Zichtbaarheidstraject

Samen 3 maanden 1-op-1 werken aan je marketing en je strategie

Plek vanaf september

Dit wil ik

Zichtbaarheidstraject

Samen 3 maanden 1-op-1 werken aan je marketing en je strategie

Plek vanaf september

Dit wil ik

3 maanden samen aan je praktijk werken om je basis stevig neer te zetten en zichtbaar te worden bij nieuwe potentiële cliënten 

Hi, lieve jij!

 

Ik, Ilaria, geloof dat het ondernemerschap de meest persoonlijke reis is die er is, en dat zichtbaar worden een heel proces is. Zichtbaar word je van binnen naar buiten. Je hebt de juiste mindset nodig zodat je zichtbaar durft te zijn. Je hebt de juiste marketingtools en kennis nodig om daadwerkelijk online zichtbaar te worden en de juiste doelgroep te bereiken voor jouw diensten.

Ik begeleid je graag met zichtbaar worden van binnen naar buiten in het 3-maanden marketingtraject, welke we op maat zullen invullen.

Tijdens het traject bepalen we een doel voor het aantrekken van meer cliënten, werken je strategie uit en nemen de benodigde acties om je doel te bereiken, via allerlei verschillende wegen.

Ik werk graag samen met jou aan je marketing.

Liefs,

Ilaria

 

Herken je je hierin?

Ben je nog niet zo zichtbaar als je zou willen en vind je het spannend om jezelf te laten zien, bijvoorbeeld op social media?

Doe je al wel wat aan marketing, maar zijn het vooral losse flodders zonder echt doel erachter?

Heb je super veel inspiratie en ideeën, maar weet je eigenlijk niet hoe je ze uit moet voeren en mensen aan kunt trekken die voor jouw diensten willen betalen?

Weet je niet goed wat prioriteit heeft in je praktijk en ben je teleurgesteld als acties niet de juiste resultaten opleveren?

Vind je “computerdingen” vermoeiend en loopt je energie er regelmatig op leeg, omdat je gewoon niet weet hoe het werkt?

Zoek je naar de beste tips en trucs en vergeet je daar af en toe jezelf in?

Gebeurt er van alles bij jou van binnen, en groei je iedere dag weer in jouw rol als ondernemer en als mens, maar blijven de cliënten weg?

Heb je zin om gericht aan de slag te gaan en ben je bereid om een paar maanden echt actie te gaan nemen, ook als je dingen spannend vindt?

Dan is dit traject echt iets voor jou!

Stapje voor stapje bouwen door liefdevolle marketing

Geen technische hobbels meer

Focus op het aantrekken van nieuwe cluënten op een manier die bij jou past

1-op-1 trajecten

In 3 maanden zichtbaar worden, zodat je meer cliënten aan kunt trekken en kunt groeien naar het volgende level in je bedrijf. 

Zichtbaar worden vanuit jouw kracht

Marketing en verkopen lijken zakelijk, hard en commercieel, maar het is juist mijn uitdaging om het zachter te maken. Marketing moet leuk zijn, bij je passen, en ook wat opleveren. Marketing betekent voor mij niets anders dan jezelf laten zien vanuit wie jij ten diepste bent. Het doel van marketing is om een verbinding aan te gaan met jouw volgers en potentiële cliënten.

Voordat mensen cliënt bij je worden, doorlopen ze namelijk 3 stappen:

  • Kennen; mensen moeten jou kennen. Als ze jou niet kennen, kun je geen verbinding aangaan en kunnen ze ook geen cliënt bij jou worden.
  • Leuk vinden; als je jezelf laat zien, kunnen anderen bepalen of ze een bepaalde klik met je voelen. Als je geen klik met iemand voelt, is de kans klein dat je cliënt bij iemand wordt.
  • Vertrouwen; anderen moeten weten dat jij een expert bent en dat jij de juiste persoon bent om diegene te helpen met zijn of haar problemen.

Alle marketingacties zullen gericht zijn op het creëren van een verbinding, zodat de mensen de bovenstaande drie stappen doorlopen. De een kan deze stappen heel snel doorlopen, de ander doet er langer over. Belangrijk hierbij is dat de stappen die we nemen voor jou goed voelen en dat je tussendoor aan jezelf blijft werken en goed voor jezelf zorgt. Ik geloof dat je alleen een succesvol bedrijf kan hebben, als je zelf ook goed in je vel zit. Als het goed gaat met jou, kun jij je cliënten beter helpen.

Tijdsduur

Ik werk minimaal 3 maanden met therapeuten en coaches samen, omdat ik heb ervaren dat dan de beste resultaten bereikt worden. Er zijn verschillende varianten mogelijk, afhankelijk van je behoefte.

 

Contact

Gedurende de drie maanden denk ik met je mee en groei ik letterlijk met jou en je bedrijf mee. We hebben wekelijks contact en je kunt me dan ook tussendoor mailen of Whatsappen als je een vraag hebt. Deze vragen beantwoord ik zo snel mogelijk. Ik hoor graag wekelijks hoe het met je gaat en fungeer graag als stok achter de deur. En als we je doel bereiken, hangen we samen de slingers op en vieren we een klein feestje.

Wat anderen uit dit traject hebben gehaald:

Ilaria is mijn beste keuze geweest voor mijn praktijk.

In 2018 dacht ik: ik moet gewoon beginnen met marketing op social media maar ik had veel weerstand en daarbij wist ik als Italiaanse dat mijn Nederlands niet voldoende is om een goed advertentie te kunnen schrijven. Ik heb me verdiept in marketing en toen besloten om iemand te vinden die het voor me kon doen. Ik kwam Ilaria tegdn via website voor therapeuten en omdat ze half Italiaanse is, dacht ik, ze zou de goede persoon voor me zijn. En inderdaad dat is een topscore geweest.

Samen hebben we gekeken wat het best zal zijn voor mijn craniosacraal behandelingen en de Vlow borstweefselbehandelingen, 2 bijzondere behandeling om te geven en moeilijk om goed uit te leggen, maar Ilaria heeft meteen alles goed kunnen begrijpen en vertaald in een fantastisch advertentie die nu al 2 jaar loopt met veel succes (meer dan 250 nieuwe behandelingen geboekt in totaal)

Ilaria neem de tijd met je, indiept ook in je emoties als ze weerstand ziet en ze is ook een hele vriendelijk en vrolijk mens, met veel professionaliteit en intuïtie, en ze kan hele mooie verhalen schrijven, een aanraden voor elke therapeut die graag een volle praktijk wil hebben.

Ook tijdens corona en lockdown heb ik vorig jaar heel goed kunnen werken en heb ik bijna geen verlies gehad ivm de jaar daarvoor.

Niet twijfelen gewoon doen want Ilaria heeft alles dat nodig is om je te helpen.

Unmani Casalini

Il Cielo 

Na mijn deelname aan de sparkling business community (aanrader!) ging ik een traject bij Ilaria aan. Samen hebben we mijn nieuwe bedrijfsnaam en website gelanceerd. Heel fijn dat Ilaria hier in mee liep en mij technisch en op gebied van mindset ondersteunde. De snelheid waarmee ze teksten schrijft en precies de weg weet in allerlei systemen is bewonderingswaardig!
Tijdens het traject kwamen er wel wat hobbels voorbij en Ilaria voelde haarfijn aan waar ik mijn eigen pad te lopen had en waar zij weer aansloot. Hierdoor leerde ik nog meer op mijn gevoel te vertrouwen, juist ook in mijn marketing en ondernemerschap en ontdekte ik mijn eigen manier. Nu een half jaar later, heb ik een bedrijf waarmee ik écht uit de voeten kan… ??

Lieve Ilaria, dank voor alles!

Marit Nieboer Klapwijk

“I am very happy to have worked with Ilaria, she is very professional and I could feel that she really wants to do her best to help her client, she does it from her heart. She is very supportive and seems to find good solutions to problems that we may go through.
I feel confident now about marketing for my own company and it doesn’t feel impossible to do. I don’t regret this investment at all and would advice it to anybody who wants to see his/her practice take off. Thank you sweet Ilaria!” 

Isabelle C

Ik heb Ilaria leren kennen als zeer lieve enthousiaste en meedenkende hippe tante en toen ik haar bij een evenement zo enthousiast aan het werk zag met anderen dacht ik die moet ik hebben! Ik was net begonnen met het opbouwen van mijn bedrijf Lymeherstel en wist niets van marketing en computer is ook al niet zo mijn ding. 
Ilaria pakte het direct op en zag waar ik hulp bij kon gebruiken en zo hebben we samen mijn bedrijf in korte tijd heel groot gemaakt. Ilaria neemt veel werk uit handen, signaleert de knelpunten en komt met creatieve oplossingen echt een aanrader!

Gerrie Hasselaar
Lymeherstel

Hoe meer energie jij erin stopt, hoe meer eruit komt

Marketing is een lange termijnstrategie en er is commitment voor nodig om aan een online marketingstrategie te bouwen. Over het algemeen geldt dat je er als bedrijf tijd en moeite in moet steken, voordat het resultaat op gaat leveren. Marketing draait om het opbouwen van relaties. Het werkt eigenlijk net als een normale vriendschapsrelatie: hier moet je ook tijd en energie in steken.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de hoeveelheid tijd die je in je bedrijf steekt. Hoe meer tijd jij in je marketing kunt stoppen, hoe zichtbaarder je wordt en hoe groter de kans dat er resultaten bereikt worden.

 Ik fungeer altijd als een stok achter de deur om te zorgen dat ideeën ook echt tot uitvoering komen.

Traject

€1800 excl. btw

OF €600 per maand voor 3 maanden

Je doet het zelf & ik help je

3 maanden coaching + advertentiecampagnes

 

3 maanden samenwerken aan je praktijk

Om de week een zoomsessie van maximaal 2 uur (7 sessies)

In dit traject staat de coaching centraal. We hebben om de week een coachsessie staan van maximaal 2 uur waarin we kijken waar je staat, wat er nodig is en hoe je daar kunt komen. De coachsessie vindt plaats via Zoom. Tijdens de coachsessies wil ik ook graag praktisch met je aan de slag. Dat betekent dat we bijvoorbeeld ter plekke je websitetekst herschrijven of een e-mailmarketingsysteem inrichten, de opzet voor je flyer maken etc. Ik bestuur de muis en jij kijkt en denkt mee. Het mooie hiervan is dat we dus veel gedaan krijgen in korte tijd. Na de coachsessie ga je vervolgens zelf verder aan de slag. Als er vragen zijn, kun je me die af en toe stellen.

Dit traject is bedoeld voor coaches en therapeuten die het graag zelf willen leren en zelf willen doen. Tijdens de coachsessies gaan we aan de slag met het neerzetten van de basis (dus ook een stukje technisch), waarna jij het daarna zelf oppakt in de praktijk.

Maximaal twee uitgebreide advertentiecampagnes

Aangezien adverteren voor mij de snelste en de makkelijkst manier is om je bereik te vergroten, zitten er één of twee advertentiecampagnes in dit traject. Ik help je met alle instellingen, de strategie en het bepalen van het advertentiemateriaal. Ik laat je graag zien wat in de praktijk al goed gewerkt heeft. Ik vertel jou wat voor teksten je moet schrijven, en ik schrijf er zelf ook een. Vervolgens zet ik de advertenties voor je online. Geen technische hobbels dus!

Korte vragen via de mail en whatsapp en feedback tussendoor

We spreken elkaar ongeveer iedere twee weken, maar in de tussentijd krijg je uiteraard huiswerk. Je mag me materiaal opsturen waar ik vervolgens naar kijken en je feedback op geef tussen onze sessies door. Dan kun je weer verder!

Toegang tot de online omgeving met 30+ uur videomateriaal

Naast onze sessies is de online omgeving aanvullend. Je vindt daar video’s over allerlei onderwerpen die jou helpen met je marketing. Afhankelijk van waar je staat en mee bezig bent, geef ik je soms als opdracht om één van de video’s te bekijken zodat je met voldoende achtergrondkennis de volgende coachsessie in kunnen. Daarnaast kun je zelf ook kijken wat aansluit en waar je interesse ligt. 

Exclusief advertentiebudget van ongeveer €50 – 100 euro per maand

De kracht van dit traject –  we doen het samen

De kracht van dit traject is dat we het samen doen. We stippelen een strategie uit die bij je past zorgen er samen voor dat het uitgevoerd wordt. Ik help je waar nodig en fungeer als het ware als een verlengstuk van je bedrijf. Ik wil me graag verdiepen in jou, je bedrijf en je cliënten.

Het is mijn doel om marketing leuk te maken voor je en ervoor te zorgen dat we ook echt resultaten gaan bereiken. Acties blijven niet liggen, maar worden echt uitgevoerd, door jou of door mij. Waar nodig, zal ik je een liefdevolle schop onder je kont geven. Voor kleine dingetjes die normaal lang duren, vraag je nu gewoon hulp, wat veel tijd en energie bespaart. Beperkende overtuigingen halen we naar boven, en pakken we aan, zodat ze niet belemmeren om actie te nemen.

Jouw tijd en energie is waardevol en je verdient het om zichtbaar te zijn en anderen te helpen met wat je het liefste doet.

Ik werk met liefde mee aan de groei van jouw bedrijf. Ik ben graag een sparringpartner en een stok achter de deur. Als je dus vragen hebt, of twijfels, of gewoon even wil laten weten hoe het met je gaat, stuur me dan even een berichtje.

Wat anderen uit dit traject hebben gehaald:

Ik ben zo blij en dankbaar dat Ilaria op mijn pad kwam! 1 juni 2020 opende ik mijn eigen praktijk ruimte . Op dat moment had ik 1 soms 2 massage klanten per week. Ik had geen website en hoe het met social media moest….?? Géén idee!??

Woensdag 2 september had ik een power sessie met Ilaria in Den Bosch,  en wat er vanaf toen gebeurde…!! De energie veranderde totaal en ik werd tijdens die sessie al geappt door een nieuwe klant. Vanaf toen ging het in een sneltrein vaart.

We gingen aan de slag met berichtjes voor Facebook,  Instagram en de website. Ilaria heeft op mijn website prachtig omschreven wat ik bedoelde, maar wat ik zelf absoluut niet op ‘papier’ kreeg. Daar is ze echt super goed in!

In September had ik al 16 betalende klanten! Nu, 7 december,  zit ik tot half januari volgeboekt. Met nieuwe maar ook heel veel terugkerende klanten. De doelen die we aan het begin van het 3 maanden zichtbaarheidstraject bepaald hadden zijn hiermee ruimschoots behaald!

Ik ben ook heel blij met het vervolg van dit traject, een heel fijn idee dat Ilaria ‘op de achtergrond’ aanwezig is. Als ik vragen heb, ergens niet uitkom, een bericht schrijven niet lukt of even wil ‘sparren’ over iets….ik hoef maar te appen en ze staat voor me klaar ? en daarna kan ik altijd weer door.

En hoe heerlijk is het dat ik me kan richten op waar ik goed in ben, masseren en Ilaria in wat zij super goed kan : coachen én marketing.

Dank je lieve Ilaria!! En zeker niet alleen voor de groei van mijn bedrijf ,maar zeker ook voor de enorme persoonlijke groei die ik sinds ik met jou samenwerk heb door gemaakt! ??

Liefs van Lizzy

Bij Lizzy  massages en healing.

Ik heb het zichtbaarheidstraject bij Ilaria gedaan, en ik ben zooo blij dat ik mezelf dit heb gegund! Ik had het echt nodig om iemand te hebben die steeds checkte bij mij wat ik precies wil, en mij concreet hielp bij de uitvoering ervan. Hierdoor gebeurde er ook echt wat! Als ik kijk naar het begin en nu, dan is er zoveel ontstaan. Ik begon met 0 betaalde klanten, en nu kan ik ze niet meer op 1 hand tellen en ben ik nog groeiende, dus voor degene die nog twijfelt, het is absoluut de investering waard ?. Wat ik heel fijn vond in de samenwerking: Ilaria voelde goed aan wat ik wilde, waardoor we op een aanpak kwamen die echt bij mij past. Ze vult niet zomaar voor de ander in, maar weet op de juiste momenten wel te zeggen wat ze ergens van vindt. Tel daarbij op haar skills om aansprekende teksten te maken, technische acties op te pakken, en je hebt de beste marketing coach voor coaches!

Swie Oei
Swie Coacht

Een mooie website, maar nauwelijks klanten. Voor mij was dit de reden om contact te zoeken met Ilaria. Ik wilde in eerste instantie mijn website teksten door haar laten herschrijven in de hoop meer klanten te kunnen trekken. Maar na een heel fijn telefoongesprek kon zij direct de vinger op de zere plek leggen. Het waren niet mijn teksten die zo slecht waren dat ik nauwelijks klanten had, maar ik was niet zichtbaar genoeg. In 3 maanden tijd heeft zij mij enorm geholpen om zichtbaarder te worden. De samenwerking was super! En het resultaat ook. In zeer korte tijd had ik zoveel nieuwe klanten dat ik had gewild dat ik de stap eerder had durven zetten. Dank je wel Ilaria, dat je mij uit mijn comfortzone hebt gehaald!

Eveline Noordtzij
Evelinescounselling

Eind 2017 liep mijn praktijk op mond tot mond reclame. Mijn clientenbestand steeg, maar te langzaam. Op het moment dat ik samen ben gaan werken met Ilaria aan zichtbaarheid ging het aantal cliënten met sprongen vooruit. Nu 2 jaar later zit de praktijk vol, en ben ik als mens en therapeut enorm veranderd. Ik voel me een ondernemer met een doel. Ilaria heeft me veel inzichten gegeven en me uit mijn comfortzone gehaald. Wat maakt dat ik nu durf te staan voor wat ik doe, mezelf durf te laten zien, en dit vertaald zich terug naar een volle praktijk.
Mede door de gerichte advertentiecampagnes die Ilaria voor mij maakt, behaal ik de doelen die ik me steeds stel.
Ilaria is creatief, denkt snel, en weet voor iedereen een passende marketing te creëren. Ze luistert naar wat en wie je bent, en neemt je steeds dat stapje verder om een doelgerichte succesvolle ondernemer met passie te zijn.
Lieve Ilaria, dank je wel dat je op mijn pad kwam. Ik hoop dat we samen nog veel wegen mogen bewandelen.

Annelies Holl
Massagepraktijk Cura

Januari 2019 ben ik samen met Ilaria gaan zitten om mijn wensen voor FB adverteren door te nemen. Na een goede intake hebben we een strategie opgesteld die direct succesvol was. We besloten om enkele succesverhalen van mijn clienten te beschrijven. Deze verhaal vormen hebben we telkens in verschillende rondes ‘aangezet’.

Vrijwel direct kwamen er aanmeldingen voor massage behandelingen binnen. De teksten raakten de mensen, ze herkenden zichzelf in het verhaal van een ander. Cijfermatig komt het erop neer dat ik tussen de €15 en €20 kwijt ben aan FB voor 1 behandeling van €62. In veel gevallen hebben de mensen 2 tot 3 behandelingen nodig waardoor ik dus eigenlijk €120 tot €180 omzet maak op een kostenpost van €20.

Het mooie is dat de code 10 maanden later nog steeds werkt!

Ilaria let goed op je wensen en de richting die je uit wilt slaan met je praktijk. Ik had al een beeld wat ik met de advertenties wilde laten zien, Ilaria heeft hierin wat technische zorgen uit handen genomen. Ze denk goed met je mee en houdt je ook de nodige spiegels voor. Ze durft te benoemen wat jezelf misschien liever uit de weg gaat. En juist daarin schuilt haar kracht. Met de hulp van Ilaria heb ik dit jaar de stap kunnen maken van een half gevulde praktijk en daarnaast werken voor anderen naar een goed gevulde praktijk en het niet langer voor anderen hoeven werken. Ilaria doet wat ze beloofd.

Daan den Ouden
VolDaan Massagepraktijk

De marketing met Colours of Happiness heb ik ( en nog ) als zeer fijn en positief ervaren. De teksten die jij schrijft zijn helder en herkenbaar voor de lezers en spreekt daarom ook de mensen aan. Het heeft mijn praktijk zeker een boost gegeven doordat er nieuwe cliënten bij kwamen. Het gros masseer ik nog steeds. Ook jij als persoon vind ik fijn om mee samen te werken. Je vraagt door en wat voor mij erg fijn was dat je geen genoegen nam met een oppervlakkig antwoord maar dat je mij naar mijn gevoel uitnodigde. Dat vind ik mooi.

Elna Timmermans
Massagepraktijk Jij-Massage

Wat ik je verder alvast kan vertellen…

Je gaat jezelf tegen komen!

Het ondernemerschap is zeker niet altijd leuk. Je gaat je eigen valkuilen tegenkomen. Allemaal. Soms allemaal tegelijk. Perfectionisme? Faalangst? Angst voor afwijzing? Straalangst? Alles gaat voorbij komen. Ik ga je ermee helpen :).

We bouwen zowel aan de korte als aan de lange termijn.

Eerst je basis helder, daarna verder uitbouwen. Sommige potentiële cliënten zullen je voorbij zien komen en denken “Ja! Dit is wat ik nodig heb.”. Anderen willen je liever eerst nog volgen en worden pas volgend jaar cliënt. We planten de zaadjes, zodat je uiteindelijk kunt oogsten.

Je leert skills waar je de rest van je leven profijt van hebt

Het ondernemerschap krijg je cadeau als je met je eigen praktijk aan de slag wil. Dat betekent veel nieuwe skills leren! Het voordeel is dat je daar de rest van je leven profijt van hebt. Marketing is immers de basis van alles wat je maar wil verkopen.

Er valt zoveel te vieren en er is zoveel om trots op te zijn! 

Soms zijn we zo gefocust op het uiteindelijke doel, dat we het hele proces vergeten. Je eerste keer live op social media? Feestje waard. Een nieuwe cliënt. Ook een feestje. Je website aangepast? Ook iets om te vieren. De kleine stapjes zorgen samen voor succes!

Interesse in dit traject?

Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op om jouw persoonlijke situatie te bespreken en om te kijken wat het juiste traject voor je is! Ik onderzoek daarnaast graag met jou of we een klik hebben en bij elkaar passen.

 

Vragen waar je vast antwoord op wil!

Hoe werkt de betaling?

Je betaalt in één keer vooraf of per maand achteraf.

Wat als blijkt dat dit toch niet is wat ik nodig heb?

Als je er tijdens de eerste maand achter komt dat dit niet het goede traject voor je is, dan hoor ik dat graag en stoppen we het traject. Je krijgt het bedrag voor de overige twee maanden dan terug. Als je het gehele bedrag al betaald hebt of krijgt alleen een factuur voor de eerste maand. 

Ik ben pas net begonnen, is het dan wat voor mij?

Ja, natuurlijk! Hoe geweldig is het dat je een vliegende start maakt met een uitgestippelde strategie en hulp bij de uitvoering? Je zorgt ervoor dat je het wiel niet zelf hoeft uit te vinden en dat je meteen weet waar je je op gaat richten en welke acties daarbij horen. Ik vind het juist leuk om met je uit te zoeken waar je hart echt ligt en hoe je daar gaat komen!

Zit er ook paardencoaching bij dit traject?

Dat kan! We kunnen de coaching inzetten bij de paarden.

Ik heb al heel veel geprobeerd om mijn praktijk te laten groeien. Waarom gaat het jou wel lukken?

Goede vraag! Koppel die eens terug naar jezelf. Wat heb je dan precies geprobeerd? Waarom lukt het niet? Heb je blokkades? Weet je niet wat je moet doen? Marketing is een heel ingewikkeld vak eigenlijk… Als iets niet werkt kan het namelijk aan 1000 dingen liggen. Ik heb geen antwoord op je vraag, daarvoor moet ik je eerst beter leren kennen. Neem even contact op, dan kijken we of dit geschikt voor jou is.