Stapje voor stapje je praktijk laten groeien?

1-op-1 Powersessie gecombineerd met een uitgebreide kennisbibliotheek met meer dan 30+ uur aan videomateriaal

 

Ja, dat wil ik

Stapje voor stapje je praktijk laten groeien?

1-op-1 Powersessie gecombineerd met een uitgebreide kennisbibliotheek met meer dan 30+ uur aan videomateriaal

 Een liefdevolle stok achter de deur én de juiste kennis om je praktijk te laten groeien. Ga je mee op reis? 

Je voelt aan alles dat je je praktijk wil laten groeien maar…. waar begin je? Hoe zorg je voor de juiste stappen? Wat als het nog niet lijkt te lukken of als het voor je gevoel niet snel genoeg gaat, hoe dan verder?

Met het Sparkling Business Traject loop ik een kwartaal met je mee voor een laagdrempelige prijs. We zetten je strategie en focus uit in de 1-op-1 Powersessie, en je krijgt de juiste kennis om aan de gang te gaan in de online academy

Zo kun je op jouw tempo leren hoe je marketing kunt inzetten op een manier die voor jou werkt! Speciaal voor coaches en therapeuten. 

Herken je je hierin?

Doe je wel wat aan marketing, maar kost dit je veel energie? Wil je het liefst gewoon lekker met cliënten aan de slag? Heb je het idee dat je nog net een stukje kennis mist om je marketing minder vermoeiend te maken?

Heb je soms het idee dat je losse flodders schiet? En lijkt het ook niet voldoende op te leveren? Wellicht had je verwacht dat de cliënten makkelijker op je pad zouden komen, maar lijkt dat in de praktijk nog best lastig.

Krijg je wel cliënten, maar komen ze nu nog als het ware per ongeluk op je pad? Heb je behoefte aan een plan, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Vind je het spannend om groter te denken? En vooral om groter te gaan “doen” en dus de stappen te nemen om daarbij horen?

Vind je het lastig om in actie te komen en te blijven? Maak je wel een planning, maar kom je er steeds maar niet aan toe, ondanks je goede voornemens? 

Twijfel je soms over de juiste stappen, omdat er zoveel mogelijkheden zijn en omdat iedereen wat roept? 

Ben je blij met waar je nu staat en wat je al bereikt hebt, maar besef je je ook dat je meer in je mars hebt, maar komen er allerlei beperkende stemmetjes voorbij die zorgen dat je dingen uitstelt

Heb je het gevoel dat je nog marketingkennis mist, maar vind je het daarnaast fijn om echt met iemand te klankboarden? 

Stop met jezelf klein houden en neem zelf de regie over je marketing!

Zichtbaar worden is een heel proces!

Ik ben Ilaria. Ik help coaches en therapeuten met hun (online) zichtbaarheid, door te werken aan marketing, strategie en mindset. 

Marketing doen voor anderen, appeltje eitje. Maar voor mezelf… Dat vond ik echt heel moeilijk en dus stelde ik het maar gewoon uit. Ik had een behoorlijke uitdaging op het gebied van zichtbaarheid. Ondanks dat ik precies wist wat ik moest doen, durfde ik simpelweg niet.

Jij als therapeut of coach hebt één of meerdere opleidingen gedaan om anderen te helpen, maar met dat hele ondernemerschap en marketing moet je ook nog iets. Helaas komen de cliënten niet vanzelf en staan ze niet in de rij nadat je je website online hebt gezet. 

Het goede nieuws: marketing kan je leren. Stapje voor stapje wordt het makkelijker! Ondertussen bestaat mijn bedrijf alweer meer dan 6 jaar en heb ik veel persoonlijke hobbels mogen overwinnen op het gebied van zichtbaarheid, al kom ik die zelf ook nog steeds tegen op weer een nieuw level. 

De afgelopen jaren heb ik talloze video’s gemaakt en die gebundeld in een online kennisbibliotheek. Op dit moment kan ik zeggen dat het een complete online training is die je zelfstandig kan volgen, waarbij je echt voldoende kennis hebt om zelf aan de slag te gaan en te gaan uitproberen wat voor jouw praktijk werkt. De 1-op-1 coachsessies zorgen voor focus en een liefdevolle schop onder je kont. 

Ik gun het jou dat marketing tenminste leuk wordt om te doen en dat je niet alles vanaf het begin hoeft uit te proberen.

Ik gun het jou dat je je eigen persoonlijke obstakels in de ogen kunt kijken, terwijl je toch doorpakt en je niet laat demotiveren.

Ik gun je een fijne groep cliënten die jou weten te vinden, zodat jij hen kunt helpen, en zij jou naar waarde kunnen betalen. 

Ik begeleid je graag een stukje in jouw proces! 

Liefs,

Ilaria 

Samen aan de slag met het Sparkling Business Traject

LEER OVER MARKETING

Video’s over onderwerpen als een goede website, verkopen, social media, adverteren en nog veel meer.

PRAKTIJKVOORBEELDEN

In de video’s laat ik veel praktijkervaringen zien van coaches en therapeuten die je al voor zijn geweest.

OP JE EIGEN TEMPO

Intuïtief kiezen voor de video’s die op dit moment het beste aansluiten en die volgen op je eigen tempo. 

COACHING

Een uitgebreide 1-op-1 Powersessie via Zoom voor een liefdevolle schop onder je kont, om richting te bepalen en  je doelen echt te behalen! 

Best of both worlds:

1-op-1 begeleiding én alle marketingkennis die je nodig hebt!

Marketing is een heel vak apart. Dat had je zelf ook al uitgevonden waarschijnlijk. Als ik je alles persoonlijk moet leren, dan ben ik daar uuuuren mee bezig.

Vandaar dus een videobibliotheek waarin je letterlijk zo’n beetje al mijn kennis krijgt! Daar vind je de kennis, en de stok achter de deur en jouw persoonlijke plan creëren we tijdens een 1-op-1 sessie. Daarin zorgen we voor richting, help ik je met de eerste stappen en vertel ik je bovendien welke video’s het beste aansluiten bij waar je nu staat.

Soms even je inspiratie of focus kwijt? Dan zijn er nog de online groepssessies waar je terecht kunt!

Wat krijg je concreet:

Online Academy

Kennisbibliotheek met meer dan 30+ uur aan videomateriaal over marketing, mindset en het ondernemerschap. Iedere maand komt er minstens één video bij. 

Powersessie

 Één uitgebreide 1-op-1 Powersessie van 2,5 uur via Zoom waarin we niet alleen kijken waar je staat en wat er nodig is, maar waarbij ik je ook help met technische hobbels en we praktisch aan de gang gaan, bijvoorbeeld met het schrijven van websiteteksten.

Hoe ziet de online omgeving eruit?

Krijg een inkijkje, via de onderstaande video :).

 

Alles samen in één online omgeving voor een laagdrempelig tarief

 

Alle lesvideo’s, alle Q&A’s, alle werkbladen en alle opdrachten staan gebundeld in een online omgeving! Er is geen vaste volgorde. Zo kun je altijd starten met de video die op dit moment het beste bij je past!

Ik ben ontzettend blij met de goede begeleiding die ik van Ilaria krijg. Ik heb twee keer meegedaan aan haar Sparkling Business Community, en dat was voor mij echt de stok achter de deur die ik nodig had. Ik ben hierdoor echt in actie gekomen, en met resultaat! Mijn praktijk groeit elke maand een beetje verder, en ik haal dit jaar zowaar mijn omzetdoel – ondanks corona, overuren op mijn werk en wat persoonlijke problemen. Dit is echt mede te danken aan de steun die ik van Ilaria heb gehad, en de kennis die ze met me gedeeld heeft!
Ilaria weet ontzettend veel van marketing, en brengt dit op een fijne, rustige manier over. Geen schreeuwerige praatjes, geen snelle trucjes, maar ‘liefdevol verkopen’, zoals ze het zelf noemt. Echt connecten met je klant, inzien wat je hem of haar te bieden hebt… en vooruit, dan wel even doorpakken om echt tot een afspraak te komen. Dat laatste kan best eng zijn, maar ook daar steunt ze je bij. Ilaria heeft mij echt helpen inzien wat ik zelf waard ben, wat ik te bieden heb, en hoe ik dat ook echt in de wereld kan zetten. Ik raad het echt heel erg aan om met haar een samenwerking aan te gaan!

Monique Dorst
www.moniquedorst.nl

Met welke thema’s kun je aan de slag in de online leeromgeving?

IDEALE CLIËNT

Wie is het? Hoe pas je je aanbod hierop aan? Hoe kun je je ideale cliënt vinden? 

TEKSTEN SCHRIJVEN & STORYTELLING

Hoe schrijf je goede teksten die echt je doelgroep aanspreken en zorgen voor aanvragen?

AANBOD BEPALEN

Wat is het beste aanbod voor je cliënt en wat maakt jou daarmee uniek? Hoe kun je zorgen voor continutiteit en dat cliënten dus vaker terugkomen?

MINDSET

Welke dingen houden jou tegen om de volgende stap te nemen in je praktijk? Hoe ga je om met angsten en beperkende overtuigingen?

FOCUS

Waar focus je op en vooral: hoe kun je focus houden?

GELD & MONEY MINDSET

Wat voor tarief vraag je? En wat voor geldblokkades heb jij nog waar je mee aan de slag mag?

PRAKTISCHE MARKETING & CLIËNTVERHALEN

Wat werkt bij anderen en waarom werkt het zo goed? En hoe kun jij dat in jouw praktijk toepassen?

E-MAILMARKETING & NIEUWSBRIEVEN

Hoe start je met e-mailmarketing en hoe zorg je voor een gratis weggever inclusief funnel?

SOCIAL MEDIA 

Wat plaats je wel en wat plaats je niet? Hoe vaak plaats je iets? Op welke kanalen? Wat zijn bewezen technieken die goed werken voor coaches en therapeuten? Wat moet je wel of juist niet doen bij het adverteren?

WEBSITE

Wat moet je veranderen op je website om meer cliënten aan te trekken? Hoe kom je je website optimaliseren voor je cliënten? Wat moet je erop zetten of juist eraf halen?

SPECIALISEREN

Wat maakt jou anders dan anderen? Hoe kun je je specialiseren? En hoe kun je dit communiceren?

BEREIK VERGOTEN

Wat kun je doen om zichtbaarder te worden? Hoe kun je zorgen dat meer mensen jou kennen? 

LIEFDEVOL VERKOPEN

Wat kun je doen om potentiële cliënten over de streep te halen, zonder te pushen?

ADVERTEREN OP FACEBOOK

Wat zijn do’s en dont’s en wat maakt een advertentiecampagne juist zo succesvol?

STRATEGIE

Hoe kom je nou tot een goede strategie? Wat doen anderen? Wat zijn verschillende modellen?

OPSCHALEN

Hoe kun je meer verdienen zonder dat je heel veel extra hoeft te werken? En hoe verandert dan ook je marketing?

Tijdens het Sparkling Business Traject:

Mag je ontdekken wat JOUW manier is.

Marketing is een mega breed vak. Je mag onderzoeken wat bij jou past en wat werkt om cliënten te krijgen. Daarvoor zul je moeten starten, en gewoon iets moeten uitproberen. De praktijkvoorbeelden helpen daar bij. 

Motiveer ik je om gewoon jezelf te zijn in je marketing. 

Juist om jezelf. te zijn! Je hoeft je niet anders voor te doen dan je bent in je marketing. Jouw potentiële cliënten komen immers ook bij jou omdat jij jij bent.

Leer ik je marketing in jip-en-janneke taal

Geen moeilijke vaktermen. Ik weet zeker dat je alles zult begrijpen! De praktijkvoorbeelden helpen hierbij. 

Vang ik je op als je het even niet meer weet

De 1-op-1 coaching zorgt ervoor dat je het niet alleen hoeft te doen. 

Het allerbelangrijkste… Dat het laagdrempelig is om te beginnen en dat je stappen gaat nemen, op jouw manier en op jouw tempo (met een duwtje in de rug).

Praktisch

Na je aanmelding krijg je een mailtje met alle informatie en kun je jezelf registreren. Ik keur je aanmelding dan zo snel mogelijk goed en dan kun je van start!

Daarna plannen we meteen jouw Powersessie in, als je gekozen hebt voor de variant inclusief coaching! Je mag die verdelen over het kwartaal en zelf kiezen wanneer hij voor jou het beste uit komt. 

Voor wie is dit wel? 

Je wil nu echt verder groeien met je praktijk 

Waar je staat maakt niet uit. Starter, of al even bezig…. Als het laten groeien van je praktijk maar wel prioriteit heeft. 

Je wil het grootste gedeelte van je marketing zelf doen

Je ziet het dan ook als een investering in jezelf om marketing als vak te leren en het je eigen te maken.

Je gelooft dat het succes van je praktijk het resultaat is van een combinatie van je eigen energie én je marketing

Als je zelf niet lekker in je vel zit of als je zelf onzeker bent, heeft dit ook invloed op je praktijk en daar ben je je van bewust. 

Je wil wel investeren, maar het liefst nog op een laagdrempelige manier

Dit programma is het meest laagdrempelige programma dat ik op dit moment aanbied. Ik probeer op die manier de kennis beschikbaar te maken voor iedere coach of therapeut. 

Wanneer past dit niet?

Je hebt geen tijd om zelf aan de slag te gaan

Tijd… Ik heb nog nooit van een iemand gehoord dat iemand er teveel van had. Maar als je je praktijk verder wil opbouwen, dan zul je er tijd en energie in moeten investeren. Als je er echt geen tijd voor wil of kan maken, dan kun je het beter uitbesteden en ben je beter op je plek in een ander programma.

Je wil je praktijk laten groeien, maar dat wil je SNEL.

Je kunt snel veel stappen maken, als je daar zelf energie in tijd in steekt, maar misschien heb je een goede reden waarom je het nog veel SNELLER wil. Bijvoorbeeld als je je baan hebt opgezegd en je zo snel mogelijk een volle praktijk nodig hebt om het inkomen te compenseren. Dan is het waarschijnlijk beter als ik met je meebouw achter de schermen en je bijvoorbeeld help met adverteren! 

Je voelt je onzeker en bent nog lang niet toe aan marketing

In academy zitten wel video’s die gaan over mindset, maar de grootste focus is marketing. Als je voelt dat je daar nog niet aan toe bent, dan ben je waarschijnlijk beter op je plek in een ander programma. 

Al meer dan 90+ coaches en therapeuten gingen je voor!

Een aantal reacties van anderen:

Jouw cliënten kunnen alleen voor jou kiezen als ze weten dat jij bestaat. Zorg dus dat je jezelf zichtbaar gaat maken! 

Sparkling Business Kwartaal

Online omgeving
€100
  • Decemberactie: Normaal €200, nu €100
  • 3 maanden toegang tot de uitgebreide online kennis bibliotheek met meer dan 30 uur video materiaal
  • Iedere maand mininaal één nieuwe video 
  • Starten wanneer je wil
  • Prijs exclusief btw

Decemberactie

Je krijgt €100 euro korting in december. Als je je aanmeldt, krijg je meteen toegang tot de online omgeving en behoud je je toegang t/m maart 2023. Je krijgt de maand december dus cadeau!

De Powersesie kan worden ingepland in januari 2023.

Inschrijven voor het Sparkling Business Traject

Start wanneer je wil

Twijfel je?

Laat je gegevens achter, dan denk ik met je mee!

9 + 15 =

Vragen waar je vast antwoord op wil!

Kan ik na een kwartaal ook verlengen?

Ja, dat kan!

Ik ben pas net begonnen, is het dan wat voor mij?

Ja, natuurlijk! Het is nooit te vroeg om te starten met zichtbaar zijn. Je zorgt ervoor dat je het wiel niet zelf hoeft uit te vinden en dat je meteen weet waar je je op gaat richten en welke acties daarbij horen. Ik vind het juist leuk om met je uit te zoeken waar je hart echt ligt en hoe je daar gaat komen!

Ik heb geen tijd!

Dat kan eigenlijk niet…. Als je geen tijd hebt voor het bekijken van de video’s, dan heb je ook geen tijd voor nieuwe cliënten. Als je die tijd niet hebt, dan is dit programma inderdaad niet voor jou. Verder… je kunt alles op je eigen tempo doen! De data voor de groepssessies zijn. al gepland, dus ook die momenten kun je nu al vrij plannen. De coachsessies zijn flexibel in te plannen. Geen tijd is dus niet echt een goed excuus :). 

Voor wie is dit programma

Het Sparkling Business Traject is voor alle coaches en therapeuten die willen verder bouwen aan hun praktijk, en die zelf hun marketing willen leren doen. Ik probeer het je op een laagdrempelige manier te leren, zodat je een manier vindt die bij jou past. Wil je liever niet zelf je marketing leren doen, maar het uitbesteden? Dan past een ander programma beter bij jou.

Ik heb hulp nodig met implementatie, zit dat hierbij?

Ja en nee. Tijdens de coachsessies kunnen we een stukje hierin meenemen, maar het grootste gedeelte zul je zelf moeten doen. Als je verdere ondersteuning wil, kan dit op uurbasis of dmv mijn 3-maanden traject. Stuur anders even een mailtje naar ilaria@coloursofhappiness.nl en beschrijf je situatie en je vraag, dan kan ik je makkelijker antwoord geven.