Intensief 1-op-1 coachtraject

Voor gemotiveerde coaches en therapeuten die echt gas willen geven op hun manier en een bloeiende praktijk willen opbouwen!
Dit wil ik

Intensief 1-op-1 coachtraject

Voor gemotiveerde coaches en therapeuten die echt gas willen geven op hun manier en een bloeiende praktijk willen opbouwen!
Dit wil ik

Herken je je hierin?

Ben je nog niet zo zichtbaar als je zou willen en vind je het spannend om jezelf te laten zien, bijvoorbeeld op social media?

Doe je al wel wat aan marketing, maar zijn het vooral losse flodders zonder echt doel erachter?

Heb je super veel inspiratie en ideeën, maar weet je eigenlijk niet hoe je ze uit moet voeren en mensen aan kunt trekken die voor jouw diensten willen betalen?

Weet je niet goed wat prioriteit heeft in je praktijk en ben je teleurgesteld als acties niet de juiste resultaten opleveren?

Vind je “computerdingen” vermoeiend en loopt je energie er regelmatig op leeg, omdat je gewoon niet weet hoe het werkt?

Zoek je naar de beste tips en trucs en vergeet je daar af en toe jezelf in?

Gebeurt er van alles bij jou van binnen, en groei je iedere dag weer in jouw rol als ondernemer en als mens, maar blijven de cliënten weg?

Heb je zin om gericht aan de slag te gaan en ben je bereid om een paar maanden echt actie te gaan nemen, ook als je dingen spannend vindt?

Dan is dit traject echt iets voor jou!

Stapje voor stapje bouwen door liefdevolle marketing

Geen technische hobbels meer

Focus op hoe je je eerste euro’s kunt verdienen

Hi, lieve jij!

 

Ik, Ilaria, geloof dat het ondernemerschap de meest persoonlijke reis is die er is, en dat zichtbaar worden een heel proces is. Zichtbaar word je van binnen naar buiten. Je hebt de juiste mindset nodig zodat je zichtbaar durft te zijn. Je hebt de juiste marketingtools en kennis nodig om daadwerkelijk online zichtbaar te worden en de juiste doelgroep te bereiken voor jouw diensten.

Ik begeleid je graag met zichtbaar worden van binnen naar buiten in het 3-maanden marketingtraject, welke we op maat zullen invullen.

Tijdens het traject bepalen we een doel voor het aantrekken van meer cliënten, werken je strategie uit en nemen de benodigde acties om je doel te bereiken, via allerlei verschillende wegen.

Je het verdient om zichtbaar te zijn, als mens en als ondernemer.

Ik werk graag samen met jou aan je marketing.

Liefs,

Ilaria

 

Zichtbaarheidstraject

In 3 maanden zichtbaar worden, van binnen naar buiten.

Zichtbaar worden vanuit jouw kracht

Marketing en verkopen lijken zakelijk, hard en commercieel, maar het is juist mijn uitdaging om het zachter te maken. Marketing moet leuk zijn, bij je passen, en ook wat opleveren. Marketing betekent voor mij niets anders dan jezelf laten zien vanuit wie jij ten diepste bent. Het doel van marketing is om een verbinding aan te gaan met jouw volgers en potentiële cliënten.

Voordat mensen cliënt bij je worden, doorlopen ze namelijk 3 stappen:

  • Kennen; mensen moeten jou kennen. Als ze jou niet kennen, kun je geen verbinding aangaan en kunnen ze ook geen cliënt bij jou worden.
  • Leuk vinden; als je jezelf laat zien, kunnen anderen bepalen of ze een bepaalde klik met je voelen. Als je geen klik met iemand voelt, is de kans klein dat je cliënt bij iemand wordt.
  • Vertrouwen; anderen moeten weten dat jij een expert bent en dat jij de juiste persoon bent om diegene te helpen met zijn of haar problemen.

Alle marketingacties zullen gericht zijn op het creëren van een verbinding, zodat de mensen de bovenstaande drie stappen doorlopen. De een kan deze stappen heel snel doorlopen, de ander doet er langer over. Belangrijk hierbij is dat de stappen die we nemen voor jou goed voelen en dat je tussendoor aan jezelf blijft werken en goed voor jezelf zorgt. Ik geloof dat je alleen een succesvol bedrijf kan hebben, als je zelf ook goed in je vel zit. Als het goed gaat met jou, kun jij je cliënten beter helpen.

De basis voor groei in je praktijk

Altijd inbegrepen in het coachtraject

 

Powersessie

Startsessie: In 2,5 uur de je strategie bepalen en een actieplan opstellen

€200 eenmalig 

Omdat ik geloof dat je eerst de basis goed moet zijn, starten we altijd met een 1-op-1 Powersessie van 2,5 uur. Je komt dan naar mij in Den Bosch (of eventueel via Skype) en we gaan dan 2,5 uur lang aan de slag met de basis van je praktijk en je marketing actieplan.

Een powersessie van 2,5 uur is kort, maar krachtig. Je gaat een nieuwe blueprint maken voor (een deel van) je praktijk. Je krijgt meer structuur, inzicht in je patronen, inzicht in wat je kunt verbeteren, en je weet welke acties je moet gaan nemen.

Coaching

Om de week een coachsessie van 45 minuten om je scherp te houden, obstakels te doorbreken en opnieuw de acties te bepalen.

€150 per maand 

Iedere maand hebben we om de week een coachsessie om weer even scherp te stellen waar je staat en hoe het gaat. Je mag me alles vragen en ik kijk met je mee! Deze sessies zorgen voor focus en een duidelijk actieplan. Daarnaast fungeren ze ook als een stok achter de deur. 

Tussendoor hebben we contact via mail of Whatsapp, zodat je nooit blijft hangen. 

Optioneel toe te voegen:

Voor extra ondersteuning, een stok achter de deur of technische hobbels.

Advertenties

Iedere maand een professionele advertentiecampagne op Facebook en Instagram die past bij jouw strategie

€125 per maand 

Jouw doelgroep zit 99% zeker op Facebook en instagram! Dit zijn de perfecte platformen om jouw bereik te vergroten en jouw boodschap beter te verspreiden. Dit kan door adverteren, maar dan wel op de goede manier. Anders spoel je je geld gewoon door het putje. Iedere maand bedenken we een campagne. Ik help je met je teksten, je foto’s en de strategie en neem het technische gedeelte voor je uit handen. We testen verschillende varianten: verschille teksten, foto’s, doelgroepen etc. 

 Ps. Reserveer een bedrag van in ieder geval 100 euro advertentietegoed voor de advertenties die we samen maken.

Contentscan

Iedere maand kijk ik mee met je teksten

€75 per uur

Je kunt heel veel tijd in marketing steken, maar als er iets mis is met je teksten en je haalt er geen verkoop uit, dan is het jammer van de tijd en de moeite die je erin steekt. 

Ik kijk iedere maand met je mee naar je teksten: social media, landingspagina, 

Losse ondersteuning?

Heb je hulp nodig met het schrijven van teksten? Het met inrichten van je e-mailsysteem? Met andere dingen? Ik help je graag. Het tarief is €75 euro excl. btw per uur. 

 

Hoe werkt het?

Waarom moet je bij mij zijn?

De kracht van dit traject is dat we het samen doen. We stippelen een strategie uit die bij je past zorgen er samen voor dat het uitgevoerd wordt. Ik help je waar nodig en fungeer als het ware als een verlengstuk van je bedrijf. Ik wil me graag verdiepen in jou, je bedrijf en je cliënten.

Het is mijn doel om marketing leuk te maken voor je en ervoor te zorgen dat we ook echt resultaten gaan bereiken. Acties blijven niet liggen, maar worden echt uitgevoerd, door jou of door mij. Waar nodig, zal ik je een liefdevolle schop onder je kont geven. Kleine dingetjes die normaal lang duren, vraag je nu gewoon aan mij, wat veel tijd en energie bespaart. Beperkende overtuigingen halen we naar boven, en pakken we aan, zodat ze niet belemmeren om actie te nemen.

Jouw tijd en energie is waardevol en je verdient het om zichtbaar te zijn en anderen te helpen met wat je het liefste doet.

Ik werk met liefde mee aan de groei van jouw bedrijf. Ik ben graag een sparringpartner en een stok achter de deur. Als je dus vragen hebt, of twijfels, of gewoon even wil laten weten hoe het met je gaat, stuur me dan even een berichtje.

Hoelang duurt een traject?

Ik werk minimaal 3 maanden met therapeuten en coaches samen, omdat ik heb ervaren dat dan de beste resultaten bereikt worden. 

Let op: als je meteen kiest voor 6 maanden, krijg je maar liefst 15% korting op de totaalprijs!

 

 

Contact

Gedurende de drie maanden denk ik met je mee en groei ik letterlijk met jou en je bedrijf mee. We hebben wekelijks contact en je kunt me dan ook tussendoor mailen of Whatsappen als je een vraag hebt. Deze vragen beantwoord ik zo snel mogelijk. Ik hoor graag wekelijks hoe het met je gaat en fungeer graag als stok achter de deur. En als we je doel bereiken, hangen we samen de slingers op en vieren we een klein feestje.

Hoe meer energie jij erin stopt, hoe meer eruit komt

Marketing is een lange termijnstrategie en er is commitment voor nodig om aan een online marketingstrategie te bouwen. Over het algemeen geldt dat je er als bedrijf tijd en moeite in moet steken, voordat het resultaat op gaat leveren. Marketing draait om het opbouwen van relaties. Het werkt eigenlijk net als een normale vriendschapsrelatie: hier moet je ook tijd en energie in steken.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de hoeveelheid tijd die je in je bedrijf steekt. Hoe meer tijd jij in je marketing kunt stoppen, hoe zichtbaarder je wordt en hoe groter de kans dat er resultaten bereikt worden.

 Ik fungeer altijd als een stok achter de deur om te zorgen dat ideeën ook echt tot uitvoering komen.

Wat bereik je tijdens een coachtraject?

Wat zijn succesverhalen van anderen waarmee ik 1-op-1 gewerkt heb?

Jouw investering in jezelf

Is dit traject iets voor jou?

Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op om jouw persoonlijke situatie te bespreken en om te kijken of dit het juiste traject voor je is!

 

Vragen waar je vast antwoord op wil!

Hoe werkt de betaling?

Je betaalt per maand. Je krijgt iedere maand een factuur.

Wat als blijkt dat dit toch niet het goede traject is?

Als je er tijdens de eerste maand achter komt dat dit niet het goede traject voor je is, dan hoor ik dat graag en stoppen we het traject. Je betaalt dan de Powersessie (€175) en de uren die ik die eerste maand gemaakt heb. 

Ik ben pas net begonnen, is het dan wat voor mij?

Ja, natuurlijk! Hoe geweldig is het dat je een vliegende start maakt met een uitgestippelde strategie en hulp bij de uitvoering? Je zorgt ervoor dat je het wiel niet zelf hoeft uit te vinden en dat je meteen weet waar je je op gaat richten en welke acties daarbij horen. Ik vind het juist leuk om met je uit te zoeken waar je hart echt ligt en hoe je daar gaat komen!

Zit er ook paardencoaching bij dit traject?

Nee, in principe is dit echt alleen een marketingtraject. We kunnen uiteraard paardencoaching toevoegen, dat gaat in overleg. 

Ik heb al heel veel geprobeerd. Waarom gaat het jou wel lukken?

Goede vraag! Koppel die eens terug naar jezelf. Wat heb je dan precies geprobeerd? Waarom lukt het niet? Heb je blokkades? Weet je niet wat je moet doen? Marketing is een heel ingewikkeld vak eigenlijk… Als iets niet werkt kan het namelijk aan 1000 dingen liggen. Ik heb geen antwoord op je vraag, daarvoor moet ik je eerst beter leren kennen. Neem even contact op, dan kijken we of dit geschikt voor jou is.