Wil je zichtbaarder worden met je praktijk?

Doe gratis mee met de Liefdevolle Marketing Challenge en leer in 5 dagen hoe je zichtbaar kunt worden op een manier die bij jou past. Van 11 tot 15 maart.
Inschrijven

Herken je je hierin als coach of therapeut?

Je weet dat je iets moet doen om jezelf te laten zien en om meer cliënten aan te trekken, maar je hebt eigenlijk geen idee wat.

Soms heb je opeens de smaak te pakken en ben je actief op social media, maar als je zelf even niet lekker in je vel zit dan kakt dit weer in. Je hebt geen structuur en geen focus en doet gewoon maar wat. 

Als je het eerlijk toegeeft aan jezelf, had je gehoopt dat het makkelijker zou gaan… 

Je bent dankbaar en dolgelukkig dat er nu al wat cliënten naar jou toekomen, maar je vindt het moeilijk om ze vast te houden en weet eigenlijk niet hoe je aan nieuwe cliënten kunt komen. 

Je vindt het spannend. Er zijn al zoveel coaches! Soms zit je op Facebook, zie je alles van anderen voorbij komen en vraag je je af “wie zit er nou op mij te wachten?”.

Het hebben van een praktijk is topsport!

Het gaat om het nemen van juiste marketingacties, de juiste mindset en VOLHOUDEN. Als je nu zaait, kun je straks oogsten. Maar dan moet je wel weten wat je doet!

Ik ben Ilaria, marketingcoach, en ik help coaches en therapeuten met hun (online) zichtbaarheid.

Ik geloof dat jij altijd zichtbaar wordt van binnen, naar buiten. Als je niet zichtbaar durft te zijn, kun je wel aan je marketing werken, maar ik geloof dat het dan niet stroomt. Alles is immers energie. Als je wel overtuigt bent van jezelf en je toegevoegde waarde, maar je niet weet wat je moet doen, dan bereik je waarschijnlijk jouw doelgroep niet. 

Ik heb al tientallen coaches en therapeuten 1-op-1 mogen begeleiden met de juiste marketingstrategie en mindset. Dit doe ik door te kijken naar je beperkende overtuigingen met de hulp van paardencoaching, door samen een goede strategie neer te zetten, je te leren wat je moet DOEN en je een schop onder je kont te geven zodat je het gaat doen. 

In deze challenge neem ik je mee in marketing psychologie en in wat jij kunt doen om je praktijk een boost te geven, op een manier die bij jou past. 

Tijdens de challenge leer je…

Welke marketingbasis je moet inzetten voor je praktijk, om je zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten

Hoe je aantrekkelijke marketingteksten schrijft voor bijvoorbeeld je website en je social media berichten.

Hoe je je doelgroep echt kunt aanspreken op een manier die bij jou past

Hoe je van geïnteresseerden, cliënten kunt maken zonder te pushen of verkoperig te zijn

Hoe je kunt zorgen dat je marketing veel effectiever wordt, en je gestructureerd en met een plan kunt werken

Ik leer je niet alleen wat je moet doen om zichtbaar te worden, je gaat het ook doen!

 

Schrijf je in voor de Liefdevolle Marketing Challenge!

De challenge loopt van 11 tot 15 maart. Deelname is gratis!

 

4 + 5 =

Ik heb weet al veel over marketing, is dit nuttig?

Wat ik zelf merk, is dat het vaak niet gaat om de kennis, maar om het ECHT DOEN. Heb je moeite met DOEN? Dan is dit zeker wat voor jou! Ook als je nu al cliënten hebt, maar je gewoon toe bent aan next leven. 

Ik heb nog geen praktijk, kan ik meedoen?

Ja zeker! Ik gun je een vliegende start. Hoe meer je nu al weet, hoe beter. 

Ik ben ondernemer maar geen coach of therapeut, mag ik meedoen?

Ja hoor! Als je je aangesproken voelt, ben je van harte welkom. Leuk juist! Marketing is in de basis hetzelfde voor alle ondernemers.

Ik ben al druk die week, is dat erg?

In principe kun je de opdrachten op je eigen tempo volgen. Kun je ergens ruimte maken? ‘s Ochtends eerder opstaan? ‘s Avonds een keer werken? Een belangrijke vraag voor iedereen is denk ik – hoe ga je om met je tijd? Voel maar even of het aantrekken van nieuwe cliënten dmv marketing prio voor je heeft. Mocht je deze week echt geen tijd hebben, is het misschien beter om bijvoorbeeld mee te doen met de Zichtbaarheidsdag met de paarden.