Dare to be visible Membership

Online Coachprogramma voor een stralende praktijk

Jouw praktijk oprichten. Was dat niet altijd jouw droom? 

Maar misschien herken je ook dat dit niet altijd makkelijk is.. En dat het soms ook best eenzaam is zonder collega’s. Dat je behoefte hebt aan gelijkgestemden. En dat je soms ook gewoon vastloopt en niet weet wat de juiste dingen zijn die je moet doen om de volgende stap te nemen in je praktijk. En soms is het heeeel fijn om gewoon even te sparren!

Het gaat altijd om de “kleine dingetjes” waar je op vastloopt. Dat ene, kleine, sullige ding dat ervoor zorgt dat je toch niet in beweging komt. Je hebt gewoon even net een zetje nodig. Een beetje feedback. En daarnaast heb je focus nodig én inspiratie. 

Als je de juiste mensen om je heen hebt, kun je sneller groeien dan ooit.

Precies daarom heb ik de “Dare to be visible” community opgericht, voor coaches en therapeuten. Een stok achter de deur om echt zichtbaar te worden en actie te gaan nemen om jouw praktijk te laten bloeien. 

 

Samen is het leuker en ga je sneller!

Ik ben Ilaria. Ik help coaches en therapeuten met hun (online) zichtbaarheid, door te werken aan marketing, strategie en mindset. 

De afgelopen maanden ben ik harder gegroeid dan ooit. Hoe? Doordat ik aan de gang ging met mijn business buddy Liesbeth. Ik was een beetje skeptisch maar wilde het toch een kans geven.

We besloten iedere week een half uurtje te bellen en iedere maand een keer uit eten te gaan om grotere plannen te maken. De realiteit is dat we maar niet uitgepraat raakten en dat we iedere week wel twee uur belden. Waarom? Omdat het zo inspirerend was en zo efficiënt. 

We stellen iedere week één doel. Niet 82340984, slechts één ding dat echt belangrijk was en wat we wilden bereiken. Daar hadden we dan een week de tijd voor. De stok achter de deur zorgde ervoor dat ik meer bereikte dan in al die maanden ervoor. Dingen die al een half jaar op de plank lagen, zette ik opeens in een week de wereld in. Omdat ik de focus, drive en discipline had. Omdat ik wist dat het nodig was om mijn bedrijf verder te laten groeien.

Beperkende overtuigingen? Die had ik ook. En daar hadden we het dan over in zo’n gesprek. 

We hadden het over ons aanbod, de prijs die daarbij hoorde, over opschalen, over het aantrekken van nieuwe klanten, over marketing, over wat anderen zo succesvol maakt, over wat we het liefste willen doen, en over nog heel veel meer.

Na ons derde etentje (ja, we zijn dus pas drie maanden bezig), bedachten we: dit is wat er nodig is om te groeien. Iemand die met je meekijkt, meedenkt, je inspireert en kritische vragen stelt. Iemand die iedere week meekijkt met de “kleine dingetjes”, zodat die niet langer meer een belemmering zijn.

Ik gun het jou om ook uit je comfortzone te gaan en te groeien met je praktijk! Ik gun je een fijne groep mensen om je heen waar jij altijd je verhaal kunt delen. Ik gun het jou dat je echt zichtbaar wordt met je praktijk! Daarom deze Dare to be visible Community!

KENNIS

Iedere week een inspiratieopdracht & nieuwe kennis

SAMENWERKEN

Een groep vol inspirerende coaches en therapeuten vol kennis

COACHING & GEZELLIGHEID

Iedere week een live Q&A voor je vragen

SAMEN OP REIS

Een schop onder je kont om echt je doelen te behalen!

Wat houdt de Dare to be visible community precies in?

De Dare to be visible community is een online coachprogramma, waarbij ik je help om iedere keer weer de stappen te nemen die voor jou op dat moment belangrijk zijn om next level te gaan. Aangezien jouw praktijk en jouw persoonlijke proces altijd anders is dan bij anderen, help ik je gewoon bij waar je op dit moment staat. Het gemeenschappelijke doel wat iedereen in de community heeft is: zichtbaarder worden en je praktijk laten groeien.

Ik geloof dat kennis niet jouw probleem is. Ik geloof vooral dat je jezelf in de weg zit, en daarom niet vooruit komt. Dat je jezelf saboteert om echt actie te gaan nemen. De community is een stok achter de deur om ECHT actie te ondernemen. Toch een gebrek aan kennis op het gebied van marketing en zichtbaar worden? Daar is uiteraard ook aandacht voor!

Iedere week een opdracht

Je krijgt iedere week een opdracht die je kunt doen en die jou verder helpt groeien met je praktijk.

Iedere week een Q&A

Loop je tegen dingen aan? Stel je vragen van te voren en ik beantwoord ze live in een online sessie.

Iedere maand een thema

Iedere maand zoomen we in op een bepaald thema, waar ik dan extra kennis over deel. 

Al jouw vragen stellen in de community

De community er is om je niet tegen te laten houden door de “kleine dingen”. Onzeker over een post? Kom je niet verder? Vraag het en ik kijk met je mee. 

Samen met gelijkgestemden

Met welke thema’s gaan we aan de slag?

IDEALE CLIËNT

Wie is het? Hoe pas je je aanbod hierop aan? Hoe kun je je ideale cliënt vinden? 

TEKSTEN SCHRIJVEN & STORYTELLING

Hoe schrijf je goede teksten die echt je doelgroep aanspreken en zorgen voor aanvragen?

AANBOD BEPALEN

Wat is het beste aanbod voor je cliënt en wat maakt jou daarmee uniek? Hoe kun je zorgen voor continutiteit en dat cliënten dus vaker terugkomen?

MINDSET

Welke dingen houden jou tegen om de volgende stap te nemen in je praktijk? Hoe ga je om met angsten en beperkende overtuigingen?

FOCUS

Waar focus je op en vooral: hoe kun je focus houden?

SOCIAL MEDIA 

Wat plaats je wel en wat plaats je niet? Hoevaal plaats je iets? Op welke kanalen? Wat zijn bewezen technieken die goed werken voor coaches en therapeuten? Wat moet je wel of juist niet doen bij het adverteren?

WEBSITE

Wat moet je veranderen op je website om meer cliënten aan te trekken? Hoe kom je je websit e optimaliseren voor je cliënten? Wat moet je erop zetten of juist eraf halen?

SPECIALISEREN

Wat maakt jou anders dan anderen? Hoe kun je je specialiseren? En hoe kun je dit communiceren?

BEREIK VERGOTEN

Wat kun je doen om zichtbaarder te worden? Hoe kun je zorgen dat meer mensen jou kennen? 

LIEFDEVOL VERKOPEN

Wat kun je doen om potentiële cliënten over de streep te halen, zonder te pushen?

Praktisch

Na je aanmelding word je toegevoegd aan een online Facebookgroep. Daar vindt alles plaats.