Te gek! Je bent erbij. Binnen enkele minuten ontvang je een mailtje met een bevestiging en alle belangrijke informatie.

Klik deze pagina nog niet weg. Misschien heb ik nog iets voor je dat je verder gaat helpen.

Ik heb een unieke kans voor je om nog meer uit deze training te halen voor je praktijk!

 

Je komt naar de Marketingtraining voor Paardencoaches omdat je je praktijk wil laten groeien op een manier die bij jou past.

De marketingtraining geeft jou verschillende praktische tools om aan de slag te gaan, maar uiteindelijk kun je niks met die tools als je geen goede basis hebt en geen goede strategie.

Dit eenmalige aanbod geldt alleen omdat je meedoet met de Marketingtraining voor Paardencoaches!

Eenmalige aanbieding: 1-op-1 coaching

Samen jouw strategie bepalen én een actieplan maken

Een stok achter de deur en structuur in je praktijk, zodat je ook echt gericht aan de slag gaat met alles wat je leert tijdens de training.

De grootste valkuil bij alle coaches en therapeuten waarmee ik werk is dat ze de kennis wel hebben, maar er niks mee doen.

Dat is zonde, want als je niet zichtbaar wordt in de praktijk, kunnen potentiële cliënten jou niet vinden. Ik geef eerlijk toe: soms is het makkelijker gezegd dan gedaan.

Hoe zou het voor jou zijn als ik met jou echt aan de slag ga met een goede basis voor jouw praktijk en een actieplan?

Ik heb de afgelopen 4 jaar al heel wat coaches en therapeuten 1-op-1 mogen begeleiden met hun marketing. Ik schrijf gemiddeld 250 identieke(!) social media berichten per maand in totaal voor mijn klanten en maak gemiddeld 15 Facebook advertentiecampagnes per week. Alles in totaal zorgt dat iedere week voor tientallen nieuwe cliënten voor mijn klanten. Daar ben ik trots op! 

Omdat ik zelf in de praktijk bezig ben met de marketing, weet ik wat wel en niet werkt. Dat zorgt voor super mooie resultaten!

Een aantal van mijn klanten hebben hun baan zelfs kunnen opzeggen na mijn ondersteuning en kunnen nu fulltime leven van hun praktijk. Hoe komt dat? Omdat ze er nooit alleen voor stonden en omdat ik ze hielp bij juiste strategie en marketinguitvoering.

Marketing hoeft niet moeilijk te zijn, maar er moet wel goed over nagedacht worden en het heeft tijd nodig. Ik help je graag een stapje opweg op jouw pad tijdens een 1-op-1 Powersessie! 

Eenmalige aanbieding: 1-op-1 sessie voor jouw paardencoachpraktijk

Wil je dit? Laat dan nog even je naam en e-mail achter, dan plannen we een afspraak in voor de coaching.

 We kunnen de coaching inzetten na de marketingtraining of juist ervoor. Wat voor jou goed voelt! Je bent welkom in Den Bosch, maar het kan ook telefonisch of via Skype.