Sparkling Business Community

3 maanden coachprogramma voor coaches en therapeuten die willen groeien met hun praktijk

Start: februari 2020

Ja, dat wil ik

Een stok-achter-de-deur voor coaches en therapeuten die een bloeiende praktijk willen

3 maanden online coachprogramma zodat je eindelijk ECHT in actie komt. Je post regelmatig berichtjes op social media, omdat het “moet”, maar dit kost je bakken vol energie en je krijgt er geen of te weinig klanten uit. Dat zichtbaar worden… ENG! Mensen in je omgeving vinden er van alles van. Je wil het liefst gewoon werken met cliënten en hebt af en toe een zetje nodig om actie te ondernemen in je zichtbaarheid.
Ik begeleid jou om er op een liefdevolle manier mee aan de slag te gaan.

Herken je je hierin?

Vind je het lastig om in actie te komen? Maak je wel een planning, maar kom je er steeds maar niet aan toe, ondanks je goede voornemens?

Doe je van alles om zichtbaar te worden, maar is het lastig om consequent te blijven?

Heb je veel ideeën en mis je soms gewoon iemand waar je je ideeën tegenaan kunt houden?

Vind je het spannend om groter te denken? En vooral om groter te gaan “doen” en dus de stappen te nemen om daarbij horen?

Ben je blij met waar je nu staat, maar besef je je ook dat je meer in je mars hebt, maar komen er allerlei beperkende stemmetjes voorbij die zorgen dat je dingen uitstelt

Heb je behoefte aan coaching, maar vooral aan een stok achter de deur, omdat je best wel weet wat je moet doen, maar het soms gewoon niet DOET.

Stop met jezelf klein houden!

 Samen is het leuker en ga je sneller!

Ik ben Ilaria. Ik help coaches en therapeuten met hun (online) zichtbaarheid, door te werken aan marketing, strategie en mindset. 

De grootste belemmering bij mezelf én bij mijn klanten is dat we onszelf KLEIN houden. En dat we daardoor niet in actie komen. Want wie ben jij nou eigenlijk, om groot te denken?! 

Het lastigste aan jezelf zichtbaar maken en cliënten aantrekken is niet dat je de kennis niet hebt; het lastigste is dat je jezelf continu saboteert, als je weer een nieuwe stap moet zetten. Dat je continu groeipijn ervaart, als je next level wil gaan. Hoe fijn zou het zijn als je een stok achter de deur hebt die jou steunt als het lastig wordt? Precies daarom heb ik deze Community opgericht. Ik geef je de juiste kennis en een duwtje in de rug zodat je ECHT stappen maakt, en niet langer dan nodig in je eigen “uitstelgedrag” en proces blijft hangen. You can do much more than you think!

Ik gun het jou om ook uit je comfortzone te gaan en te groeien met je praktijk! Ik gun je een fijne groep mensen om je heen waar jij altijd je verhaal kunt delen. Ik gun het jou dat je echt zichtbaar wordt met je praktijk en meer mensen kunt helpen.

Het lijkt me te gek om samen aan de gang te gaan met je marketing, strategie en mindset. Ik loop graag mee in jouw proces!

Liefs,

Ilaria 

3 maanden samen aan de slag in de Sparkling Business Community!

KENNIS

Iedere week een inspiratieopdracht & nieuwe kennis

SAMENWERKEN

Een groep vol inspirerende coaches en therapeuten vol kennis

COACHING & GEZELLIGHEID

Om de week een live Q&A voor je vragen

SAMEN OP REIS

Een schop onder je kont om echt je doelen te behalen!

Wat houdt de Sparkling Business community precies in?

De Sparkling Business Community is een online coachprogramma, waarbij ik je help om iedere keer weer de stappen te nemen die voor jou op dat moment belangrijk zijn om next level te gaan. 

Je doet het met elkaar, zodat je van elkaar kunt leren en ik help jou om je te ondersteunen met je individuele proces. 

Ik geloof vooral dat je jezelf in de weg zit, en daarom niet vooruit komt. Dat je jezelf saboteert om echt actie te gaan nemen.

De community is een stok achter de deur om ECHT actie te ondernemen. Daarnaast leer ik je natuurlijk alles over marketing en wat je nodig hebt om nieuwe cliënten naar je toe te trekken, op een manier die bij jou past. We werken met iedere week een nieuw thema en door de Q&A’s kun je jouw gerichte vragen stellen. 

Dit kan je verwachten:

Maandag

Iedere week een doel stellen

Op maandag stel je één doel voor die week. Geen tien, maar één. Zodat je weet waar je focus is en zodat je daar ook echt actief mee aan de slag gaat. Super verhelderend en zorgt dat je heel snel groeit! Ik kijk kritisch mee naar je doel en geef feedback.

Dinsdag

Iedere week een opdracht met theorie 

Je krijgt iedere week een opdracht over een bepaald thema die je voor jezelf kunt uitwerken, en die weer zorgt voor inzichten in jezelf. Daarnaast geef ik je praktische handvatten rondom dit thema voor je marketing.

Om de week een live Q&A 

Iedere week kom ik live in de groep om vragen te beantwoorden en het thema van de week te bespreken. Zo kun je je vragen stellen en echt even doorpakken!

Vrijdag

Iedere week je successen delen

Op vrijdag deel je wat je deze week allemaal al bereikt hebt, waar je dankbaar voor bent en waar je trots op bent. Zodat je je blijft beseffen wat je allemaal al bereikt hebt en anderen inspireert! 

Met welke thema’s gaan we aan de slag?

IDEALE CLIËNT

Wie is het? Hoe pas je je aanbod hierop aan? Hoe kun je je ideale cliënt vinden? 

TEKSTEN SCHRIJVEN & STORYTELLING

Hoe schrijf je goede teksten die echt je doelgroep aanspreken en zorgen voor aanvragen?

AANBOD BEPALEN

Wat is het beste aanbod voor je cliënt en wat maakt jou daarmee uniek? Hoe kun je zorgen voor continutiteit en dat cliënten dus vaker terugkomen?

MINDSET

Welke dingen houden jou tegen om de volgende stap te nemen in je praktijk? Hoe ga je om met angsten en beperkende overtuigingen?

FOCUS

Waar focus je op en vooral: hoe kun je focus houden?

GELD & MONEY MINDSET

Wat voor tarief vraag je? En wat voor geldblokkades heb jij nog waar je mee aan de slag mag?

PRAKTISCHE MARKETING & CLIËNTVERHALEN

Wat werkt bij anderen en waarom werkt het zo goed? En hoe kun jij dat in jouw praktijk toepassen?

SOCIAL MEDIA 

Wat plaats je wel en wat plaats je niet? Hoe vaak plaats je iets? Op welke kanalen? Wat zijn bewezen technieken die goed werken voor coaches en therapeuten? Wat moet je wel of juist niet doen bij het adverteren?

WEBSITE

Wat moet je veranderen op je website om meer cliënten aan te trekken? Hoe kom je je websit e optimaliseren voor je cliënten? Wat moet je erop zetten of juist eraf halen?

SPECIALISEREN

Wat maakt jou anders dan anderen? Hoe kun je je specialiseren? En hoe kun je dit communiceren?

BEREIK VERGOTEN

Wat kun je doen om zichtbaarder te worden? Hoe kun je zorgen dat meer mensen jou kennen? 

LIEFDEVOL VERKOPEN

Wat kun je doen om potentiële cliënten over de streep te halen, zonder te pushen?

ADVERTEREN OP FACEBOOK

Wat zijn do’s en dont’s en wat maakt een advertentiecampagne juist zo succesvol?

STRATEGIE

Hoe kom je nou tot een goede strategie? Wat doen anderen? Wat zijn verschillende modellen?

De Sparkling Business Community is de plek waar je…

Wél je flyer of je e-book of je website kunt delen en daar feedback op krijgt

Eerlijke feedback van mij en vanuit de groep op jouw marketingmateriaal

Wél die ene vraag durft te stellen, ondanks dat het misschien een beetje dom voelt om hem te stellen

Domme vragen bestaan niet 🙂 grote kans dat er met jou nog anderen tegen hetzelfde aanlopen.

Wél de struggle kunt delen over die enthousiaste potentiële cliënt die vervolgens toch geen cliënt werd

Samen onderzoeken we je situatie en kijken we wat je een volgende keer anders kunt doen

En nog veel meer! 

Het allerbelangrijkste… Dat het simpel en leuk is en dat je stappen gaat nemen, op jouw manier en op jouw tempo (met een duwtje in de rug).

Praktisch

Na je aanmelding word je toegevoegd aan een online Facebookgroep. Daar vindt alle coaching plaats! Makkelijk en voor iedereen toegankelijk. 

Inschrijven voor de Community

Start: februari 2020

 

Vragen waar je vast antwoord op wil!

Hoe werkt de betaling?

Je krijgt vooraf een factuur.

Voor wie is deze community?

De Sparkling Business Community is voor alle coaches en therapeuten die willen verder bouwen aan hun praktijk, maar die dit niet alleen willen doen. Die weten dat ze sneller gaan, met een stok achter de deur en af en toe een liefdevolle schop onder hun kont. Je wil graag zelf aan de slag maar kunt daar wel een zetje bij gebruiken. Je loopt regelmatig tegen “kleine dingen” aan en weet dan niet bij wie je terecht kunt. Bij mij dus! 

Ik heb hulp nodig met implementatie, zit dat hierbij?

Als je verdere ondersteuning wil, kan dit op uurbasis of dmv mijn 3-maanden traject. Stuur anders even een mailtje naar ilaria@coloursofhappiness.nl en beschrijf je situatie en je vraag, dan kan ik je makkelijker antwoord geven.

Ik ben pas net begonnen, is het dan wat voor mij?

Ja, natuurlijk! Het is nooit te vroeg om te starten met zichtbaar zijn. Je zorgt ervoor dat je het wiel niet zelf hoeft uit te vinden en dat je meteen weet waar je je op gaat richten en welke acties daarbij horen. Ik vind het juist leuk om met je uit te zoeken waar je hart echt ligt en hoe je daar gaat komen!

Hoe werkt het na 3 maanden?

Na 3 maanden loopt je lidmaatschap af. Een paar weken van te voren zal ik je vragen of je wil verlengen. Als je dat wil, ontvang je een nieuwe factuur. Als je dat niet wil, word je na afloop uit de community verwijderd.