaar dat Ilaria op mijn pad kwam! 1 juni 2020 opende ik mijn eigen praktijk ruimte . Op dat moment had ik 1 soms 2 massage klanten per week. Ik had geen website en hoe het met social media moest….?? Géén idee!??

Woensdag 2 september had ik een power sessie met Ilaria in Den Bosch,  en wat er vanaf toen gebeurde…!! De energie veranderde totaal en ik werd tijdens die sessie al geappt door een nieuwe klant. Vanaf toen ging het in een sneltrein vaart.

We gingen aan de slag met berichtjes voor Facebook,  Instagram en de website. Ilaria heeft op mijn website prachtig omschreven wat ik bedoelde, maar wat ik zelf absoluut niet op ‘papier’ kreeg. Daar is ze echt super goed in!

In September had ik al 16 betalende klanten! Nu, 7 december,  zit ik tot half januari volgeboekt. Met nieuwe maar ook heel veel terugkerende klanten. De doelen die we aan het begin van het 3 maanden zichtbaarheidstraject bepaald hadden zijn hiermee ruimschoots behaald!

Ik ben ook heel blij met het vervolg van dit traject, een heel fijn idee dat Ilaria ‘op de achtergrond’ aanwezig is. Als ik vragen heb, ergens niet uitkom, een bericht schrijven niet lukt of even wil ‘sparren’ over iets….ik hoef maar te appen en ze staat voor me klaar ? en daarna kan ik altijd weer door.

En hoe heerlijk is het dat ik me kan richten op waar ik goed in ben, masseren en Ilaria in wat zij super goed kan : coachen én marketing.

Dank je lieve Ilaria!! En zeker niet alleen voor de groei van mijn bedrijf ,maar zeker ook voor de enorme persoonlijke groei die ik sinds ik met jou samenwerk heb door gemaakt! ??

Liefs van Lizzy

Bij Lizzy  massages en healing.

Ik heb het zichtbaarheidstraject bij Ilaria gedaan, en ik ben zooo blij dat ik mezelf dit heb gegund! Ik had het echt nodig om iemand te hebben die steeds checkte bij mij wat ik precies wil, en mij concreet hielp bij de uitvoering ervan. Hierdoor gebeurde er ook echt wat! Als ik kijk naar het begin en nu, dan is er zoveel ontstaan. Ik begon met 0 betaalde klanten, en nu kan ik ze niet meer op 1 hand tellen en ben ik nog groeiende, dus voor degene die nog twijfelt, het is absoluut de investering waard ?. Wat ik heel fijn vond in de samenwerking: Ilaria voelde goed aan wat ik wilde, waardoor we op een aanpak kwamen die echt bij mij past. Ze vult niet zomaar voor de ander in, maar weet op de juiste momenten wel te zeggen wat ze ergens van vindt. Tel daarbij op haar skills om aansprekende teksten te maken, technische acties op te pakken, en je hebt de beste marketing coach voor coaches!

Swie Oei
Swie Coacht

Een mooie website, maar nauwelijks klanten. Voor mij was dit de reden om contact te zoeken met Ilaria. Ik wilde in eerste instantie mijn website teksten door haar laten herschrijven in de hoop meer klanten te kunnen trekken. Maar na een heel fijn telefoongesprek kon zij direct de vinger op de zere plek leggen. Het waren niet mijn teksten die zo slecht waren dat ik nauwelijks klanten had, maar ik was niet zichtbaar genoeg. In 3 maanden tijd heeft zij mij enorm geholpen om zichtbaarder te worden. De samenwerking was super! En het resultaat ook. In zeer korte tijd had ik zoveel nieuwe klanten dat ik had gewild dat ik de stap eerder had durven zetten. Dank je wel Ilaria, dat je mij uit mijn comfortzone hebt gehaald!

Eveline Noordtzij
Evelinescounselling

Eind 2017 liep mijn praktijk op mond tot mond reclame. Mijn clientenbestand steeg, maar te langzaam. Op het moment dat ik samen ben gaan werken met Ilaria aan zichtbaarheid ging het aantal cliënten met sprongen vooruit. Nu 2 jaar later zit de praktijk vol, en ben ik als mens en therapeut enorm veranderd. Ik voel me een ondernemer met een doel. Ilaria heeft me veel inzichten gegeven en me uit mijn comfortzone gehaald. Wat maakt dat ik nu durf te staan voor wat ik doe, mezelf durf te laten zien, en dit vertaald zich terug naar een volle praktijk.
Mede door de gerichte advertentiecampagnes die Ilaria voor mij maakt, behaal ik de doelen die ik me steeds stel.
Ilaria is creatief, denkt snel, en weet voor iedereen een passende marketing te creëren. Ze luistert naar wat en wie je bent, en neemt je steeds dat stapje verder om een doelgerichte succesvolle ondernemer met passie te zijn.
Lieve Ilaria, dank je wel dat je op mijn pad kwam. Ik hoop dat we samen nog veel wegen mogen bewandelen.

Annelies Holl
Massagepraktijk Cura

Januari 2019 ben ik samen met Ilaria gaan zitten om mijn wensen voor FB adverteren door te nemen. Na een goede intake hebben we een strategie opgesteld die direct succesvol was. We besloten om enkele succesverhalen van mijn clienten te beschrijven. Deze verhaal vormen hebben we telkens in verschillende rondes ‘aangezet’.

Vrijwel direct kwamen er aanmeldingen voor massage behandelingen binnen. De teksten raakten de mensen, ze herkenden zichzelf in het verhaal van een ander. Cijfermatig komt het erop neer dat ik tussen de €15 en €20 kwijt ben aan FB voor 1 behandeling van €62. In veel gevallen hebben de mensen 2 tot 3 behandelingen nodig waardoor ik dus eigenlijk €120 tot €180 omzet maak op een kostenpost van €20.

Het mooie is dat de code 10 maanden later nog steeds werkt!

Ilaria let goed op je wensen en de richting die je uit wilt slaan met je praktijk. Ik had al een beeld wat ik met de advertenties wilde laten zien, Ilaria heeft hierin wat technische zorgen uit handen genomen. Ze denk goed met je mee en houdt je ook de nodige spiegels voor. Ze durft te benoemen wat jezelf misschien liever uit de weg gaat. En juist daarin schuilt haar kracht. Met de hulp van Ilaria heb ik dit jaar de stap kunnen maken van een half gevulde praktijk en daarnaast werken voor anderen naar een goed gevulde praktijk en het niet langer voor anderen hoeven werken. Ilaria doet wat ze beloofd.

Daan den Ouden
VolDaan Massagepraktijk

De marketing met Colours of Happiness heb ik ( en nog ) als zeer fijn en positief ervaren. De teksten die jij schrijft zijn helder en herkenbaar voor de lezers en spreekt daarom ook de mensen aan. Het heeft mijn praktijk zeker een boost gegeven doordat er nieuwe cliënten bij kwamen. Het gros masseer ik nog steeds. Ook jij als persoon vind ik fijn om mee samen te werken. Je vraagt door en wat voor mij erg fijn was dat je geen genoegen nam met een oppervlakkig antwoord maar dat je mij naar mijn gevoel uitnodigde. Dat vind ik mooi.

Elna Timmermans
Massagepraktijk Jij-Massage

Op de hoogte blijven van het nieuwe traject?

Op dit moment ben ik bezig met het ontwikkelen van een nieuw 1-op-1 traject. Alle informatie komt vanaf eind juni online! Ik heb plek voor nieuwe ondernemers voor dit traject vanaf 1 september 2021. 

Op de hoogte blijven van wanneer er plek is? 

Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op om jouw persoonlijke situatie te bespreken en om te kijken of dit het juiste traject voor je is!

 

Vragen waar je vast antwoord op wil!

Hoe werkt de betaling?

Je betaalt per maand. Je krijgt iedere maand een factuur. Betaling vooraf. Het traject start na betaling van de eerste termijn. 

Wat als blijkt dat dit toch niet het goede traject is?

Als je er tijdens de eerste maand achter komt dat dit niet het goede traject voor je is, dan hoor ik dat graag en stoppen we het traject. Je hebt dan de eerste termijn al betaald. We sluiten het dan daarmee af. 

Ik ben pas net begonnen, is het dan wat voor mij?

Ja, natuurlijk! Hoe geweldig is het dat je een vliegende start maakt met een uitgestippelde strategie en hulp bij de uitvoering? Je zorgt ervoor dat je het wiel niet zelf hoeft uit te vinden en dat je meteen weet waar je je op gaat richten en welke acties daarbij horen. Ik vind het juist leuk om met je uit te zoeken waar je hart echt ligt en hoe je daar gaat komen!

Zit er ook paardencoaching bij dit traject?

Dat kan! We kunnen de coaching inzetten bij de paarden. 

Ik heb al heel veel geprobeerd om mijn praktijk te laten groeien. Waarom gaat het jou wel lukken?

Goede vraag! Koppel die eens terug naar jezelf. Wat heb je dan precies geprobeerd? Waarom lukt het niet? Heb je blokkades? Weet je niet wat je moet doen? Marketing is een heel ingewikkeld vak eigenlijk… Als iets niet werkt kan het namelijk aan 1000 dingen liggen. Ik heb geen antwoord op je vraag, daarvoor moet ik je eerst beter leren kennen. Neem even contact op, dan kijken we of dit geschikt voor jou is.