Wil jij je praktijk naar een hoger niveau tillen?

Ik werk met je aan strategie, je ondernemersmindset, je marketing en de uitvoering daarvan en help je om zichtbaarder te zijn en de juiste cliënten aan te trekken.

Wat zou er gebeuren als ieder mens 50% gezonder en gelukkiger zou zijn? Ik geloof dat er dan een druppeleffect plaatsvindt en dat dat een gigantisch effect heeft op alle aspecten van de wereld. Net alsof je een steentje in het water gooit. Ik geloof dat je iemand als coach of therapeut kan helpen om 50% gezonder en gelukkiger te maken. Dat je iemand kan helpen ver voorbij wat diegene denkt dat mogelijk is. En dat dit een onwijze impact heeft op de omgeving van diegene. Daarom is het zo belangrijk wat jij doet! En daarom is het zo belangrijk dat mensen jouw praktijk kunnen vinden en overtuigd zijn van de waarde van jouw dienst.

Je hoeft het niet alleen te doen, we doen het samen!

Misschien voel je dat je hart een sprongetje maakt als je dat leest, dat je heeeel graag iedereen wil helpen om gelukkiger en gezonder te worden. Maar dat het soms ook zwaar voelt. Het ondernemerschap is niet niks! Ik beschouw het ondernemerschap als de meest persoonlijke reis die je kunt maken.

Grote kans dat jij meer mensen wil helpen en meer wil verdienen met je praktijk, maar:

Je vind het lastig om zichtbaar te zijn

Zichtbaar zijn is spannend. Je bent niet zo van het “social media gedoe”. Je weet niet wat je moet posten, hebt weinig bereik en hebt geen idee hoe je posts ervoor kunnen zorgen dat er meer cliënten komen.

Je vind marketing niet leuk en tijdrovend

Je ziet overal om je heen HYPES. Je kunt er niet omheen dat anderen het doen, en je eigenlijk geen idee hebt hoe zoiets werkt. Je vindt marketing niet leuk en het kost veel tijd. Je zou liever mensen behandelen in die tijd. Grote kans dat niemand je ooit heeft geleerd hoe je je marketing eigen kunt maken zodat het wél leuk is, en een verlengstuk is van je therapie, en je juist meer mensen kunt helpen.

Je wil meer tijd overhouden

Maar je vind het moeilijk om je prijs te vragen

Je wil niemand iets aansmeren

Je staat voor je therapie en coaching, maar vind dat mensen vanzelf naar je toekomen als ze daar klaar voor zijn. En dus zit je helaas al een tijdje te wachten tot er mensen komen..

Je hoort van iedereen dat betaalde marketing goed werkt, maar je wil liever hulp van een expert.

Zichtbaar zijn is spannend. Je bent niet zo van het “social media gedoe”. Je weet niet wat je moet posten, hebt weinig bereik en hebt geen idee hoe je posts ervoor kunnen zorgen dat er meer cliënten komen.

Je hebt niet zoveel technische affiniteit

Je wil het wel zelf doen, maar je kent de technische aspecten niet.

Je wil alleen doen waar je het allerbeste in bent.

Ik kan je helpen om marketing leuk te maken én de gewenste resultaten te bereiken!

Waarom zou je het zelf doen, als we het samen beter kunnen doen?

Waar kan ik je mee helpen?

Voorbeelden van wat anderen bereikt hebben

Resultaten die je kunt bereiken

Marketingcoaching

Ik help je met het definiëren van een strategie

 

Marketinguitvoering

Ik help je met het definiëren van een strategie

 

Mindsetcoaching

Ik help je met het definiëren van een strategie

 

Hoelang duurt het voordat ik resultaten bereik?
Ik woon niet bij jou in de buurt, kunnen we toch samenwerken?
Kun je ook een keer live hierheen komen?
Wat heb ik nodig om dit te kunnen doen?
Ik ben mijn bedrijf, hoe kan het dat jij mijn teksten schrijft?
Klinkt interessant, maar ik weet niet zeker of dit bij me past.
Ik ben pas net begonnen. Kan het dan wel?
Ik heb al veel cliënten, is dit wat voor mij?
Ik heb een eenmalige marketingvraag, kan je me daar ook bij helpen?