1-op-1 transformatiedag voor je praktijk

Zichtbaar worden van binnen naar buiten met je praktijk, door te werken aan mindset, strategie en marketing, samen met de hulp van paarden.

Reserveer plek

Eén dag jezelf en je praktijk transformeren vanuit de kern!

Een unieke combinatie van coaching met de hulp van paarden en marketing om jouw zichtbaarheid te vergroten en te werken aan je mindset, strategie en marketing. 

Loopt je praktijk nog niet zoals je zou willen? Weet je wel een beetje wat je moet doen maar heeft het nog niet zoveel effect?

Wat vervelend dat het nog niet helemaal loopt zoals je zou willen! Je bent jouw praktijk ooit gestart met een droom…. Maar dat is nog niet zo makkelijk, want om iedere dag jouw droomwerk te kunnen doen, moet je zichtbaar zijn. Soms kan het het ondernemerschap best pittig zijn. Er komen dingen bij kijken die je nog nooit gedaan hebt of die je liever niet zou willen doen. En soms doe je echt super hard je best, maar blijven de resultaten uit en begrijp je niet hoe het komt.

Het ondernemerschap is wat mij betreft de meest persoonlijke reis in je leven. Je moet continu uit je comfortzone om te kunnen groeien! Steeds is er weer een nieuwe stap die je mag nemen.

Daarom heb ik, Ilaria, deze dag opgezet, waar marketing en coaching met paarden samenkomen en je gaat werken aan jezelf en je praktijk.

Je hoeft het niet meer alleen te doen, we doen het samen!

Ilaria Caputo – Colours of Happiness

Ik, Ilaria, help coaches en therapeuten met hun (online) zichtbaarheid. Dit doe ik door te werken aan mindset, strategie en marketing.

Als marketing specialist leer ik je om een strategie op te zetten waar je de juiste klanten mee bereikt, maar die wel echt bij JOU past. Ik help je waar nodig met de uitvoering en zorg dat technische hobbels geen probleem meer vormen. Ik heb al veel mensen zoals jij mogen helpen met marketing, waardoor zij nu iedere dag met veel liefde aan hun doelen verder bouwen, met resultaat.

Ik ervaar het ondernemerschap als de meest persoonlijke reis die er is. Zichtbaar zijn, je prijs vragen, voor jezelf gaan staan zorgt ervoor dat je iedere keer weer uit je comfortzone gaat. Patronen van vroeger en stemmetjes in je hoofd kunnen je tegenhouden om echt voor je praktijk te gaan staan. Daarom werk ik ook als therapeut met de hulp van paarden onder de vlag van 2Tango Therapeutisch Centrum om jouw beperkende overtuigingen aan te pakken en je mindset te veranderen. Het werken met de paarden heeft me inzichten gegeven in mijn eigen processen, ook voor mijn bedrijf, dat ik besloten heb dit zelf ook te gaan leren zodat ik mijn eigen klanten hier verder mee mag helpen.

Ik geloof dat je wonderen kunt creëren met je bedrijf, zowel voor jouw cliënten als voor jezelf.

Je verdient het om zichtbaar te zijn.

Je hebt waarschijnlijk – net als velen anderen – al duizenden euro’s gestoken in je eigen ontwikkeling als mens en als therapeut of coach. Je hebt de kennis in huis, maar wellicht ben je gewoon nog niet zo’n succesvolle ondernemer zoals je zou willen. Goed nieuws – het ondernemerschap kun je leren! Alle liefde en energie, steek je iedere dag weer in je praktijk. Je verdient het om zichtbaar te zijn, gewoon omdat dit is wat je het liefste doet en omdat de wereld op jou zit te wachten (alleen weet je die mensen misschien nu nog even niet te vinden en zij jou ook niet).

Deze 1-op-1 transformatiedag is…

Voor jou, als je nog niet niet zo zichtbaar bent als je zou willen en je het spannend vindt om jezelf te laten zien, bijvoorbeeld op social media.
Voor jou, als je iedere dag groeit als ondernemer en mens, maar de cliënten nog wegblijven.
Voor jou, als je al heel veel (gratis) kennis hebt opgedaan over marketing, maar steeds de acties zelf maar blijft uitstellen
Voor jou, als je zoekt naar de volgende stap naar groei binnen jezelf en je praktijk.
Voor jou, als je het liefste werkt vanuit je gevoel en je intuïtie, maar als je regelmatig uit angst in je hoofd schiet omdat de acties die je neemt niet “werken”.
Voor jou, als je jezelf nog vaker dan gewenst saboteert met beperkende overtuigingen, waardoor je gaat uitstellen.
Voor jou, als je super veel inspiratie en ideeën hebt, maar je niet goed weer hoe je ze uit moet voeren en mensen aan kunt trekken die voor jouw diensten willen betalen.
Voor jou, als je nu bereid bent om de stap te nemen om oude patronen op te ruimen en nu echt actie te gaan ondernemen om je droom te gaan realiseren

Programma

– Zichtbaar worden van binnen naar buiten – 

Ochtend – Zichtbaar worden van binnenuit

’s Ochtends gaan we aan de slag met jou! Het gaat allemaal om jou want jij bent tenslotte je bedrijf. Ik neem je mee op reis door jouw persoonlijke ontwikkeling en je mindset. Dit doen we met de hulp van de paarden. 

We werken aan de volgende thema’s

Zichtbaarheid; hoe zichtbaar ben je? Hoe zorg je ervoor dat je gezien wordt? Hoe kun je meer jouw eigen ruimte innemen in je praktijk?
Leiderschap; In hoeverre ben jij leider over je eigen praktijk en in jouw leven? Durf jij je grenzen te stellen? Te focussen? Nee te zeggen tegen dingen die niet meer bij je passen?
Stevig in je schoenen staan; wat wil je echt? En hoe kun je hier duidelijk over zijn en helemaal voor jezelf kiezen?
Je eigen pad bewandelen; in hoeverre maakt het je uit wat anderen vinden van jouw praktijk? Wat kun je doen om meer jouw eigen pad te bewandelen?

Middag – Zichtbaar worden met je praktijk

’s Middags, na een heerlijke lunch, gaan we aan de slag met jouw bedrijf! Ik leer je alles over marketing en strategie, zodat je jezelf echt zichtbaar kunt gaan maken.

  

We werken aan de volgende thema’s

Doelen: waar wil je naartoe werken met je praktijk? En wat zorgt ervoor dat dat nu nog niet lukt?
Klanten vinden: wie zijn jouw klanten en waar zijn zij?

Marketing: hoe werkt marketing, welke mogelijkheden zijn er op het gebied van online marketing en welke kun je het beste toepassen in JOUW situatie?

Strategie + actie: wat moet je doen om bij je doel te komen? En welke acties ga je nemen de komende weken en maanden?

Na deze 1-op-1 VIP dag weet je hoe je liefdevol meer cliënten kunt gaan aantrekken.

Je bedrijf komt in de flow. Je gaat vanuit een positieve energie de juiste mensen naar je toetrekken.
Je weet wat ervoor gezorgd heeft dat het niet stroomde en wat de eerste stappen zijn die je kunt zetten.

Je weet hoe je je marketing op een andere, liefdevolle manier kunt inzetten en daadwerkelijk jouw ideale klanten kunt bereiken.

Je weet welke concrete acties je kunt gaan nemen.

Je weet hoe je vanuit je kern kunt ondernemen, zonder dat het je teveel energie en moeite kost.
Je hebt inzicht in je angsten en hoe die beperkend werken op groei en verbreekt patronen. Je blijft geen rondjes meer gaan met je gedachten maar gaat meteen in de actiestand.
Je gelooft in jezelf en je bedrijf en je durft weer te dromen!

Waarom werken met paarden?

Paarden zijn prooi- en kuddedieren. Om te overleven moeten zij gevoelens en intenties van anderen interpreteren en daarop reageren. Deze eigenschappen gebruiken we bij coaching met paarden. Het omgaan met paarden biedt je een snelle bewustwording. Paarden spiegelen direct en zonder oordeel je (onbewuste) gedrag. Dit geeft op veilige wijze diepgaand inzicht in jouw functioneren.

Paarden zijn bijzondere therapeuten en coaches. Zonder er een goed of fout aan te verbinden, laten ze zien wat zij voelen bij jouw gedrag en jouw houding. Coaching en therapie met paarden is dan ook een zeer doeltreffende manier om inzicht te krijgen in het eigen gedrag.

Samen met 2Tango

Bij 2Tango helpen we jou om samen met de paarden het beste uit jezelf te halen. Met onze jarenlange ervaring en levenslange liefde voor paarden helpen we jou om trauma’s en hechtingsproblematiek te verwerken. Samen gaan we aan de slag om patronen, angsten, verdriet, boosheid en beperkende gedachten los te laten, zodat je weer volop in het leven kunt gaan staan en vol zelfvertrouwen je leven leeft.

Ik zet het werken met de paarden in als verlengstuk van mijn eigen marketingtrajecten en specialiseer me in het werken met therapeuten en coaches die verder willen groeien met hun praktijk. Vanuit die combinatie is deze workshop ontstaan!

We werken vanuit wie jij ten diepste bent. Je krijgt inzicht in je patronen als ondernemer. Daarnaast krijg je houvast met je marketing en gaan we aan de slag met strategie.

Praktische informatie

De zichtbaarheidsdag vindt plaats in Veghel (vlakbij Eindhoven en Den Bosch) op de locatie van 2Tango. We boeken samen een datum.

De dag duurt van van 10:00 tot 16:00 uur en is compleet verzorgd met koffie, thee, iets lekkers en lunch. De locatie waar we werken ligt in de natuur, waardoor je heerlijk tot rust kunt komen. We beschikken over 6 lieve paarden: Zorro, Yellow, Baloo, Skippy, Jack en Mitch.

We werken 1-op-1 op deze dag omdat ik jou echt een boost wil geven met je praktijk. Ik vind het belangrijk dat je na de trainingsdag ook echt weet wat je kunt gaan doen om meer cliënten te krijgen.

 

De investering in jezelf

Gun jezelf deze magische dag!

Ben je het zat dat je maar blijft worstelen met je bedrijf? Dat iets je tegenhoudt om er echt voor te gaan? Wil je beperkende overtuigingen opruimen en leren hoe je de juiste mensen naar je toe kunt trekken? Wil je er echt voor gaan en voel je dat je het samen wil doen?

Dan wil ik je van harte uitnodigen om deze dag te boeken! Het werken met de paarden is sowieso al uniek en mooi om mee te maken.

Inschrijven voor de 1-op-1 transformatiedag

Vragen waar je vast antwoord op wil!

Hoe werkt de betaling?
Je krijgt van mij een factuur toegestuurd. Je kunt het bedrag dan overmaken. Pas daarna is je inschrijving definitief. Indien je graag in twee termijnen wil betalen, is dit mogelijk in overleg.
Ik weet niet zeker of dit wat voor me is, wat nu?
Geen probleem, dan bel ik graag even met je om jouw verhaal door te spreken! Stuur even een mailtje naar ilaria@coloursofhappiness.n met je telefoonnummer, dan bel ik je zo snel mogelijk.
Ik ben pas net begonnen met de praktijk, is het dan wat voor mij?
Als je pas net begonnen bent, is het juist goed om meteen een goede basis neer te leggen voor je bedrijf. Je gaat overtuigingen uit de weg ruimen en een duidelijk plan opzetten. Hoe mooi is het als je daar meteen mee aan de slag kunt? Je hoeft niet zelf het wiel uit te vinden. Ik wil het je graag leren.
Ik ben nog niet begonnen, ik doe nog een opleiding. Kan ik ook meedoen?
Jazeker! Je kunt dan al een stabiele basis leggen voor als je klaar bent. De ideeën die je hebt kun je al deels uitwerken. Daarnaast kun je alvast blokkades gaan oplossen met de paarden. Daar heb je niet alleen in je bedrijf profijt bij, maar natuurlijk ook in je dagelijkse leven. Je bent van harte welkom als je bezig bent met een opleiding en je alvast meer wil leren over het ondernemerschap, zichtbaar zijn en marketing.
Ik heb geen auto, zijn jullie ook met het openbaar vervoer te bereiken?
Jazeker! Het beste kun je even kijken op http://9292ov.nl/ welke trein en/of bus je het beste kunt nemen.
Ik weet al veel van marketing, maar wil het niet zelf doen, help je daar ook mee?
Ja! Ik voer de marketing ook voor je uit, maar dat doe ik niet tijdens deze training. Dan is het wellicht goed om even te bellen en te kijken of deze dag wel geschikt voor je is. Je bent niet voor niks op deze pagina gekomen dus iets spreekt je hier vast toch van aan :). Neem even contact op door te mailen naar ilaria@coloursofhappiness.nl.